Şimdi Ara

Kısa Boylular Benden İbret Alabilirler (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
0
Favori
8.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Captor.

Sen 163 kızsın ben 167 erkeğim ben ne yapayım?

evlenin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quard

Bence bir kzın yaşı ve boyu önemli değil önemli olan güzelliği ve iç güzelliği gerisi önemli değil.

Ayrıca 163 cm mşsiniz normal bir boydasınız neden bu kadar kasıyorsunuz ki eğer güven sorununuz varsa ister 180 olsanız bile mutlaka bir şeyler bulursunuz. Öz güveniniz varsa ve güzelliğinizde varsa gerisi boş..

Birde herkes ister şu boyda şu kiloda şu güzellikte olmayı ama herkes farklıdır unutmayın bu dünyada yalnız değilsiniz...Bir tek siz değilsiniz bir sürü insan var sizin gibi bunu hiç ama hiç aklınızdan çıkartmayın.. Eğer bu gibi şeylere takılırsanız yaşamaktan zevk alamazsınız ve düşündükçe hastalanırsınız..

Düşünün bir kere çinliler ve japonların boyları kısa onlar diyor mu veya takıntı yapıyorlar mı(belki içlerinden bazıları ama azınlıktır bunlar)yok o zaman halinize şükredin ya uzun boylu olup veya 4-4 lük olsaydınız ama kötü bir hastalığınız veya insan içine çıkamayacak bir hastalağınız olsaydı ne yapardınız vs bence herkes haline şükretmeli.

Ayrıca günümüz teknolojisiyle yapılacaklar belli varsa imkanınız bunu deneyin zaten en çok deneyebilirsiniz gerisi Allah'a kalmış..O kadar servet harcayıp veya harcamayıp bir yerinizi düzelteceğim derken sağlığınızdan da olabilirsiniz sonra pişmanlık fayda etmez...

Teşekkürler yazdılarınız için.Zaten ben halimden memnunum.İlk mesajımdada belirttim "1632üm gururluyum" diye.Zaten konunun amacı tamamen eğlence.Ama bazıları nedense çok ciddiye alıp işi hakaret boyutuna getirebilmiş.Neyse,gülüp geçiyorum onlara

• quote:

Orijinalden alıntı: m4y

170'im, kassızım, tipsizim

senin 175 lik versiyonunum :D
  • 1.78 'im harbi kısayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

quote:

evlenin

• quote:

Orijinalden alıntı: Quard

Bence bir kzın yaşı ve boyu önemli değil önemli olan güzelliği ve iç güzelliği gerisi önemli değil.

Ayrıca 163 cm mşsiniz normal bir boydasınız neden bu kadar kasıyorsunuz ki eğer güven sorununuz varsa ister 180 olsanız bile mutlaka bir şeyler bulursunuz. Öz güveniniz varsa ve güzelliğinizde varsa gerisi boş..

Birde herkes ister şu boyda şu kiloda şu güzellikte olmayı ama herkes farklıdır unutmayın bu dünyada yalnız değilsiniz...Bir tek siz değilsiniz bir sürü insan var sizin gibi bunu hiç ama hiç aklınızdan çıkartmayın.. Eğer bu gibi şeylere takılırsanız yaşamaktan zevk alamazsınız ve düşündükçe hastalanırsınız..

Düşünün bir kere çinliler ve japonların boyları kısa onlar diyor mu veya takıntı yapıyorlar mı(belki içlerinden bazıları ama azınlıktır bunlar)yok o zaman halinize şükredin ya uzun boylu olup veya 4-4 lük olsaydınız ama kötü bir hastalığınız veya insan içine çıkamayacak bir hastalağınız olsaydı ne yapardınız vs bence herkes haline şükretmeli.

Ayrıca günümüz teknolojisiyle yapılacaklar belli varsa imkanınız bunu deneyin zaten en çok deneyebilirsiniz gerisi Allah'a kalmış..O kadar servet harcayıp veya harcamayıp bir yerinizi düzelteceğim derken sağlığınızdan da olabilirsiniz sonra pişmanlık fayda etmez...

surda konu acildimi hemen savsata olup bacak macak diyosunuz ama ah ulan ulan:)

• 16 yaşındayım 1.80 nim 74 kiloyum, az biraz kasılıyım, bide renkli gözlüyüm.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 13 Eylül 2011; 21:04:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

quote:

quote:

evlenin

Deli etme beni mebrarrr

• beyler konuyu uplamayin gereksiz bi yazi zaten kiz ayarlayacam diyede kavgaya girmeyin ikide bir bu konu aciliyor otomatik ilk onu aciyorum bu gelior
  • quote:

quote:

quote:

evlenin

hey dostum seni uzun zamandır görmüyordum nassın
  • 180'im 16 yaşındayım 190 olurmuyum ki ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

evlenin

İyi işte ne olsun uğraşıyorum. Dahili Bileşenlerde ve buralardayım. :) Sen de genellikle burdasın heralde.

quote:

Orijinalden alıntı: Dila'

Deli etme beni mebrarrr

Ya şurda eğleniyoruz yourock dememden rahatsız olduysan mesajımı da silebilirim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evlenin

İyi işte ne olsun uğraşıyorum. Dahili Bileşenlerde ve buralardayım. :) Sen de genellikle burdasın heralde.

quote:

Deli etme beni mebrarrr

Ya şurda eğleniyoruz yourock dememden rahatsız olduysan mesajımı da silebilirim.

evet dostum bende burdayım.. bıraktın mı cep telefonu bölümünü

• quote:

quote:

quote:

evlenin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evlenin

quote:

Deli etme beni mebrarrr

evet dostum bende burdayım.. bıraktın mı cep telefonu bölümünü

Bırakmadım da pek takılmıyorum eskisi kadar. Geçerken uğruyorum yani.

• quote:

Evlenin.
  • maşallah tüm kıvanç tatlıtuğlar burdaymıs. bi gidin ya. 190 olupta kas yapacagıma beynimi çalıştırırım daha iyi. kaslarınızla mutluluklar arkadaslar size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: natrium

quote:

Evlenin.

geç kaldın dostum

@mebrar benim kafadansın sende bende aynı şekil wave2 ne oldu duruyomu:D
  • ibretimi aldım çıkıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: XXS

adam kız beyler

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.