Şimdi Ara

Kırıkkale Hukuk mu Ankara Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelik olarak hangisini yazayım karar veremedim size göre + ve - lerini yazar mısınız ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• selam. ankara siyasalda da eğitimin çoğunluğu kamu hukuku üzerine. ben ankara siyasal mezunuyum. köklü-yüksek puanlı vb diyerek bakmayın, üniversite hayatınız güzel geçer ama sonrası için işler çok zorlaşıyor. iş bulmak çok zor, kpss ile az alım yapılıyor. ama dediğim gibi iyi bir hukuk eğitimi alacaksınız hatta belki bazı hukuk fakültelerinden daha iyi idare hukuku ve idari yargı bileceksiniz. kırıkkale hukuk ile ilgili çok bilgim yok, küçük şehir öğrenciler tarafından pek tercih edilmiyor, genelde ankaraya gidip geliyorlar. ama dediğim gibi maalesef hukuk bölümü ile ilgili bilgim yok. ama tavsiyem, ne kadar iyi olduğuna bakmaksızın (ben oraya 12 bin ile girmiştim, puanları gittikçe düşüyor.) iibf ve sbflerden uzak durmanızı tavsiye ederim. güzel üniversite hayatı arıyorsanız örneğin, kırıkkale hukukta da bunu yakalayabilirsiniz. ama hukuk fakülteleri iş bulma konusunda daha iyi. Şimdiden başarılar diliyorum.

• nutritimmu N kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.