Şimdi Ara

Kısa Süreli Yatak Sarma Sesi Olabilir Mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün aracımla daha yeni 2-3 km yol yapmıştım. Durağan bir trafikteydi ama aracı çalıştıralı 10 dakika anca olmuştur. 2-3 km ötede trafikte giderken yeşil yandı tam gitmeye başlarken bir ses.. Ses biraz uzaktan gelir gibi oluyordu. Önce yakınlarda bir yerde asfalt delici vardır diye düşündüm. Tak tak tak diye bir ses.. 30 metre ilerleyince sesin benimle gittiğini fark ettim. Ve debriyaja bastığımda kesiliyordu. Anladım ki bizden geliyor. Ben şanzımandan falandır heralde dedim, arkadaş ise yatak sesi olmasın bu derken ses kesildi. Sonra kamera kayıtlarından izlediğimde sesin bizden geldiği kesin ama yatak sarma sesi olup olamayacağını sizlere de danışmak istedim. Ses o andan sonra tekrar gelmedi. 10 km daha devam ettik ve zaman zaman 100 km hızlara da çıktım. Park edip bıraktım aracı ve ses yok şu an.

Yatak vurma sesi olsa sürekli devam etmesi gerekmez miydi?

Yatak vurma sesi bir süre sonra kesilebilen bir şey mi?

Daha önceden ustaya aracın 200 bin de olduğunu yağ pompasının değişmek gerekip gerekmediğini sorduğumda "basınç düşerse zaten araç lamba yakar" o zaman değişirsin gereksiz demişti. şimdi yağ pompasından anlık bir basınç düşüklüğü olabileceği aklıma geliyor.

Uygun bir zamanda ustaya gidicem ama öncesinde sizlerinde fikrini almak istedim Teşekkürler

1.4 Hdi dizel 200 bin km 2007 model

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.