Şimdi Ara

Kırkayaklar hakkında sorularınızı alabilirim (Özellikle Scania) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
1
Favori
46.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Esmer33

PEKİ BU 106.000 EURO OLAN ARABA SABİT KUR İLEMİ SATILIYOR MESELA 2,75 üzerindenmi yoksa güncel euro kur fiyatı üzerinden mi?? Birde bu daf cf lerin avantajı nedir yani bu araç hakkında biraz bahsedermisiniz attığınız resimde gördümde yollardada görüyorum bazen dorsenin önünde emanet gibi duruyor kabin küçük konforu nasıldır yakıtımı az çekişimi iyi bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim...Sonuçta daf fakat ben pek ısınamadım hoşuma gitmedi cf.... illaki iyidir dediğim gibi sonuçta o da bir daf...

Direk güncel euro kuru üzerinden
    Daf Cf kullanan tanıdık pek yok ucuz diye satılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni travego kendi cekimim
    Bu mesaja eklenen görseller:

Kırkayaklar hakkında sorularınızı alabilirim (Özellikle Scania)

• Ben otobüs şoförüyüm tıra çok bindim fakat bi kaç kere kullanma fırsatım oldu geçen 2015 r yada g400 kullandım kuladan uşağa kadar sürüş konforu merso S350 gibi desem bazıları abartma diyebilir ama gerçekten çok güzeldi kullanımı direksiyon çok güzel kavranıyor tam otomatik şanzuman ayrı bi konforlu hissettirmiyor vites değişiklerini yalnız rampa çıkışlarda bazen müdahale etmek gerekiyor ama genel anlamda çok güzeldi hiç inesim gelmedi yükümüz 13 tane paletti sadece toplamda 5 6 ton anca Yenişehir rampasını sadece retarder ile indim ama koltuğu sert geldi bana bizim travegonun daha konforlu 2005 travegoların ki gibi koltuk..

• KSKcarpediem kullanıcısına yanıt
    şöyle birileri çıkıp güzel güzel anlatınca araba iyiydi sürmesi keyifliydi diye vs... bu işe dahada hevesleniyorum desem yeridir.....böyle güzel anılarınız vs. bahsetmek istediğiniz olursa bahsederseniz çok sevinirim...
  • Esmer33 kullanıcısına yanıt
    Şoförlük hastalık işi usta sakın yanaşma ben dahil bütün ustalarım yaptığı işe lanet okuyup işi bırakıp gittikten hemen sonra çok değil bi kaç ay sonra özleyip geri dönmüştür pistir, lanettir ama bağımlılık yapar sigaradanda beterdir varsa eş dost gezi amaçlı bin git hobin olsun

• Benim Gibi Yapacaksaniz Yapacaksınız Su anda Üniversite Sınavına Çalışıyorum En kötü ihtimal lojistik okurum babamdan 2 tiri alırım sofor tutar çalıştırım kisacasi kendi isimin patronu olurum

• Benim puanların yetiyor lojistik bölümlerine lakin bizde tir yok 2 deil hiç yok o sorunu napcaz üstadım

• quote:

Benim puanların yetiyor lojistik bölümlerine lakin bizde tir yok 2 deil hiç yok o sorunu napcaz üstadım

O zaman lojistik okuyup sonra firmalar da işe bakacaksin😄 Aslında Bende Lolijstik Bölümünü Sırf Bu Isi Yaparsam Diplomam Olsun Diye Okurum Benim Asil hedef öğretmenlik

• Kamerama Scania r440 streamline kirkayak vabis yakalandi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esmer33 -- 24 Nisan 2016; 19:53:25 >
  • quote:

Kamerama Scania r440 streamline kirkayak vabis yakalandi...

Duruşa bak duruşa hay aslanim benim
    Jet çalışılan araba

• Resimde biraz ufak gözüküyor ama cok heybetli kocaman yüksek bi araç birde gövde rengi tampon var

• Arşivden Çıkan Bazı Fotoğraflar...

Dede&Torun

İstanbul Yükleme Yaparken

Gerede İstirhat

Bizim Eski 2521 1998 Yılından 2011 Yılına Kadar Bizimdi Çok Ekmeğini Yedik Tır Alırken İstanbul Tuzla'daki Ambara Sattık Hala Özlüyorum

Tertemiz ve Yola Hazır

• Tek başınayken tırla geri geri çıkması zor olmuyor mu yani arkadan gelen arabayı göremiyorsun kaza yapma olasılığın fazlalaşıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: DelirteJackson

Tek başınayken tırla geri geri çıkması zor olmuyor mu yani arkadan gelen arabayı göremiyorsun kaza yapma olasılığın fazlalaşıyor

Manevra yapacayin yere bağlı ben araba ile gidince manevra yaparken devamli arkaya bakarim ama bazi yerler var tek basimiza da girip cikabiliyoruz

• arşivden yine güzel şeyler çıkmış.....Axorda yakışıklı araba oluyo şu rüzgarlık takımını yaptırınca....Rüzzgarlık takımı yokken çirkin duruyor bende.BU ARADA YATAĞIDA GENİŞMİŞ NASIL RAHATMI?bir sorum olcak sizin axorda reterdar klima buzdolabı vs. varmı yoksa standart paketmi? Şuanki piyasası nedir axor un? Son olarak dorsedeki çadırın üstündeki yazı çalıştığınız ambarın ismimi =?
  • quote:

arşivden yine güzel şeyler çıkmış.....Axorda yakışıklı araba oluyo şu rüzgarlık takımını yaptırınca....Rüzzgarlık takımı yokken çirkin duruyor bende.BU ARADA YATAĞIDA GENİŞMİŞ NASIL RAHATMI?bir sorum olcak sizin axorda reterdar klima buzdolabı vs. varmı yoksa standart paketmi? Şuanki piyasası nedir axor un? Son olarak dorsedeki çadırın üstündeki yazı çalıştığınız ambarın ismimi =?

