Şimdi Ara

Kırkayaklar hakkında sorularınızı alabilirim (Özellikle Scania) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
1
Favori
46.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aracın dış görünüşü bu şekil mi?bağzıların ön tarafındada streamlıne yazıyorda...birde üstad bu kırma vites ne oluyor?

not: resim alıntıdır
    Bu mesaja eklenen görseller:

Kırkayaklar hakkında sorularınızı alabilirim (Özellikle Scania)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esmer33

aracın dış görünüşü bu şekil mi?bağzıların ön tarafındada streamlıne yazıyorda...birde üstad bu kırma vites ne oluyor?

not: resim alıntıdır
    Bu mesaja eklenen görseller:

Evet böyle sadece yanlarda yazıyor.

Kırma vites manuel araçlar da vitesin altında yuvarlak mandal var onu çektiğinden vites yere yatıyor. Yani geliş geçiş engel teşkil etmiyor. Vites kırılıp düz oluyor işte.

Uyuycanda falan bişey almak için engel olmuyor yani alan genişletiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazaryazarokur

Klasik scania ya iste mis gibi nazar degmesin
    Biz yine de distani merak ediyoduk

Kardeşim dediğim gibi ortağım müsade etmiyor kusura bakmayın artık.
  • Tamam abi eyvallah :)
  • celciuss1453 kullanıcısına yanıt
    ÜSTADIM İŞ BULURKEN YANİ YÜK ALIRKEN ANLAŞMALI OLDUĞUNUZ YERLER Mİ VAR YOKSA HAL YERİNDE ARABAYI ÇEKİP İŞ VAR MI DİYE HALCİLERE Mİ SORUYORSUNUZ VEDE ÜCRETİ ALIRKEN YÜK TESLİMİNDEN ÖNCE Mİ SONRA MI ALIYORSUNUZ?
  • quote:

ÜSTADIM İŞ BULURKEN YANİ YÜK ALIRKEN ANLAŞMALI OLDUĞUNUZ YERLER Mİ VAR YOKSA HAL YERİNDE ARABAYI ÇEKİP İŞ VAR MI DİYE HALCİLERE Mİ SORUYORSUNUZ VEDE ÜCRETİ ALIRKEN YÜK TESLİMİNDEN ÖNCE Mİ SONRA MI ALIYORSUNUZ?

Ya zaten çoğu tanıdığım ve genelde boş dolu çalışıyoruz. Adamlar tanıdık olduğundan paradan yana sıkıntı olmuyor. 2 -3-4 sefer üst üste aynı adama çalıştığımı biliyorum. Mesela onlarda parayı en son seferde toplu alıyoruz. Sonucta tanıdığımız adamlar sıkıntı olmuyor yani. Parça ev eşyası gibi yüklerin parasını genelde peşin alıyorum.
  • Hocam akaryakıt taşımacılığı basıl kırkayak işinde sebze taşımak mı daha rahat yoksa akaryakıt taşımacılığı mı ?
    ÜSTADIM BİR SORU DAHA Şimdi kayar perde kasalı bir kırkayak sebze taşımacılığı yapabilir mi veya kayar perdeli bir araç daha çok hangi tür yük taşır ve kazancı tahmini ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .onurözdemir.

https://youtube.com/watch?v=caH-We-OW_k
    Axor Triptonik Vites Kullanimi

Axor vites kullanimi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DelirteJackson

Hocam akaryakıt taşımacılığı basıl kırkayak işinde sebze taşımak mı daha rahat yoksa akaryakıt taşımacılığı mı ?

Rahatlık olarak akaryakıt tabiki çadır derdi yok yağmur kar kış trla bahce derdi yok.
    Ama kazançları ney bilmiyorum.
  • quote:

ÜSTADIM BİR SORU DAHA Şimdi kayar perde kasalı bir kırkayak sebze taşımacılığı yapabilir mi veya kayar perdeli bir araç daha çok hangi tür yük taşır ve kazancı tahmini ne olabilir?

Kayar perde kırkayak tutmaz olmaz o iş :) ya açık kasa olacak yada tenteli . Kayar kasa 13 60 tırla güzel işler yapılabilirr. Her türlü yük tasır.

Kazancı da sağlam olur diye tahmin ediyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: celciuss1453

quote:

Kayar perde kırkayak tutmaz olmaz o iş :) ya açık kasa olacak yada tenteli . Kayar kasa 13 60 tırla güzel işler yapılabilirr. Her türlü yük tasır.

