Şimdi Ara

Kırkayaklar hakkında sorularınızı alabilirim (Özellikle Scania) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
1
Favori
46.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam şu axor a hayran kaldım resmen bunun daha bi albenisi var sanki gerçekten hoşuma gitti, buna birde rüzgarlık takımını yaptırcan arkasınada bi frigo yada 13.60 kayarperde dorse off deyme keyfine

link:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-cekici-2015-axor-full-plusfull-turkiyede-emsali-yok-ozel-seri-283301502/detay

• Yinede Pahalı Retarderli+klimali+pto lu sifir km axorlar bile 84.000 € iken bu aracin ne ne albenisi var anlamadim.?
    Buzdolabi ve renk icin fiyat i fazla abartmis
  • Tirlarin tonaji 42 ton bi tirin bos ağarligi ortalama 14-15 tondur 26 27 ton yuk atılıyor
  • uzun şase+çift depo var...benim çok hoşuma gitti onu belirtmek istedim kırmızı kırmızı yolda parlar ben burdayım diye...birde yarım midilli olunca ne oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esmer33

uzun şase+çift depo var...benim çok hoşuma gitti onu belirtmek istedim kırmızı kırmızı yolda parlar ben burdayım diye...birde yarım midilli olunca ne oluyor?

Yari midilli olunca dorse yuksek olabiliyor yani dorse gabari kontorole takılmadan geçebiliyor..
  • Hayatımda bi kere kamyona bindim oda resimdeki axor.Baya hoşuma gitti rahattıda.Vitesi ikişer ikişer atmıştı şoför.Bu böylryse kimbilir scania nın yenileri nasıldır.

Kırkayaklar hakkında sorularınızı alabilirim (Özellikle Scania)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89BFBB665

quote:

Orijinalden alıntı: celciuss1453

quote:

Orijinalden alıntı: .onurözdemir.

quote:

Orijinalden alıntı: celciuss1453

quote:

Orijinalden alıntı: Yazaryazarokur

Bakinca ekmek yediriyor araba ya. Babamda maasalah isine asik bi adam zaten omceki araclarimiz chrsyler 10 teker ve sari kirkayak bmc fatih 200-26 ve enterdi tabi scania gecince anlat anlat bitiremiyo
    Dogrudur abi adamlar bu isin ustasi bosver ya :) zaten ssatislarini ulkemkzde %63 artirmis ben axor cok goruyorum diye scania cok satmiyo sanyodum ama adamlar 3 tirdan biri bizim marka demis. 3 bin den fazla satmislar 2015 de trde . pahalida ama milelt aliyo napsn isi olana araba

Kardeş aynen satmıyor gibi gözüküyor parasından dolayı ama gayet iyi satışları :)

Maşaallah adamlar yapmış ya bende aşığım bu arada scania ya :)

Scania streamline modelini çok satiyor abi araba satis konusunda axor a kafa tutuyor babama diyorum haziran da yeni araç alacağız scania alalim diyorum streamline R440 ama yok adam illa mercedes diyor
    Bakalım kısmet...

Bi Streamline alan kişi de benim :) R440

Maşallah ı var :) Axor falan hikaye valla :) R440 la tekiri 12 de sallanıyorum valla

Retarderin olunca 12 tabi
    Hocam fiyat nedir yakit nedir bilgi verirseniz sevinirim..

Alıntıları Göster
    Hocam ben şunu merak ediyorum , tamamı değil ama bir çok kırkayak şoförü sorumsuzca ve çevreye çevredeki araçlara saygısızca araç kullanıyor ve bunun trafikte çok çok örneğini görebiliyoruz. Bunun nedeni bu araçla yapılan kazadan canım yanmaz ve kör noktaya denk geldi vs gibisinden açıklama yapma cesareti mi sizce ? Ben geneline ayar oluyorum hem çok hızlı kullanıyorlar hem de dikkatsiz

• quote:

Orijinalden alıntı: kubilay61

Hayatımda bi kere kamyona bindim oda resimdeki axor.Baya hoşuma gitti rahattıda.Vitesi ikişer ikişer atmıştı şoför.Bu böylryse kimbilir scania nın yenileri nasıldır.

Yalnız Bu Araç Axor Değil Hocam Mercedes Benz 2521 Modeli Bu Axor İle Alakası Yok
    Sahibinden.com adlı Sitede Bu Aracı Axor'un Katogorisine Koymuşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: jquery1

Hocam ben şunu merak ediyorum , tamamı değil ama bir çok kırkayak şoförü sorumsuzca ve çevreye çevredeki araçlara saygısızca araç kullanıyor ve bunun trafikte çok çok örneğini görebiliyoruz. Bunun nedeni bu araçla yapılan kazadan canım yanmaz ve kör noktaya denk geldi vs gibisinden açıklama yapma cesareti mi sizce ? Ben geneline ayar oluyorum hem çok hızlı kullanıyorlar hem de dikkatsiz

Evet Dediğinizi Yapan Şöförler Var Onlara Çok Kızıyorum Ama Kör Nokta Olayı Bambaşka Olaydır
    Direksiyona Oturunca Görünmüyor Hiç Birşey
  • Doğrudur hocam pek bilgim yok bu araçlarla ilgili ama bu araca bile bayılmıştım.İnşallah birgün yeni bi scania'yada binmek nasib olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilay61

Doğrudur hocam pek bilgim yok bu araçlarla ilgili ama bu araca bile bayılmıştım.İnşallah birgün yeni bi scania'yada binmek nasib olur.

