Şimdi Ara

Kışın Terlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim gibi kışın en soğuk zamanında bile 2 adım yürüyünce terleyen kardeşlerim var mı ? veya bu duruma çözüm bulabilen-azaltabilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yYeniçerii -- 3 Ocak 2015; 16:14:53 >

• Ben de terliyorum.Kiloluysan veya kronik bir hastalığın varsa normaldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Ben de terliyorum.Kiloluysan veya kronik bir hastalığın varsa normaldir.

Hocam en ideal kilodayım . Kronik hastalıktan kasıt psikolojik sorunlar falan mı ?
  • yYeniçerii kullanıcısına yanıt
    Kronikten kastı hormonlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yYeniçerii

quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Ben de terliyorum.Kiloluysan veya kronik bir hastalığın varsa normaldir.

Hocam en ideal kilodayım . Kronik hastalıktan kasıt psikolojik sorunlar falan mı ?

Onlar da etken, ter bezlerinin çok çalışması vs de olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben terliyorum ama koltuk altı sadece ve bu sene oldu

avuç içlerimde sürekli terler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masquerade89 -- 3 Ocak 2015; 16:25:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de acaip terleme var hele kalabalık otobüse binince anam anam anlımdan damla damla ter akıyor. Her gün atlet değiştiriyorum 2 günde 1 banyo yapıyorum başka türlü olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşırı terliyorum.
    3 ay önce açıldı
    Deodoranta rağmen terliyorum
    15 yıl önce açıldı
    Araba kışın su eksiltiyor..
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Psikolojik sorunlar da dahil tabi ama bedensel olarak söyledim.Benim kilomdan dolayı oluyor terleme.Bir doktora görün derim.
  • Aynısı bende de var malesef. Markete gidip gelsem bile hemen terliyorum. TSH hormonumu ölçtürdüm normal çıktı. Neden terliyorum ben de bilmiyorum.
  • kilom yok ama aşırı bir terleme var yaz kış farketmiyor millete bakıyorum okadar koşar eder bir damla ter olmaz bende iki adım atsam adımı bıraktım oldugum yerde bile terliyorum acaba bunun bir tedavisi felan varmı gerçekten doktora felan gitmedim hiç sadece yazın eczaneden driclor almıştım terleyen bölgelere sürünce terlemeyi azaltıyor koltuk altına uyguluyordum işe yarıyordu ama el ve yüze ne yapacaz bilmiyorum
  • Aynı durumdayız . 2 adım atayım kan ter içinde kalıyorum şu an bu buz gibi havada bile terliyorum , yazın ki durumdan hiç bahsetmiyorum bile . Baya önce bi umut dermatolojiye gittim malum biliyosunuz doktorları kendilerini bi halt sanıyolar . Terlemek nimettir diyor , başkaları terleyememekten şikayetçiymiş . Elini kaldırdığında şapır şapır ter akmıyorsa sıkıntı yokmuşşşş Ya tamam elimden şapır şapır ter akmıyor ama bir ortama kafe,ev vs. gittiğinde montu bi çıkarıyom sırtım terlemiş e bellide oluyor utanç verici bir durum . Netten de araştırdım , sempatik sinir sistemine giden sinirler belli bir miktarda kesiliyormuş amelyat yoluyla normale dönüş oluyormuş. Ama bunu adam gibi bir doktora danışmak lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.