Şimdi Ara

Deodoranta rağmen terliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya roll-on kullanıyordum o leke yapıyordu tişörtte falan
    şimdi bu parfüm gibi sıkılan deodorant kullanıyorum ama hala terliyorum.
    Bu deodorantlarında 2 çeşidi var biri pudralı biri pudrasız ben pudrasız kullanıyorum acaba ondan mı etkili olmuyor, gerçi pudralı da leke yapıyor falan diyorlardı.

Siz ne kullanıyorsunuz, yoksa roll-on ve deo. beraber mi kullansam

• deodorant terletmez diye bir vaat mi verdiler sana satarken?
  •  Deodoranta rağmen terliyorum

ben çok memnunum, tavsiye ederim
  • Sağlam olsun diye;
    ilk deorant sürüyorum.
    Üstüne pudralı deo. sıkıyorum.

Ama terlememek münkün değil. Terliyorsun ama az oluyor. ve koku yapmıyor o kadar.
    Terlememek istiyorsan ter bezlerini aldır ameliyatla
  • Pudralı leke bırakır, terliyosan daha ince giyin, daha yavaş hareket et ve güneşin altında durma
  • Her şekilde terlersin.
    Zaten terlemelisin, yoksa toksinleri vücudundan atamazsın. Ben nive nın roll on larını kullanıyorum, terliyorum ama kokmuyor, sadece ıslaklık oluyor, olsun o kadarda.
    Zaten kup kuru yapan deodorant ta istemem şahsen. Ciddi anlamda zararlı olduğunu duymuştum
  • Deo. terlemeyi önlemez (Önleyenleri var bkz.bihter)
    Terin içine karışarak terin güzel kokmasını sağlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşırı terliyorum.
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Reklamlarda falan böyle kız sıkıyor mesela koşuyor, zoplıyor falan aradan bayağı bir saat geçiyor koltukaltı kupkuru

Bende terliyorum ama kokmuyor tabii orası güzel.
    Bu roll-onlar peki iz bırakıyor mu? terleyince veya ilk elbiseyi giyince falan
  • aynı sorun bendede pudralı bi bakıma daha iyi ama her türlü terliyosun o koltuk altı sırılsıklam oluyor yapcak bişey yok
  • hocam ben de fazla terlemekten müzdaribim.

sana tavsiyem şu şu gilette nin jel deodoranları var.

ya da tommy olsun gio olsun mum şeklinde deo stickleri var.

özellikle mum şeklinde olanlar iz falan yapmıyor ama fiyatları biraz tuzlu. tekin acar ya da strawberry den bulabilirsin. gilette hafif iz bırakabiliryor tişörtte.

en önemli tavsiyeye gelince ne kullanırsan kullan üzerinde antiperspirant yazsın. yoksa sadece kokuyu giderir ıslaklık kalır.

koltuk altı kıllarını düzenli alanlar zaten kolay kolay kokmazlar. beni özellikle rahatsız eden ıslaklıktı ama o da şu deo stickler sayesinde bitti.
  • peki tşkler arkadaşlar
    ben biraz da netten bakayım sanırım bu roll-on la deo stick de farklı şeyler olmazsa deo stick alıp onu denerim biraz da
  • quote:

Orijinalden alıntı: QamiQaze

Deodoranta rağmen terliyorum

ben çok memnunum, tavsiye ederim

kullanmayın koltuk altında beze yapar ve gözenekleri kapadığı için zararlıdır.

Bu arada terlersin gayet doğal birşey çok terlemen ter bezlerinin deriye yakın olduğundan kaynaklanıyor
  • ya zaten normal mekanlarda falan terleme olmuyor da özellikle otobüslerde falan çok sıkıntı oluyor, birde böyle tıklım tıklım gittiğimizden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.