Bu Araçtan Bizde Vardi 1996 Model Beyaz 2521 ah keske simdide olsa o araba ile anilarim cok malesef 2011 yilinda yollarimizi ayirdik
  • FORD Yeni Nesil Ecotorq Motorun Seri Üretimine Başladığını duyurdu.....Euro 6 motoru Ford Otosan İnönü tesislerinde %100 türk mühendisleri tarafından geliştirilen motoru üretmeye başlamış...330-420-480 ps motor seçenekleriyle....

not: ford trucks un face sayfasında bu haberin paylaşımına birsi şöyle yorum yapmış:

5 aydır ford un 1848 test aracını kullanıyorum, çekişi 1846 dan düşük şeklinde yorumu...

link:http://blog.ford.com.tr/yeni-nesil-ecotorq-motorumuzun-seri-uretimine-basladik-infografik/

Scania ise; euro 6 motorlarını sitesinde tanıtmış

link:http://www4.scania.com/tr/moveforward/HO-GELDNZ/?utm_source=website&utm_medium=cpc&utm_campaign=euro6_scania2016

----------------------------

düşüncelerinizi fikirlerinizi lütfen paylaşınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esmer33 -- 1 Nisan 2016; 16:26:09 >

• quote:

FORD Yeni Nesil Ecotorq Motorun Seri Üretimine Başladığını duyurdu.....Euro 6 motoru Ford Otosan İnönü tesislerinde %100 türk mühendisleri tarafından geliştirilen motoru üretmeye başlamış...330-420-480 ps motor seçenekleriyle....

not: ford trucks un face sayfasında bu haberin paylaşımına birsi şöyle yorum yapmış:

5 aydır ford un 1848 test aracını kullanıyorum, çekişi 1846 dan düşük şeklinde yorumu...

link:http://blog.ford.com.tr/yeni-nesil-ecotorq-motorumuzun-seri-uretimine-basladik-infografik/

Scania ise; euro 6 motorlarını sitesinde tanıtmış

link:http://www4.scania.com/tr/moveforward/HO-GELDNZ/?utm_source=website&utm_medium=cpc&utm_campaign=euro6_scania2016

----------------------------

düşüncelerinizi fikirlerinizi lütfen paylaşınız...

Ford Önce Adam Gibi Araba Yapsın..Veya Servislere Adam Gibi Usta Koysunlar..
    Sonra is motora kalsin..

• Bunlarda benim bulunduğum yerden göruntuledigim axorlar
    Bu mesaja eklenen görseller:

Kırkayaklar hakkında sorularınızı alabilirim (Özellikle Scania) Kırkayaklar hakkında sorularınızı alabilirim (Özellikle Scania)

• quote:

Bunlarda benim bulunduğum yerden göruntuledigim axorlar
    Bu mesaja eklenen görseller:

Kırkayaklar hakkında sorularınızı alabilirim (Özellikle Scania) Kırkayaklar hakkında sorularınızı alabilirim (Özellikle Scania)
    Bunlarda Benden Gelsin
    Objektiflerimden

• Teşekkürler hocam bu paylaşıminizdan dolayı....resim içerisinden en çok Volvo ve sondaki Scania cok hoşuma gitti ben denk geldikçe paylaşım yapmaya çalışcam...sizde paylaşım yapıp konuyu devam ettirirseniz çok memnun olurum.... İyi forumlar....
  • quote:

Teşekkürler hocam bu paylaşıminizdan dolayı....resim içerisinden en çok Volvo ve sondaki Scania cok hoşuma gitti ben denk geldikçe paylaşım yapmaya çalışcam...sizde paylaşım yapıp konuyu devam ettirirseniz çok memnun olurum.... İyi forumlar....

Bunlar Daha Neki.?
    Bende 1000 e yakin fotoğraf var
  • O zaman ara ara paylaşır siniz o zaman birde Euro 6 vabis ler satışa sunulmuş diye duyum aldım bir bilginiz varmı hangi kabin hangi motor fiyat hakkinda?? R450 ve 410 gelmiş herhalde....
  • quote:

O zaman ara ara paylaşır siniz o zaman birde Euro 6 vabis ler satışa sunulmuş diye duyum aldım bir bilginiz varmı hangi kabin hangi motor fiyat hakkinda?? R450 ve 410 gelmiş herhalde....

Scania İle Görüştüm R410 106.000€ R450 115.000€
  • PEKİ BU 106.000 EURO OLAN ARABA SABİT KUR İLEMİ SATILIYOR MESELA 2,75 üzerindenmi yoksa güncel euro kur fiyatı üzerinden mi?? Birde bu daf cf lerin avantajı nedir yani bu araç hakkında biraz bahsedermisiniz attığınız resimde gördümde yollardada görüyorum bazen dorsenin önünde emanet gibi duruyor kabin küçük konforu nasıldır yakıtımı az çekişimi iyi bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim...Sonuçta daf fakat ben pek ısınamadım hoşuma gitmedi cf.... illaki iyidir dediğim gibi sonuçta o da bir daf...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.