Şimdi Ara

Kış Lastiği Seçimi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Fiyatlar ve markaları yazayım; sizin kullandığınız, önerebileceğiniz, fiyat marka vs. varsa yorumlarınızı bekliyorum...

Araç Corsa C, Ebat: 175/65/R14

Michelin Alpin: 4*130 TL= 520 TL / 6 Taksit (Peşin Fiyatı Aynı)
    Lassa Snowways: 4* 120= 480 TL / 8 Taksit (Peşin 4*110= 440 TL)
    Debica (Goodyear üretiyormuş polonya'da): 4*120= 480 TL Peşin
    Tigar (Michelin Üretiyor yan markası dedi adam): 4*105= 420 TL /6 Taksit (Peşin Fiyatı aynı)
    Nexen: 4*100: 400 TL...

Sizce hangisi?

Bunların dışında Nokian - Hankook - Petlas vs. de var diyenler var... kararsız kaldım, deneyimler önemlidir diyip sizlere sorayım dedim...

• Bu arada şu an öğrendim ki michelin kış lastiği alana 60 TL değerinde kaucuk paspas seti hediye ediyor...
  • bridgestone niye bakmıyorsun.. birde bunlar kar lastiğimi yoksa normal kış lastiğimi..
  • Babam uyanık olsa ona sorardım şimdi , ama bence ilk yazdığını al içinde "Alpin" geçiyor bir defa
  • michelin yada bridgestone al..
  • hocam kar lastiği mi kış lastiği mi bu da çok tartışılan bir konu...
    kimine göre kar lastiği diye bir şey yok, yaz ve kış lastiği var,
    kimine göre de kar lastiği üzerinde ufak vidalar olan sadece yoğun karlı havalarda kullanılan asfaltta kullanılamayan bir lastik...
    Ör:
     Kış Lastiği Seçimi !

Ben kış lastiği bakıyorum, yağışlı buzlu hafif karlı yollarda kullanılabilen, su kanallarından aktarımı iyi olan yol tutuşu başarılı olan...
    Yukarıdaki markaları araştırdım dediğiniz gibi good year da iyi bir marka ama bakmadım nedense... ona da bir bakayım buralarda (afyon) nerde satılıyor?

• http://www.bridgestone.com.tr/Urunler/511304/ şuna bir bak istersen..

senin verdiğin lastikler daha farklı lastikler.. bridgestone un sitesine baktım yaz ve kış ayrımı var.. kar için ise bu verdiğim lastikler var.. karda ve kuru zeminde kullanılıyor.. fiyatıda 145 tl..

birde bu varhttp://www.bridgestone.com.tr/urunler/511601/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oRHaN07 -- 10 Kasım 2011; 23:47:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kış Lastiği Tavsiye
    3 ay önce açıldı
    Kış lastiği gerekli mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • burdaki lastikler arasında michelin alpini tek geçerim

yalnız debicanın fiyatında bir anormallik var normalde daha düşük olması lazım...

bu arada goodyear firması kendi markası dışında 2 farklı lastik üretir bunları biri debica diğeri ise sava dır...ve savanın kalitesi debica dan hem daha iyidir hemde fiyatı daha yüksektir...bundan dolayı debica dan çok savaya bakmanızı tavsiye ederim :)

buyrun bu da sizin aracınıza uygun olan sava kış lastiği :

http://www.mylastik.com/17565R14-82T-SAVA-PERFECTA,PR-45.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslan911 -- 11 Kasım 2011; 0:05:38 >

• ulan ck pahali lastikler ya bnada lazim 4tane.michelin 205*55*16 sordum 920 tl cktiler.
  • Lassa öneririm. Bir kaç ay önceye kadar 4 lastik alana 1 yıl (250 $ ' a kadar) çekici hediye vardı hala var mı bilmiyorum.
  •  Kış Lastiği Seçimi !

Benim lastikler bundan performans lastiğiymiş
  • Doğuda yaşamıyorsan Snoways Era yeterlidir ama şehrin iklim koşulları sertse Snoways Plus daha iyi olur. Ayrıca alırken üç beş lira ucuza verip eski tarihli lastik satanları değil, liste fiyatından bile verseler birkaç haftalık lastik takanları, ayrıca sibopları değiştiren ve balanslara da bakan yerleri tercih edin
  • yorum ve tavsiyeler için teşekkürler.. kesinlikle değerlendireceğim...
    michelin alpin in pas pas seti hediyesi olması ve benimde ona ihtiyacımın olması bir adım öne geçiriyor bu tercihimi gibi bakalım...

@gurcanboztepe; hocam lastik ebadı büyüdükçe fiyat anromal artıyor...

@M_aTRa_X ; evet devam ediyor bu yol yardım hizmeti...

@tahrikk; doğu da değilim ama doğu kadar çetin burda şartlar...
    Afyon... Geçen sene -22c yi gördü araç... düşün yani... 2 gün tatil oldu okullar kar yüzünden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz_ksk

yorum ve tavsiyeler için teşekkürler.. kesinlikle değerlendireceğim...
    michelin alpin in pas pas seti hediyesi olması ve benimde ona ihtiyacımın olması bir adım öne geçiriyor bu tercihimi gibi bakalım...

@gurcanboztepe; hocam lastik ebadı büyüdükçe fiyat anromal artıyor...

@M_aTRa_X ; evet devam ediyor bu yol yardım hizmeti...

@tahrikk; doğu da değilim ama doğu kadar çetin burda şartlar...
    Afyon... Geçen sene -22c yi gördü araç... düşün yani... 2 gün tatil oldu okullar kar yüzünden...

bu arada michelin in verdiği paspas setini ben açıkcası beğenmedim hem araç için küçük kaldı hem biraz kauçuk kokusu var....
  • zaten yarın ilk iş şu paspas setini bir görelim demek olacak...
    beğenmezsem karar değiştirebilirim :)
  • Arkadaşlar,bu konuda sizin bilgilerinize ihtiyacım var benim de;
    araç skoda oktavia 1.6 TDI 2011
    aşağıda ki iki marka arasında bir seçim yapacak olsanız 4 adet kış lastiği için hangisini tercih ederdiniz?

Bridgestone 205/55R16 91H LM30 _ Fiyat:250 tl

Michelin Alpin A4 205/55R16 91H _ Fiyat:285 tl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.