Şimdi Ara

KIŞ LASTİKLERİ ( tüm paylaşımlar buraya) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
4.953
Cevap
80
Favori
687.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki

KIŞ LASTİKLERİ ( tüm paylaşımlar buraya)

(En Son Oy Tarihi: 21.1.2025)
Giriş
  • evet sanırım biraz daha beklemek gerekli
  • B330 lar iyi lastiktir. Alabileceğiniz en iyi lastiklerden biridir.
    Üretim tarihi çok eski değilse 80 ytl iyi bir fiyat.

quote:

Orjinalden alıntı: cem_hakan

Bridgestone B330 lastigi iyimidir. Bir yer var kapanıyor lastikci zararına dedi 80 Ytl ye tanesini veriyor (185/65/14) tanıdık zaten. Normal fiyatı 110 YTL dedi.alayım mı ? . Lastiklerimin durumu cok kotu cunku.Islak zeminde bilhassa cok iyyimiş sanırım.
  • Benim kış lastiklerim var ama normal lastiklerimin de değişmesi gerekiyor.
    1. Sorunum aracımın orjinal lastiği olan185/55/15 yerine 185/60/15 tercih etmemin uygun olup olmayacağı.
    2. Sorunum ise ses. Aracımdaki lastikler Continental ve yanak kalınlığı az olmasından, sert olmasından dolayı araç içeri çok ses alıyor. Bunlarla Goodyear bayisine gittiğimde bana hydra grip serisi çok hoş ve yumuşak bir lastik tavsiye ettiler, ayrıca yakıt tasarrufu için sürtünme etkisinin azaltılmasına yönelik bir teknolojisi olduğu söylendi. Bir de ses konusunda excellence serisi var, o da güzel, yağmur için çok uygun gibi görünmedi, ancak sizlerin de bu konuda önerilerini almak istedim.
  • kışlıkları değiştirelim mi arkadaşlar , kış olacağı yok ya da martta bitsinde nisan da mı değiştireli
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

kışlıkları değiştirelim mi arkadaşlar , kış olacağı yok ya da martta bitsinde nisan da mı değiştireli

dedem hep der eski mart 9 çıkmadan bahar gelmez diye doğruymuş valla işte kar yine başladı bu soğuklar geçtikten sonra bir daha birşey olmazmış
    bu soğuklar bitince lastikleri değiştireceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tturnusol

quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

kışlıkları değiştirelim mi arkadaşlar , kış olacağı yok ya da martta bitsinde nisan da mı değiştireli

dedem hep der eski mart 9 çıkmadan bahar gelmez diye doğruymuş valla işte kar yine başladı bu soğuklar geçtikten sonra bir daha birşey olmazmış
    bu soğuklar bitince lastikleri değiştireceğim

Ben ankaradayım ve değiştirdim artık tüketimde ortalama 100 km de 1 lt farkediyormuş kış lastikleri
  • bende geçen haftasonu kış lastiklerini rafa kaldırma niyetindeyim annemin uyarısıyla vazgeçtim kar yağacak diye..

Hakkaten şuan Ankaraya lapa lapa kar yağıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

bende geçen haftasonu kış lastiklerini rafa kaldırma niyetindeyim annemin uyarısıyla vazgeçtim kar yağacak diye..

Hakkaten şuan Ankaraya lapa lapa kar yağıyor

+1

burdada deli gibi kar yağıyor
  • ucuz istiyorsanız rus malı olanlar gayet iyi işinizi görecektir fiyatlkarıda komik ama gene ucuz ama rustan dahada kaliteli derseniz tecrübeyle sabit kumho derim deli lastik arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: final fantasy

ucuz istiyorsanız rus malı olanlar gayet iyi işinizi görecektir fiyatlkarıda komik ama gene ucuz ama rustan dahada kaliteli derseniz tecrübeyle sabit kumho derim deli lastik arkadaşlar

rus mallarının markaları nedir?
  • artık çıkarsak olur değil mi kışlıkları? zamanı geldi bence,özledim hızlı kalkışları
  • Kauçuk zincir-tıkla

