Kırıkkale bilgisayar mühendisliği için Ankara'dan her gün git gel yapmak mı yoksa Hacettepe'de tutan bir bölüme (çevre müh vb) gitmek mi daha mantıklı? Yüksek lisansımı yurt dışında yapma olanağım var. Ve mezun olduktan sonra illa Türkiye'de devam edeyim demiyorum. Ne dersiniz? Ortamı, hocaları nasıldır?
çevre mühendisliği iş imkanları yok gibi bir şey diye biliyorum hocam
Hocam çevre muh. ile bm yi nasıl karşılaştırabiliyorsunuz? Hangi bölümü istiyosan yaz üniversiteye göre bölüm mü degisir. En azından bm ile elektronigi kiyaslasaydin neyse
Hocam yanlış anlamayın. Bölüm kadar üniversite de önemli diyor çevremdeki insanlar. Ama tek bir doğru olmadığı için bilmiyorum. Yine de üniversite ve şehir de önemli benim için. Keşke daha iyi çalışsaydım da öyle bir karşılaştırma yapsaydım Ankaradaki üniler üzerinden :D
hanıncipsi
kullanıcısına yanıt
o zaman bu sıralamalarda bölüm öneriniz var mı hocam?
sanaemeklerimeyanarim
kullanıcısına yanıt
istediğiniz, başarılı olacağınıza inandığınız bölüm hangisi hocam? şehir değiştirmemek için kendinizi ateşin içine atıyorsunuz gibime geldi o yüzden yazdım
hanıncipsi
kullanıcısına yanıt
Ailem yüzünden öyle biraz. Zaten mezun yılımdı tekrar mezuna da kalamam. O yüzden şu bölüm diyemiyorum. Kişiliğime bi tık uygun, avantajları dezavantajlarından çok bölümlere bakıyorum. Başından beri istediğim bilgisayar mühendisliğiydi ama artık mühendislik yazıp gitme raddesine geldim maalesef. Cevaplarınız için teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme