Şimdi Ara

Kışın arabanın hızlı ısıtılması için ne yapmak lazım. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
0
Favori
23.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dizel se , ne yaparsan yap biraz zaman alacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • A.J. Pacino kullanıcısına yanıt
    Linkteki gibi bir taneden birşey olmaz. Ama birden fazla döşetecekseniz yetkili servise danışın derim. En iyi ihtimalle sigorta atar.
    Koltuk ısıtma ve ön cam buz cözücü gibi özellikler bazı araçların 1.8 motorlu modellerinde olur ama 1.6 modellere koymazlar. Hatta bazı araçlarda motor suyundan bağımsız rezistans da olabiliyor. Fakat tesisat ona göre döşenmiş.
    Bugün biraz dışarda kaldığımdan sırtımı üşüttüm. Araca bindim, normalde koltukta otursam ısınmaz ama ısıtıcı takınca rahatladım. Cidden rahatlık sağlıyor.
    Titreşimli şeylerden almayın pek memnun olan yok sadece ısıtıcı olsun.
    Forumda binek araçlardaki Webasto ile ilgili ayrı bir konu olması lazım.
  • Webasto nun sitesinde turkiyede sadece istanbulda servis gozukuyor. Onun dışında malum sitelerde 1300-1700 arasi fiyat var. Hangi araçlara uyumlu, nasıl montaj yapılıyor bilgi yok.

Volvolarda benzer sistemin olduğu bahsedilmis, acaba şuan 82 ye satilan baz v40 ta yada ust siniflarinda var mıdır? Evlatlar kucuk olduğu icin sirf bu yuzden dizel araba sattim, benzinliye dönmeyi düşünüyorum.

• Hafif gaza dokun rolantide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanına sevgilini veya eşini al, sıkı sıkı sarılın.
    araç hızla ısınır.
  • quickheat diye bir parca var. Soguk iklimli ulkelerde opel standart olarak koyuyor. Parcayi tedarik ederek taktirabilirsiniz.
    bknz. Sukru Sanioglu
    ustadin yaptigi uygulama
    sukru52.blogspot.com.tr
    QUICKHEAT SYSTEM
    http://sukru52.blogspot.com.tr/p/quickheat-system.html?m=1

• quote:

Orijinalden alıntı: HELP.

Kumandayla çalıştırmak
    Klimayı açık bırakacan , balkondan çalıştıracan
    İnip binene kadar ısınacak .
    İmkanı olmayan Adamı anlıyorumda , durumu olupta -30 derece şehirde yaşayan insanları bi türlü anlamadım anlamayacam .
    Ben sıcak memlekette doğduğumdandır belki , ölürüm herhalde o soğuklarda , düşünmesi bile kötü .
    Tabi hayatın nereye sürükleyeceği belli olmaz ama , genede büyük konuşmayalım

bu sistem hyundai da var

• ne yazık ki dizeller geç ısınıyor, bende muzdaribim bu konudan,

sanırım en etkili ve basit yolu, "çorum kaloriferi" taktırmak, eskiler bilir...

genelde büyük araçlara ve eski renaultlara-tofaşlara takılıyordu yeni nesil araçlara ne kadar uyar bilemiyorum...

Zamanında en iyi üretici yetsan diye biliyorum ancak daha uğraşmıyor bununla büyüdü şirket...

http://forum.donanimhaber.com/m_36414349/tm.htm

• dci motorlu dizel alın,motor ısınana kadar elektrikle ısıtıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: drksnt

quickheat diye bir parca var. Soguk iklimli ulkelerde opel standart olarak koyuyor. Parcayi tedarik ederek taktirabilirsiniz.
    bknz. Sukru Sanioglu
    ustadin yaptigi uygulama
    sukru52.blogspot.com.tr
    QUICKHEAT SYSTEM
    http://sukru52.blogspot.com.tr/p/quickheat-system.html?m=1

Benim opelde yoktur bu, bunu aldak nasıl takılır ki, taktıracak adam bulmakta zor.

• selmand kullanıcısına yanıt
    Servistende Yardim alabilirsinz.

• Merhabaşar.

Ankara'da ikamet ediyorum, kendi tecrübemi paylaşayım: Evden çıkacağım saat belli olduğu için(Mesela 8:00), aracı gidip 10-15 dakika erken(7:45-50) çalıştırıyorum. Klima da otomatik 25 derecede duruyor. Motor ısınana kadar zaten klima devreye girmediği için sorun yok otomatik ayarda. Aracın kontağı üzerindeyken ben gerisin geri eve gelip ayakkabılarımı temizleyip üstümü değiştiriyorum vs.

Ben aracı yerinden hareket ettirene kadar motor ve araç içi yeteri kadar ısınmış oluyor.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

dci motorlu dizel alın,motor ısınana kadar elektrikle ısıtıyor.

Çok iyi bir özellik o. Çoğu zaman motor ısınmadan gideceğimiz yere varmış oluyoruz çünkü. Bütün yeni nesil arabalarda olmalı bence. Sanırım 8 derece altında o sistem devreye giriyordu.
  • quote:

Çok iyi bir özellik o. Çoğu zaman motor ısınmadan gideceğimiz yere varmış oluyoruz çünkü. Bütün yeni nesil arabalarda olmalı bence. Sanırım 8 derece altında o sistem devreye giriyordu.
  • quote:

• quote:

• quote:

• quote:

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.