Şimdi Ara

Kısa Süreli Kullanım İçin Konsol Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, yeni mühendisim ve mezun belgemi alır almaz işe başlayacağım. İlk 1-2 ay içerisinde konsol almak istiyorum. Xbox S ve PS5 alabileceğimi varsayıyorum -mâlum yeni mezunum. Xbox X ve PS5 Pro konsollarına uçamam. Bu konsolun beni 4070 Ti Super ekran kartlı ortalamanın üzerinde güzel bir sistem dizene kadar götürmesi gerekiyor. Ufak tefek işleri halledebileceğim kıytırık bir laptop sahibiyim ayrıca. Çok araştırdım aylardır piyasa takibi yapıyorum. Game Pass ve PS Plus artıları eksilerini düşünüyorum. Kullanıcı, dinleyici, izleyici farketmez sizlerin de yorumlarınızı almak istiyorum, iyi forumlar.

• Bütçe dostu olsun istiyorsan ve ileride pcye geçmeyi planlıyorsan Series S derim. En azından Xbox kolu pc ile en uyumlu kol. Ayrıca hem Xbox’ta, hem pcde aynı Microsoft hesabıyla oynuyorsun. PS’den pcye geçersen tüm online oyunlara yeni bir hesap ile başlamak zorunda kalırsın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • geçici ise temiz ps5 alın 2. el satarken zarar ettirmez. s i satmak zor. ama ps tarafında oyunlar birazcık pahalı :D

• trkgncr kullanıcısına yanıt

Selamlar @trkgncr yüzbaşım. Bu açıdan hiç bakmamıştım. Konsol ve PC piyasasına biraz uzak kaldım ve bu yeni pencere için de teşekkür ederim. Series S veya X arasında gidip geliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DGT D kullanıcısına yanıt

Selamlar yüzbaşım. PS oyunlarının tuzu bana ağır gelecek diye düşünüyorum. Exclusive gayet cezbedici ama onlar için PC’yi beklemek beni daha az zorlar gibi. S veya X’i satmakta umarım çok zorlanmam diyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.