Demesi kolay sen onun fotolarını görsen öyle diyebilirmiydin
eyy harbiden bu dila şirvan mı ne o kız , bi ara kafasında papatyalarla foruma resmini koymuştu
captor özür dilerim morug
papatya iyidir ya neden beğenmemiştiniz ki
Bodur tavuk her zaman piliçtir evlat.
2.34'üm NBA Draft'ına gircem 2 sene sonra Denver Nuggets'la antremana çıktım
@Arcatera Bir kere hakaret etmişin iki kere hakaret etmişin ama artık yeter.Bunun da bir sonu olmalı.Tamam kilolu diye dalga geçmişsin kızda kendisiyle barışık belli ki özgüvenide var yaşına göre çok büyük olgunlukla da sabırla sakinliğinden ödün vermiyor.Bence bu kız kadar sizde de azıcık medeni cesaret olsun da madem çok dalga geçebilcek konumdasınız bir koyun şuraya fotoğrafınızıda gelecek yorumları ozaman görün.
quote:
Orijinalden alıntı: Cokcokak
2.34'üm NBA Draft'ına gircem 2 sene sonra Denver Nuggets'la antremana çıktım
bizim sokaktaki direk arızalandı yol geceleri kapkaranlık. gel mesai yap biraz. apartmancak toplanıp maaş veririz sana...
1.90 im, kasliyim, zenginim, egitimliyim ee nede olsa dh liyim :))
1.90
quote:
Orijinalden alıntı: FearFroMe
@Arcatera Bir kere hakaret etmişin iki kere hakaret etmişin ama artık yeter.Bunun da bir sonu olmalı.Tamam kilolu diye dalga geçmişsin kızda kendisiyle barışık belli ki özgüvenide var yaşına göre çok büyük olgunlukla da sabırla sakinliğinden ödün vermiyor.Bence bu kız kadar sizde de azıcık medeni cesaret olsun da madem çok dalga geçebilcek konumdasınız bir koyun şuraya fotoğrafınızıda gelecek yorumları ozaman görün.
+190
1.83 ama kısa olduğumu düşünüyorum.
adamın dibiyim yeter mi?
En uzun boylu olan kızı kapacakmış gibi herkesin boyunu yazması nedir arkadaş?
Ben de kendimi 170 sanıyordum sonra muayenede boy kilo ölçülürken 174 olduğumu öğrendim
2-3 cm daha uzasam tamam işte yeterli.
1.85im zenginim mutluyum byeee
quote:
Orijinalden alıntı: un momento
quote:
Orijinalden alıntı: Amroth.
quote:
Orijinalden alıntı: un momento
/>
Beyler 165 oldum.
Benim ablam da 24 yaşında aramızda çok yaş farkı var ama havadan bakıyorum mini minnacık bir şey kaldı öyle.Tabi ben 12 yaşında 1.78'dim.O da 1.60 anca vardır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme