Şimdi Ara

Kırık Obp ile yeniden hazırlanıcaklar ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
10
Favori
14.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu sene sınava başvuru bile yapmadım,gerçekten cok zor kırık obp ile acıkcası bi yerlerim yemedi. Yatay geçişle geçiş yapmayı dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manuel Neuer

Bu sene sınava başvuru bile yapmadım,gerçekten cok zor kırık obp ile acıkcası bi yerlerim yemedi. Yatay geçişle geçiş yapmayı dusunuyorum.

Kırık obp farkını kapatmak cidden çok kolay.Kendin olayı kafanda büyültmüşsün keşke girseydin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ygs5 21k ygs3 22k kırık obp ile tm3-15k hedefliyorum bende

edit: geçen sene 70k idi ygs5 ygs kısmında obp açığını kapattım farzediyorum geçen sene tm2 32k gelmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilusionado -- 9 Nisan 2015; 15:28:03 >
  • istedıgım bolum gecen sene 70 k dan kapatmıs
    Bu sene Ygs 5 te 190 k dayım (paragraflar ve cografya dan batmısım)
    mf cıyım ama bu sene esıt agırlıktan hedef belırledım
    Lys de kendıme guvenıyorum ama (kırık obp) 70-75 K cıvarı gelme ıhtımalı varmı yoksa hayalmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilusionado

ygs5 21k ygs3 22k kırık obp ile tm3-15k hedefliyorum bende

edit: geçen sene 70k idi ygs5 ygs kısmında obp açığını kapattım farzediyorum geçen sene tm2 32k gelmişti

Hocam lys'de ne yaptin?

• Manuel Neuer kullanıcısına yanıt
    naptın hocam
  • Arkadaşlar bende şuan özel üniversitede hukuk okuyorum.ygs de tm3 90k yaptim.obp 78.okul puaninin yarısı kesilecek.tm3 25 bine girip devlet üniversitesine geçmeyi düsünüyorum.matematikte türeve edebiyatta cumhuriyete kadar geldim ama finaller yaklaştı onlara çalısmam lazım.okul puanının kesintisi ne kadar etkiler?puanzadan kac net yapmam gerektigine baktim ama puan kesintisi olacagi icin tam olarak kacar net fazla yapmam lazim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.