Şimdi Ara

Kırmayı Düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında Voxline almayı düşünüyordum. Hiçbir teknosa mağazasında bulamayınca, bir philips 3040 aldım. Ne kadar kötü olabilirdi ki? sonuçta philips gibi tanınmış bir markanın ürünüydü. Estetikti, şıktı.
    Öncelikle altyazı büyüklüğü beni şok etti. 55 ekran bir televizyon baz alındığında sağlıklı gözlere sahip bir insan max. 2 metreden görebilir. Kaldı ki herkes şahin gibi gözlere sahip değil. Opsiyonsuz bir şekilde bu boyutta alt yazı ile divx player piyasaya sürmek açıklaması olmayan birşeydir bence. Seri üretime geçmeden bir kişide açıp bakmadımı şu aleti, deme di mi abi yapma etme bu büyüklükte sabit alt yazı ile çıkarırsak bu aleti millet bizle dalga geçer diye. Yok zoran yok mediyatek intenetten onu indirip şuraya basıp buna eklersek alt yazı büyüyormuş. Beni zerre kadar bağlamaz kardeşim. Ben tüketiciyim benim görevim mağazada parayı verdiğim an bitiyor. Koşmak zorunda değilim bunların peşinden.
    Olay bununla bitse yine iyi, film esnasında mavi ekrana dönme sorunuda cabası, Divx leri iyi cd ye en düşük hızlarla basıyorum ama nafile, bir filmde on kere attığı oluyor. Delirmemek elde değil. Eskiden en büyük zevklerimizden biriydi evde film izlemek, şaka yapmıyorum, çok ciddiyim 3040 dan sonra televizyonda dizi izlemeye başladık. 3040 izlemek için;
    1- Öncelikle gün içerisinde gözlerini çok yormamış olman lazım, iş yerinde pek işin olmamış olması lazım ki iki saat o alt yazıları okuyabilesin.
    2- Sinirlerin oldukça sağlam olmalı ki film içerisinde kaç kere atıp mavi ekrana döneceği belli değil.

Ben servis falan peşinde koşmayacam, daha iyi araştırıp adam gibi bir divx player alıp 3040'ı da kıracam. Bildiğiniz kıracam. Filmlerin o en heyecanlı yerlerinde mavi ekrana döndüğün de küfür ede ede en son sahneyi ayarlamaya çalışırken hep bu ümit beni ayakta tuttu...

• merhaba eğer bunu yakıp internet sitelerinde paylaşırsanız daha etkili olur kesin philips konu ile ilglenir magduriyetinizi giderir ve yeni yazılım cıkarır.

saygılar.
  • geçmiş olsun
  • Hocam valla haklızınız.Ben de fiyatından dolayı teknosadan almıştım.Bir hafta denedim evde.İnsanı çatlatmaktan başka birşeye yaramıyor cihaz.Neyse iade şansım vardı geri verdim.Bim'deki kampanyadan arkadaşım çok ısrar etmeme rağmen o da gitti aldı ve 2. gün geri iade etti, hem altyazıların küçüklüğü hem de müdahele edilememesi onu da delirtti.Adamda 84 ekran tv olmasına rağmen altyazılar yine de küçük geldi.Neyse ben de en son gittim ikinci el phlips 720 sa aldım ve tek kelimeyle mükemmel bir cihaz.Valla altyazılar süper ötesi aynen dvd filmlerdeki altyazılar gibi.Her türlü müdahele yazılım var.Açmadığı okumadığı cd dvd divx olmadı şimdiye kadar.bulursan bence temiz falan kaçırma derim.
  • Kardeş, hiç heveslenme! Philips'in kendi internet sitesinin müşteri ilişkileri bölümüne, kaç kere Dvd Player'lerinize neden Dts Digital Sinyal Out koymuyorsunuz diye yazdım. Adamlar 1 kez bile cevap vermedi.

Bırak onu, forumun Philips 5960/12 Dvd Player Topic'ine yeni çıkardığı ürünlerinde DTS olmadığı konusunda küçük bir uyarı da bulundum. Heskez Oooo, sen nasıl konuşursun böyle diye neredeyse Topic'de üstüme yürüdü.

Yani ne diyeyim? Adamlar böyle ürünler yapıyor, millet de alıyor. Millet alınca da, adamlar gayet güzel bir şekilde nasıl olsa satılıyor deyip, aynı şekil de üretmeye devam ediyor.

Onun için arkadaşın ürünü kırmak istemesi çok mantıklı. Aslında o ürünü Philips'e ücretsiz bağışlaması lazım.

Saygılar...

quote:

merhaba eğer bunu yazıp internet sitelerinde paylaşırsanız daha etkili olur kesin philips konu ile ilglenir magduriyetinizi giderir ve yeni yazılım cıkarır.

saygılar.

• quote:

bulursan bence temiz falan kaçırma derim.

Sağol ama bir daha uzun süre philips markalı bir ürüne para vermeyi düşünmüyorum.
  • teknosada görmüştüm hayret bu fiyata philips dvd player demiştim.demek ondanmış.

valla ben 2004ten beri philips 720sa kullanıyorum.maşallah diyeyim çok iyi.hatta kenwood ampli ses sistemi aldım.içinde kenwood dvd player vardı.servis gelip kurdu bi hafta sonra eski 720sayı taktım.onunla izliyorum şimdi filmleri.ilginçtir üretmiyor artık philips bu modelini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waterfall_man -- 9 Mayıs 2007; 15:05:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.