Şimdi Ara

Kırıkla hazırlanacaklar buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben geçen yıl sayısalla yerleşmeme rağmen bu yıl hazırlık ve kırık obp ile tmden hazırlandım. Hazırlık gerçekten rahattı çalışma konusunda etkilemiyordu ama kafanızda sürekli oluşan -25 puan (ortalama) gerçekten çok canınızı sıkacak. Ben Hacettepe hukuk için çalıştım tüm yıl kırık olmasa yüksek ihtimal gidiyordum ama şimdi ankarada bile gelmiyor mesela. Bunları göze alın daha benim TM halim bu MF de daha çok atıyor diyorlar. Yani eğer üniversitenizde hazırlık varsa işiniz ilk yıl daha kolay. Ben bu yıl beceremedim seneye sadece aytye çalışcam ve mimarlık birinci sınıfı beraber götürmeye çalışıcam. Bölüm mimarlık olduğu için iki kat daha zor işim. Bölümü bırakma şansım da yok. Her şey gönlünüzce olsun Allah hepimize kolaylık versin. Bu yazıyı okuyan belki 12. sınıf da varsa elindeki imkana şükretsin :)

Not: 92tyt 58ayt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enhirslisi -- 14 Temmuz 2018; 10:50:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu neden foruma düşmüyor up

• Yukarı

• Kırık obp ile hazırlanmak pişmanlıktır
    Kırık obp ile hazırlanmak 2 yıl kayıptır
    Kırık obp ile hazırlanmak 8 net fazla yaparım nolacak diyerek başlanan, kırık olmasa tıptaydım diyerek biten lanet bir süreçtir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1000

Kırıkla girdim ve kesinlike hedefime ulaşamayacağım. Sakın kırıkla sınava hazırlanmayın. Sıralamamın 20k daha düşük gelmesi gerçekten kötü bir durum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bir çok kişinin forumda kırıkla hazırlanacağını gördükten sonra açtım bu konuyu
  • Yalnız hazırlığı okuduğun yere göre değişiyor hocam.Boğaziçi,Koç,Bilkent,Odtü bunlar dışında diğerleri zor değil hele itü’nün hazırlığı seviyesine göre çok kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EC5F4DF30 -- 14 Temmuz 2018; 12:12:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet ama hazırlıkta tekrar çalışacak adamın boğaziçi koça falan gideceğini sanmıyorum. benim söyledigim hazırlık hacettepe, gazi, deu gibi orta sınıf diyelim
  • yukarı
  • Universite dersleri aksiyor diye oyle dedin degil mi hocam?

Bir de hamda gelen siralamaya gore yerleştirmenin çok kotu gelecek olmasi.

Hocam sen nerede okuyordun,gecen yil kac k yapmistin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mf4 22k yapmıştım mf3 düşüktü

Okulu boşver

• Kırıkla tip kazanmak için ham siralamamiz en kotu kaç olmalı ?

• Hocam ben de bu yıl hacettepede bir bölüme yerleşip hazırlık + 1. sınıfta çalışmayı ve tm de derece yapmayı düşünüyorum. Yukarıda arkadaşlar kırıkla hazırlanmayın yazmış ama ben zaten mezunum ve 1 yıl daha mezuna kalırsam kafayı yerim psikolojim bozulur o yüzden 1-2 sene daha kaybederim ama en azından sosyal bir ortam içinde hazırlanırım daha rahat olurum aile karışmaz diye düşünüyorum.
  • enhirslisi kullanıcısına yanıt
    Yoo bu forumda çok var hocam. Benim öyle mesela city of star diye biri vardı onun da öyleydi.Aynı okulda istiyorsa öğrenci yapılıyor hazırlığı birdaha okumamak için.Çünkü hocam bölümle birlikte okulda değişirse daha iyi okulun hazırlığı tekrar okunmak zorunda kalınabilir.

Bu arada hocam ben 2019 da tam obp ile girecem ona dayanarak söyledim yoksa dediğiniz gibi sadece kırıkla hazırlanacak adam böle yapmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EC5F4DF30 -- 14 Temmuz 2018; 22:38:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

Hocam ben de bu yıl hacettepede bir bölüme yerleşip hazırlık + 1. sınıfta çalışmayı ve tm de derece yapmayı düşünüyorum. Yukarıda arkadaşlar kırıkla hazırlanmayın yazmış ama ben zaten mezunum ve 1 yıl daha mezuna kalırsam kafayı yerim psikolojim bozulur o yüzden 1-2 sene daha kaybederim ama en azından sosyal bir ortam içinde hazırlanırım daha rahat olurum aile karışmaz diye düşünüyorum.
    Sizin şöyle bir avantajınız var kaç net yapmanız gerektiğini okulların sıralamasını falan biliyor olacaksınız. Yani kaç net gerektiğini önceden daha net biliyor olacaksınız. Hacettepenin hazırlığına genel olarak zor değil diyorlar bizimikiyle aynıdır muhtemelen. Yapılabilir yani hocam ama gerçekten çok çalışmak gerekiyor ben dediğim gibi 92tyt 58ayt yaptım muhtemelen kırık olmasa Hacettepe hukuka yerlesirdim şimdi seneye tekrar giricem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.