Şimdi Ara

Kırık tablet ekranına lcd notbook ekranı bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar Q note 7" tabletin dokunmatik ve lcd ekranı kırıldı. Bozuk dizüstü bilgisayarin 15.4" ekranı duruyor. Amacım bu ikisinden araba için koltuk arkası bir bilgisayar yapmak. Tabletin hdmi cikisida var. Nasıl yaparım bilmiyorum. Tavsiyelernizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu iş icin ldvds devresi almak lazim.. herhangi bir lvds devreside olmaz hdmi li yada dvi li olacak cevireceksiniz ama sizin note dokunmatiktir birde bu 15.4 ekran icin dokunmatik ozelligi kazandirmaniz lazim buna vereceginiz para ile gidip ipad alirsiniz. Sizin elinizdeki notebook ekrani dokunmadik olmadigindan tak kullan seklinde oyun oynamalik bir cihaza donusmez.
  • Amacım araçta çocukların film izlemesi. Dokunmatige gerek yok. Tak kullanan şeklinde calistirabilirsem yeter. Elimdeki malzemeler boşa gitmesin istiyorum. Çok para gidecekse zaten gerek yok.Bu devreyi internetten nereden alabilirim. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tablet zaten kac paraymis...lvds devreleri tr de yok. çinden ebay uzerinden alabilir getirtebilirsiniz. buna ayrica adaptor vs de almaniz lazim. diger yontemler daha ucuza patlayacak bilginiz olsun... siz ne kadarda sadece film izletsin desenizde sizin cihazin neredeyse tamami dokunmadik ekrani kirik cihazın dokunmatigi calisir ayri konu ama sizin istediginiz olcude calisir mi onu bilmem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Ekranı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.