Şimdi Ara

Kırık Obp ile yeniden hazırlanıcaklar ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
10
Favori
14.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben de kırık obp ile hazırlanıncam.işimiz zor.Askerlik falan denilmiş benim o konuyla bilgim yok sonra çok sıkıntı olmasın bi aydınlatır mısınız ? ocak 96 doğumluyum.
  • merhaba arkadaşlar ben de kırık obp ile hazırlanıncam.işimiz zor.Askerlik falan denilmiş benim o konuyla bilgim yok sonra çok sıkıntı olmasın bi aydınlatır mısınız ? ocak 96 doğumluyum.
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar okurken 400 civarı yerleşme puanı yapmak imkansız mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kırık obp ile hazirlanacaklar,istediginiz yeri kazanamayacaksiniz boş hayaller kurmayın bence.madem tekrar hazirlanmak var aklinizda ne diye tercih yapiyorsunuz kardesim? size müstahak looserlik

• bahane94 B kullanıcısına yanıt
    İnadına kazanacağım seneye bu zamanlar mesajımı bekleyin

Edit: sözelciyim hamda ilk 5bine girsem 10-12 bin geri atsa istediğim yeri tutturacağım inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A D M I R A L -- 13 Eylül 2014; 11:35:47 >
  • nickimi not al bir yere 1 sene sonra burdayım.
  • bahane94 B kullanıcısına yanıt
    hedefim İÜ gazetecilik, Marmara gazetecilik, Ege gazetecilik.
    Eğer hamda 5bin'e girersem sözelde ortalama 10bin falan geri atıyor o zaman İÜ'ye girebiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: clastım

merhaba arkadaşlar ben de kırık obp ile hazırlanıncam.işimiz zor.Askerlik falan denilmiş benim o konuyla bilgim yok sonra çok sıkıntı olmasın bi aydınlatır mısınız ? ocak 96 doğumluyum.

UPPPP YARDIM
    quote:

Orijinalden alıntı: clastım

merhaba arkadaşlar ben de kırık obp ile hazırlanıncam.işimiz zor.Askerlik falan denilmiş benim o konuyla bilgim yok sonra çok sıkıntı olmasın bi aydınlatır mısınız ? ocak 96 doğumluyum.

UPPPP YARDIM UPPP
  • clastım C kullanıcısına yanıt
    Ne askerliği ya ben 95'liyim. Askerlik yaşı yeni kanunla 21 oldu

• dershaneye gıtmıcem, hem paü edebıyat okuyup hem paü turkceye hazırlanıcam ıns

• Allah yardımıcınız olsun en zoru sizin işiniz kırık obp çok geri atıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

quote:

Orijinalden alıntı: 1twoo3

quote:

Yahu gitmeyeceğin yeri neden yazıyorsun? Tercih hatası diye bir şey mi olur? Ben dahi Elli defa girdim kontrol ettim. Tercihler bitti ondan sonra bile girip hata var mı diye kontrol ettim. Senin yüzünden istediği bölüme yerleşemedi belki de adam.

malesef hayatta durumlar degisebiliyor kırık obp bızı ne kadar geriye atar ?

Valla dostum benim Diploma notum çok düşük 15-20 bin kişi geriye attı okul puanım. İstediğim okulu bu yüzden kaçırdım. Kırık okul puanı ile durum ne olur bilmiyorum. Ama su var ki istediğin sıralamayı yapıp okul puanı ile geriye atılmak adama koyuyor.

mesajinizi hortlattim ama obp niz kaç puandi?

• quote:

Orijinalden alıntı: -WOLFIE-

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1twoo3

quote:

Yahu gitmeyeceğin yeri neden yazıyorsun? Tercih hatası diye bir şey mi olur? Ben dahi Elli defa girdim kontrol ettim. Tercihler bitti ondan sonra bile girip hata var mı diye kontrol ettim. Senin yüzünden istediği bölüme yerleşemedi belki de adam.

malesef hayatta durumlar degisebiliyor kırık obp bızı ne kadar geriye atar ?

Valla dostum benim Diploma notum çok düşük 15-20 bin kişi geriye attı okul puanım. İstediğim okulu bu yüzden kaçırdım. Kırık okul puanı ile durum ne olur bilmiyorum. Ama su var ki istediğin sıralamayı yapıp okul puanı ile geriye atılmak adama koyuyor.

mesajinizi hortlattim ama obp niz kaç puandi?

Pm attım.

• Ben de hazirlanicam. Diploma puanim 88di 52 puan geliyodu simdi 26 gelicek. Tıp icin calisicam bu sene olmasi cok zor evet ama olmadi seneye de giricem.

• Finallerden sonra başlayacağım

• Benimde 25 puan gelcek uni hazirliktayim calisiyorum bakalim

• quote:

Orijinalden alıntı: busealtnts

Benimde 25 puan gelcek uni hazirliktayim calisiyorum bakalim

benimde 24
  • Sozel kirik obp 5binden kaca atar

• kımseden ses cıkmıyo ygs ler nasıl

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.