Merhabalar, Geçtiğimiz günlerde 2 kendini bilmez yaya , kendilerine kırmızı yandığı halde karşıdan karşıya geçmek için yola atladılar bende dönemeçe girmiştim 30-40 km max hızım vardı , onları yolun ortasında görünce freni kökledim çünkü o esnada ışık birden yeşilden sarıya dönmüştü ve yerlerde yağmurdan dolayı ıslak olduğu için abs devreye girdi araba kızakladı ve son anda tam ışık direğinin hizasında ön tekerler fotografta gorulen kırmızı kalın çizginin üstünde durdu. Yani teknik olarak ışıklarda durdum ve ışık direğini geçmedim. Ancak arkadaki EDS kamera ceza yazar mı yazmaz mı, sizlerin tecrübesine dayanarak soruyorum. İleride de sarı alan var mesela, acaba araç ordayken mi ceza yazılıyor? Bilemedim. |
Kırmızı ışık EDS sorusu ? Ceza gelir mi?
-
-
Pek zannetmiyorum. Emin değilim.
-
isik diregi degil beyaz cizgidir esas olan. sistem yazar ama memur onaylar mi bilemem.
sari alanin isik ile alakasi yok, kavsagi bloke etmemekle alakali.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 19 Ocak 2024; 11:46:45 > -
inşallah memur insaflıdır , çünkü derdimizi anlatamayız , yok yaya yola atladı yok araba durmadı, bir de ben çok dikkat eden biriyim normalde 22 yıldır İstanbul'da araç kullanırım toplam 2 kez falan ceza yedim birinde tansiyonum 19/12 oldugunda acil hastaneye yetişirken emniyet kemerimi takmadan yola çıktığımda yemiştim , diğeri de evdeki alarm çalıyordu komşular haber vermişti 80'lik yolda 88 yerine 91 ile falan hız cezası gelmişti o kadar... genelde zaten bu tarz titiz insanlar daha çok mağdur oluyor...
-
duran arabaya kolay kolay yazmazlar ancak belli de olmaz.
-
yazsalar şimdiye gelirdi e-devletten. bana cuıma saati parktan şak diye yarım saatte gelmişti hem de 2018 miydi 2019 muydu? polis mi gezer yav hepsi camide dedim yer bulamayınca. bayan memurmuş cezayı yazan o da güzel demek ki onlar da düşündü aynısını. sonra bir daha hiç ceza almadım dedim yok Konya polisiyle aşık atılmaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X