Bildirim
KIRIKKALE HUKUK
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
Facebook hesabın varsa KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ BILGILENDIRME VE NOT PAYLAŞIMI grubuna gir sorularına cevap verirler
Başvurdum şimdi kardeşim. Sen orada mı okuyorsun?
ne soracaksan sor cevaplayım -
Öncelikle teşekkür ederim. İlk sorum hukukta devam zorunluluğu olmadığı için ankaradan ev tutsak sadece sınav döneminde gelsek çok sıkıntı yaşar mıyım? Diğer sorum, okulun akafemik kadrosu iyi duruyor sizin düşünceleriniz nedir? Son sorum okul ve Kırıkkale de hayat cidden nette yazanlar kadar kötü mü?
bende kırıkkale hukuk okucam
aynı soruyu bende soruyorum -
sadece gelip gitsen sıkıntı olmaz ankara-kırkkale 10lira zaten üniversite kırıkkaleye 7km felan zaten hemen girişte ayrı kantini felan var binası ayrı hayat derken sosyal aktivite bakımından sürekli gezi felan var bi ist ankara olmaz ama bir sürü kafe playstation felan var canın sıkılmaz -
Peki akademik kadro hakkında düşünceleriniz neler? Siz kaçıncı sınıfsınız hocam?
ben okumuyom arkadaşım okuyor o cevaplıo soruları 2ye geçti memnun yani -
Hocam yani ne kadar ankara falan desek de orada da illaki bir ortamımız olur. Peki oradaki ortam nasıl? Yani cidden internette millet yerden yere vurduğu için soruyorum
Up
Up
Bende yazabilirim up
Up
Kardeşim güzel yani ne aradigina bağlı ne deyim sana ona kalırsa ben bir tane güzel üniversite yorumu görmedim
Peki hocam çok teşekkür ederim
Sıralamam 26.8 k, kırıkkale 29k ve kontenjan 205ten 150ye düşmüş. Sizce şansım var mı
Doğma büyüme kırıkkaleliyim şahsen kırıkkale tıpı sıralamam yüksek olmasına rağmen ilk tercihime yazacağım.her türlü sorunu yanıtlayabilirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- sobotta pdf
- 30 ingilizce ne demek
- 2008 öncesi lise diploması sorgulama
- karacan dershanesi fetö
- acl hangi bölüm
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X