Üstte verdiğim linkteki kauçuk patinaj zincirlerinden karda aracında kullanan var mı? Varsa bu arkadaşlar memnun mu? Zincir gibi iş görüyor mu? Ben bu zincirlerden aracıma almayı düşünüyorum çünkü aracımın bulunduğu garajdan çıktıktan sonra çoğunlukla yol temiz oluyor yani kar olmuyor ve sadece garajdan çıkarken zincir takıp onları 5dk. sonra tekrar çıkarmak ve yine garaja girerken takmak bana işkence geliyor. Garaj güneş almadığından ve bayır olduğundan ordaki karlar hiç erimiyor veya çok geç eriyor. Kürek v.s. için de epey kar oluyor. Bu tarz kauçuk zincirlerde şehir içinde 50km.ye kadar hız yapabiliyor ve araç içine ses ve titreşim almıyorsunuz diyolar. Bana bu zincirlerden kullanmamı önerir misiniz?

• quote:

Orjinalden alıntı: xradiancex

artık çıkarsak olur değil mi kışlıkları? zamanı geldi bence,özledim hızlı kalkışları

ben bugün değiştirdim araba hafifledi walla
    bundan sonrada öyle soğuk olacağını sanmıyorum soğursada kullanmayız 1-2 gün yada çok dikkatli oluruz
  • lastikleri değiştirdim ama 100 km üzerine çıkınca direksiyon titremeye başlıyordu ve virajlara tereddütlü giriyor eski güveni vermiyordu
    rot-balans yaptırdım düzeldi sizlerde aracınız kontrol etmeyi unutmayın
  • bence bu haftasonu kış lastiklerini çıkarmak için en uygun zaman, çünkü saatler ileri alınacak ve sabah sıcaklığı yaklaşık 12-13 dereceyi bulacak, tabi bu söylediğim ankara için geçerli. siz ne dersiniz? çıkaran ya da çıkarmayı düşünen ankaralılar varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak__y

bence bu haftasonu kış lastiklerini çıkarmak için en uygun zaman, çünkü saatler ileri alınacak ve sabah sıcaklığı yaklaşık 12-13 dereceyi bulacak, tabi bu söylediğim ankara için geçerli. siz ne dersiniz? çıkaran ya da çıkarmayı düşünen ankaralılar varmı?

bende ankarada oturuyorum. bu pazar çıkartıcam artık vakti geldi. lasitkler arabayı tutuyo adeta yola yapışıo
    pazar continentallerimle yeniden performans dolu sürüşler başlayacak

• quote:

Orjinalden alıntı: cell-im

quote:

Orjinalden alıntı: burak__y

bence bu haftasonu kış lastiklerini çıkarmak için en uygun zaman, çünkü saatler ileri alınacak ve sabah sıcaklığı yaklaşık 12-13 dereceyi bulacak, tabi bu söylediğim ankara için geçerli. siz ne dersiniz? çıkaran ya da çıkarmayı düşünen ankaralılar varmı?

bende ankarada oturuyorum. bu pazar çıkartıcam artık vakti geldi. lasitkler arabayı tutuyo adeta yola yapışıo
    pazar continentallerimle yeniden performans dolu sürüşler başlayacak

darısı başımıza,vizeleri halledip bir memlekete gitseydik

• Bugün kış lastiklerine veda ettim. Bir lastikçide 20 TL vererek değişim ve balans işlemleri yapıldı. Kış lastiklerini yıkayıp tertemiz teslim ettiler. Kasım ayına kadar yazlık lastikler görevi devraldı.

Artık değişim zamanıdır doğuda yaşayanlar dışında.

Herkese keyifli sürüşler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vuralkan

Bugün kış lastiklerine veda ettim. Bir lastikçide 20 TL vererek değişim ve balans işlemleri yapıldı. Kış lastiklerini yıkayıp tertemiz teslim ettiler. Kasım ayına kadar yazlık lastikler görevi devraldı.

Artık değişim zamanıdır doğuda yaşayanlar dışında.

Herkese keyifli sürüşler.

pazar değiştireyim diyordum ama ankarada havalar biraz bozdu gibi, hergün 25 km yakın yol yapıyorum. incek tarafına fln gidiyorum okul için. sizce ne yapayım biraz daha beklemelimiyim? yoksa artık çıkarayım bişey olmaz mı? hoş olursa da bagajda zinjcirim var onu takıvaririm
  • ARTIK NİSAN GELDİ....

ÜST KONULARDAN ALINDI....
    BİLGİ PAYLAŞAN HERKESE TEŞEKKÜRLER.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.