Şimdi Ara

Kısa Dönem İçin Eşyalı Ev vs Eşyasız Ev tutmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eskişehire yeni taşındım. Özel sektörde işe başladım. Maaşım görece iyi olduğu ve taşındığım zaman kendime ait eşyam olmadığı için Mart ayında eşyalı bir eve yerleştim. Eskişehir Bağlar tarafında olan bu 1+1 0 eşyalı 0 ev için ayda 2750 TL kira ödüyorum. 1-2 Sene sonra yurtdışına gitmeyi hedefliyorum. Bu süreçte eşyalı evin çok pahalı olmasından dolayı kafamda deli sorular oluşmaya başladı.

Geçenlerde evdeki eşyaların ( vivense mobilyalar, en ucuz beyaz eşyalar ) ederini hesapladım. 25.000 TL tuttu

Sorum şu size

Sizce yine bu konumlardan 1300 1400 tlye 1 tık daha kötü bir eşyasız eve geçip kendi eşyalarımı mı satın alsam aynı şekilde?

Yoksa 2750 tlden burada oturmaya devam mı etsem 1-2 sene bilemedim?

Çok uzun vade olmadığı için eşyalar yanıma kar kalır da diyemiyorum.

Görüşlerinizi alabilir miyim ?

• Valla hocam ben sizin yerinizde olsam eğer yurt dışına gideceğim de kesinse bir iki yıla, hiç eşya işine bulaşmam. Hem giderken eşyaları ne yapacaksınız?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mayhem. kullanıcısına yanıt

Hocam tabi hayatta hiçbir şeyin garantisi yok. Ama plan olarak böyle bir işleyiş var şuanda. Kerizlenmek de istemmiyorum çok bu şekilde. Kredi vs çektim

• İkinci el kullanırım dersen temizinden alıp giderken satarsın. Zararın da minimal olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egrino E kullanıcısına yanıt

Bunun için de spotçularla fiyat çalışması yaptım hocam her şey dahil 15.000 tl gibi bir rakam çıktı

• Güncel arkadaşlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öğrenci evi için yemek önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.