Şimdi Ara

Yeni Bir Kapanma Yolda Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maymun çiçeği virüsü nedenli Dünya sağlık örgütü acil durum ilan etmiş ve iddialara göre solunum, cinsel temas, kan yolu, temas ile bulaşabiliyor.

Ya abi covidden yeni kurtulduk yine mi evlere kapatacaksınız bizi? Dışarı çıkıp gezmeye yeni yeni başlamışız ekonomi zaten tüm Dünyada sıkıntılı yapmayın etmeyin ya.

Bu sefer aşı felan çıkarırsanız gidip biontech felanda olmam nerede geleneksel aşı varsa ondan olurum yeni nesil aşı olmam biontech oldum olduktan sonra daha hızlı yorulmaya başladım 2 doz vurulduktan sonra. Metabolizmam resmen yavaşladı. Daha yeni yeni bunların etkisinden kurtulmaya çalışıyoruz yeter.

Zaten enflasyon denen bir canavar var tüm Dünyadan kan alıyor, tekrar pandemi ve kapanma gelirse her şeyin fiyatı 10-20x artar tedarik sorunları çıkacağı için covidde gördük bilgisayar fiyatları nasıl zıplamıştı? Basit şeylere bile ulaşılması zor oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60DA53D0F -- 15 Ağustos 2024; 12:35:16 >

• Up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • üniversiteler açıldığı saniye film kopacak. afrikalı öğrenciler 2 hafta içinde gelmeye başlarlar. özellikle karabükte yaşayan kardeşlerime şimdiden geçmiş olsun diyorum.

ek olarak şunu da söyleyeyim dün sağlık örgütünün açıklaması sonrası Türkiye'ye Afrika'dan gelecek uçaklar gündem oldu ve önlem alınması istense de önlem alınmadı ve bakanlık sorun yok açıklaması yaptı. yani bugün itibariyle virüs ülkeye sağlam giriş yaptı umarım en az hasarla atlatırız.

• Keşke...

• Ben de biontech 2 doz oldum ben de sanki daha cabuk yoruluyom genciz kalp cok hissettirmiyor da yaslanınca hissettirecegi kesin

• haruun5541 H kullanıcısına yanıt
    Kan dolaşımını yavaşlattığı iddiaları var.

Ben bunun için bol bol nar, kiraz felan tüketmeyi planlıyorum.

• Ben de onu duymuştum bir de miyokardit yaptığını duydum ben de damar tıkanmasıyla alakalı birsey. Spor yaparsan etkilemiyormus aşı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 59k dan 32k dusse btc fena olmaz

• haruun5541 H kullanıcısına yanıt
    Al bende de daha cabuk yoruluyor. Daha cok uyuyorum. Ayrica egzemam kudurdu bu beladan sonra… Artik gida dahil bati mensei olan hicbir seyi zorunda kalmadikca tuketmiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kapanmasın yeter tam doğru düzgün eğitim almaya başladık yapmayın böyle şeyler, zaten dünyanın bunu kaldıracak bir ekonomisi ya da sabrı var mı hiç sanmıyorum

• Kaplan261 kullanıcısına yanıt
    bende abur cubur tüketmemeye çalışıyorum özellikle cips

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt

O biraz hayal :D

En fazla 50-47k zorlarlar o da max 5 gün tutarlar ki o bile zor.

• Aklımı seveyim; bu aşıların hiç birini de olmadım; olmayacağım da. Olanlara da lafım yok...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.