Şimdi Ara

KIRKLARELİ'NDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kayıt için geldim buraya tahminimce epey vaktim de olcak akşama kadar gidilecek görülecek yerler var mı yapılacak aktiviteler nelerdir ne yapılır burda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok. Emekli şehri orası. Görülmesi gereken bir yeri yok.
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Demeyin hocam 4 yıl burda geçmez yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: spaceks

Demeyin hocam 4 yıl burda geçmez yoksa

kırklareli kıyıköye git muhteşem bir mağara var eski içinde insanların kafasının kesildiği yer var klise gibi ama oyma

Aynı zamanda kıyıköyün girişinde muhteşem bir kokareççi
    İlerisindede bar var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler hocam

• Şehirden hediyelik alınacak sembolik bir ürün yada biblosu takısı ve bilimum hediyeliği yapılacak bir simge bile yok
    Her sene 1 haftamı yatarak geçiriyorum orada Yapılacak tek şey merkezdeki parklardan çay kahve içmek
    Merkezi kafeleri öğrenci mekanları falan baya güzeldir ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 17 Ağustos 2017; 7:17:7 >
  • Kırklarelide yaşıyorum,cafe pub harici zaman geçirelecek yeri yok.Doğası güzeldir,doğa derken iğneada kıyıköy tarafları oralarıda merkeze 100 km :) Sen şehirde bi parkta otur kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oraya kadar gelmişsin boşver vize pasaport çıkart Bulgaristan'a git orda bir hal çaresini bulursun okulun
  • Trakya tarafında rakı çok içiliyor diyorlar doğruysa geleyim hocam.
  • ara sokaklara girme romanlar yol kesiyor
    hafta sonuda carsıya cıkma 1000 lerce asker carsı ıznıne cıkar,omuz atarlarsa kavga edersın
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

ara sokaklara girme romanlar yol kesiyor
    hafta sonuda carsıya cıkma 1000 lerce asker carsı ıznıne cıkar,omuz atarlarsa kavga edersın

4 yıl yaşadım hiçbiri başıma gelmedi.

Kırklareli arkadaşlarla güzel olan bir şehir. Beraber istasyonu turlayacaksınız, cafelerde parklarda falan oturacaksınız. Bu yani, fazla bir şeyi yok. Bugün içinse bir köfteciye gidip köfte yemeni, yanına da koyun yoğurdu söylemeni tavsiye ederim

• quote:

çorlu kore mahallesine girersen yol keserler.
  • Üniversite hayatımda lazım olacak bilgiler.

Hepinize teşekkür ederim Bu arada işbu ya şehirde kalma firsatim olmadı denk geldi hemen istanbula gittim yalnız ilk fırsatım sehir merkezinden 100km öteye kıyıköy igneada fln gitmek olacak

• Kırklareli'nde hicbir şey yok hocam kendini hazırla. Evde eğlenmeye bak. Okuldan arkadaşların olacaktir mutlaka eğlence olarak onlar olacak sadece.

• Beta kullanıcısına yanıt
    Bu yönde aşırı yorum aldım hocam ve üniversitede şehrin de önemi fazla benim için bu yüzden bakalım ya ilk dönem ya da 1.sınıf sonu geçiş yapacağım ulaşımı ayrı bir dert çünkü

• Hayatında Kırklareli'ye gitmemiş adamlar yorum yapıyor. Kırklareli'liyim kardeş sorun varsa sor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dogru degil. Mahallelerine girersen yolunu kesebilirler sadece. Asker meselesi de hiç öyle binlerce askerle karşılaşmadım. İnternet kafede boş masa birakmiyolardi sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: spaceks

Üniversite hayatımda lazım olacak bilgiler.

Hepinize teşekkür ederim Bu arada işbu ya şehirde kalma firsatim olmadı denk geldi hemen istanbula gittim yalnız ilk fırsatım sehir merkezinden 100km öteye kıyıköy igneada fln gitmek olacak

Zaten bi orası güzel başkada bişey yok

• Trakyaali kullanıcısına yanıt
    Hocam şehrin merkezi denilecek yer otogarin neresinde kalıyor otogarin civarini epey dolanmistim o sabah çoğunlukla traktör galerisi bulunuyordu

• Oo Mr.Dat sensiz olmaz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.