Kazancı da sağlam olur diye tahmin ediyorum :)

Biz sabit tente ile ambar isi yapiyoruz
    Ama piyasa yapılacaksa hem yeni hemde kayar çadı ve kayar perde dorse olacak birde sac havuzu olacak

üstadım yükleme yaptığınız yerler fabrika hal vs... yol durumu tüneller manzara resimleri vs.. paylaşımı yaparsanız hem forum hareketli geçer hemde bilgilenir eğlenebiliriz.....Bir sorum olcak bu tako işini tam anlatırmısınız kart takılıyomuş 4 saat git mola ver dijitalide varmış bi bahsedermisiniz...Birde bu arada sağlık durumunuz iyidir inşallah iyileşmişsinizdir umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esmer33 -- 12 Mart 2016; 21:40:02 >
  • Ben pc ye gecince atayim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89BFBB665

Ben pc ye gecince atayim hocam
    Adana'da Ambarda Rampaya Yanaşıp Yüklerken

İzmir'de Yükleme Yaparken

Kumaş Yüklerken

Adana'dan İstanbul'a Götürdüğümüz İplikler

İzmir Norm Cıvata da Yüklerken

İstanbul İkitelli Sanayi de Rolik Yüklerken

• hocam sıkıntı olmazsa bir şey sorcam....Sizin bu çalışma koşulları nedir.(gece gündüz vs.. iş oluncamı çağırıyorlar yoksa düzenli bi hattınız mı var?).Birde bu ücretlendirmeler km başına göremi yükün ağırlığına göremi aylık ortalama getiri ve cebinize bıraktığı nedir? SON OLARAK AYNI İŞİ TENTELİ VEYAHUT ÜST YAPISI UYGUN KIRKAYAK YAPARMI SCANIA AXOR 3240 GİBİ.Uygun olursa Kırkayak ın kazandırdığı ne olur...teşekkürler sorular saçma geldiyse kusruma bakmayın bu işe hevesli olarak hep meraklıyımdır bu tip konularda....BİDE YGS DEN ÇIKTIK BUGÜN MUHTEMELEN BARAJI GEÇEMİCEM SINAV KÖTÜ GEÇTİ BANA YOL GÖZÜKTÜ GİBİME GELİYOR AMA BİLMİYOM... :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esmer33 -- 13 Mart 2016; 17:21:10 >
  • quote:

hocam sıkıntı olmazsa bir şey sorcam....Sizin bu çalışma koşulları nedir.(gece gündüz vs.. iş oluncamı çağırıyorlar yoksa düzenli bi hattınız mı var?).Birde bu ücretlendirmeler km başına göremi yükün ağırlığına göremi aylık ortalama getiri ve cebinize bıraktığı nedir? SON OLARAK AYNI İŞİ TENTELİ VEYAHUT ÜST YAPISI UYGUN KIRKAYAK YAPARMI SCANIA AXOR 3240 GİBİ.Uygun olursa Kırkayak ın kazandırdığı ne olur...teşekkürler sorular saçma geldiyse kusruma bakmayın bu işe hevesli olarak hep meraklıyımdır bu tip konularda....BİDE YGS DEN ÇIKTIK BUGÜN MUHTEMELEN BARAJI GEÇEMİCEM SINAV KÖTÜ GEÇTİ BANA YOL GÖZÜKTÜ GİBİME GELİYOR AMA BİLMİYOM... :D

Biz sabit ambar yuku cekeriz arabamiz ile yuku bosaltir siraya gireriz sıra gelince geri yukleriz istanbul,izmir,denizli,samsun,bursa hatları var ambarda burdan yukler gideriz oraya varinca bosalitiriz siraya gireriz geri yukleriz
    Gelir olatak ta 2000+kdv ye gidiyoruz biz bizim gittiğimiz yollar ortalama 1000 km ambar işinde pek değişme olmaz ama piyasa isinde attigin yukun tonajina gore ve gittigin km basina para alirsin
    Kis aylarinda dusuk kazanç oluyor ama yazin iyi para kazaniyoruz
    Isine gore para kazanırsın tira daha fazla yuk atarsin daha fazla kazanirsin ama genelde sebze islerinde kirkayak kullanilir bu isi cevresi olmayanlar yapamaz sermanyen olacak bi kere piyasa yazin hareketli olur ama kisin bitik olur biz genelde yazin kenara arttırdığımızı kısın harcariz arabalarin masraflarini felan oyle öderiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89BFBB665 -- 13 Mart 2016; 17:26:52 >

• Hmm peki verdiğiniz bilgilerden dolayı tesekkur ederim... Bol bol yol manzara resmi bekliyorum sizlerden...Bu axorlarda yari otomatiklerde debriyaj kullanımı nasıl oluyor manuel vites araba gibi mi debriyaj vites şeklindemi
  • quote:

Hmm peki verdiğiniz bilgilerden dolayı tesekkur ederim... Bol bol yol manzara resmi bekliyorum sizlerden...Bu axorlarda yari otomatiklerde debriyaj kullanımı nasıl oluyor manuel vites araba gibi mi debriyaj vites şeklindemi

Evet manuel gibi tek fark vitese dokunup debriyaja basabiliyorsun araba zaten debriyaja basip mandala dokununca arac kendi buluyor vitesi
  • TIRLARIN TONAJ I KAÇ TON? TOPLAMDA MAX. KAÇ TON YÜK ATABİLİYORUNUZ....KIRKAYAKLAR 32 TON DİYE BİLİYORUM TIR İÇİN KAÇ TON ONU MERAK ETTİM....
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.