Bildirim
Kırmızı zeminde siyah noktalar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Monitörü ve ekran kartını ayrı ayrı olarak başka sistemle deneyebilir misiniz hocam? Problemi hangisi taşıyor onu görmek lazım. -
-
Hocam işlemcideki grafik birimiyle sorun olmuyorsa problem harici ekran kartınızda dediğiniz gibi. Bağlantı kablolarınızı kontrol edip ekran kartınızı başka PCI yuvasında deneyebilir misiniz? -
Şu anda öyle bir şansım yok maalesef zaten 1-2 aya değiştirecem ama ekran kartının güç kablosunu çıkarıp taktığım da düzeldi ekran
Günün sonunda problem düzeldiyse ne mutlu. Gerisi teferruat -
Hocam ekran kartını çıkarıp taktiktan sonra duzeldi gibi ama uzun süre calisınca tekrqr basliyor reset atinca duzeliyor onceden de cikarip takmistim duzelmisti sonra tekrar baslamamisti
Hep aynı yerde ve aynı şekilde mi oluyor hocam problem? Monitörde zamanla ortaya çıkan bir problem olmasın? -
Hocam sanki ekran kartı çok ısınınca oluyor gibim geldi benim mesela okuldan eve geldikten sonra 2 saat falan bir sorun olmuyor sonrasında cıkmaya baslıyor kapatıp acmak da bir şey yaramıyor bide aöylemeyi unutmuşum masaüstüne gelene kadar bir problem olmuyor
Aynı yerde olmuyor tetiklendiği renk nerdeyse rda oluyor
-
Kartı iyi oturduğundan emin misin hocam. Biraz kanırtarak sok slota
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kart tam giriyor yabancı forumlarda okuduğuma göre pinler kırılınca oluyormuş onlqrı tamir ettirmenin bir yolu varmıdır ?
Hocam hiç sanmıyorum malesef
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X