Ruzgarlik yakittan da tasarruf sağlıyor 1.300 tl ye yaptırdık bizyapım asamasinin fotoğrafları var onlarıda atarım bi ara
    alt yatak yayli ve rahat sungeru yumuşak ama üst ranza o kadar rahat değil epey sövüyorum yatarken
    Araba standart paket 2012 model 2013 yılında 41.000 km deyken aldık araci daha önce1 yıl tanker çalışmış su anda 456.000 de
    Dorsedeki yazi aldigimizda vardı nsi people eski firmasinin adi dorsenin yurtdışı çalışmış dorse nato num yükünü çekmiş
    Su anda 2012 ler standar paket 160-170.000 tl arasi retarder klimali araçlar 180-190.000 tl arasi 2015 sifir retarderli klimali araclar 84.000€

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89BFBB665 -- 29 Nisan 2016; 21:55:48 >

• madem yakıttan tasarruf sağlıyor niye standart değilki hani bunun opsiyonel olması saçma değilmi? Klima gibi....Reterdar-buzdolabı standart değilde klima bari standart olsun diye düşünüyorum yazları malum yanıyor etraf özellikle adana-mersin falan sizin düşünceleriniz ile belki uyuşmayabilir...yaklaşık 3 yılda 415.000 km maşallah işiniz rast gitsin....Birde ateş pahası ya bu araçlar artık bu iş hani şahıs işide olmaktan çıkmış gibi görünüyor...
  • quote:

madem yakıttan tasarruf sağlıyor niye standart değilki hani bunun opsiyonel olması saçma değilmi? Klima gibi....Reterdar-buzdolabı standart değilde klima bari standart olsun diye düşünüyorum yazları malum yanıyor etraf özellikle adana-mersin falan sizin düşünceleriniz ile belki uyuşmayabilir...yaklaşık 3 yılda 415.000 km maşallah işiniz rast gitsin....Birde ateş pahası ya bu araçlar artık bu iş hani şahıs işide olmaktan çıkmış gibi görünüyor...

Mersedes in gözünü toprak doyursun diyorum scania da actors da man da renault da iveco da felan standart ama sen koymuyorsun bana kalsa 2 arabayi satarım gider 2 tane scania alirim bakalim üniversite durumuna gore bizim hayatta şekillenecek arabalar ateş pahasi isini bilirsen her türlü kazanırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: .onurözdemir.

quote:

arşivden yine güzel şeyler çıkmış.....Axorda yakışıklı araba oluyo şu rüzgarlık takımını yaptırınca....Rüzzgarlık takımı yokken çirkin duruyor bende.BU ARADA YATAĞIDA GENİŞMİŞ NASIL RAHATMI?bir sorum olcak sizin axorda reterdar klima buzdolabı vs. varmı yoksa standart paketmi? Şuanki piyasası nedir axor un? Son olarak dorsedeki çadırın üstündeki yazı çalıştığınız ambarın ismimi =?

Ruzgarlik yakittan da tasarruf sağlıyor 1.300 tl ye yaptırdık bizyapım asamasinin fotoğrafları var onlarıda atarım bi ara
    alt yatak yayli ve rahat sungeru yumuşak ama üst ranza o kadar rahat değil epey sövüyorum yatarken
    Araba standart paket 2012 model 2013 yılında 41.000 km deyken aldık araci daha önce1 yıl tanker çalışmış su anda 456.000 de
    Dorsedeki yazi aldigimizda vardı nsi people eski firmasinin adi dorsenin yurtdışı çalışmış dorse nato num yükünü çekmiş
    Su anda 2012 ler standar paket 160-170.000 tl arasi retarder klimali araçlar 180-190.000 tl arasi 2015 sifir retarderli klimali araclar 84.000€

bir sizin arabalara bakıyorum sonra da youtube dan amerikan tırlarının incelemelerine bakıyorum. öncelikle burunlu oldukları için iniş binişleri çok rahat insan gibi inip binebiliyorsun apartmana girer gibi:) sonra yatacak yer değişken olmakla beraber geniş yatak lcd tv mikrodalga fırın, bazı modellerde masa ve el yıkamak için lavabo bile var. bu avrupa üretimleri niye böyle şöför düşmanı. hadi türkiyedeki esnafın hali belli ama avrupalı esnaf şöför de mi şöyle geniş kullanışlı kabin istemiyor da yapmıyorlar? sizin görüşünüz nedir?

• texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    bizde sorun daha büyük biz daha klimanın opsiyonel olmasını eleştiriyoruz
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.