Şimdi Ara

KİŞİSEL NORMAL EV BİLGİSAYARI PC TOPLARKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KİŞİSEL NORMAL EV BİLGİSAYARI PC TOPLARKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ

uyumluluğu sağlarken cihazların nelerine bakılmalı mesela işlemci ile anakartı seçerken nasıl davranmalıyız hangi ölçüleri hangi nitelikleri ölçü alarak uyumuı sağlamalıyız saygılarımla ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uygar -- 16 Ekim 2004, 20:47:01 >

• DOSTLAR HİÇ Mİ YOK ARANIZDA CEVAP VERECEK KİŞİ YSA SAYGILAR
  • Abi sorun yeterli açıklıkta değil. Bi şeye dikkat etmicen.Bunu yüksek alıyım o onu taşır demicen sadece. Unutma sistem her zaman en dandik parçada takılır kalır.Ona göre paran doğrultusunda birbirinden çok fazla üstün olmayan bileşenlerden oluşan bi sistem toplamalısın
  • şimdi değiştirdim kardeş soruyu nasıl olmuş
  • abi dandik marka ürün alma yeterli... Mesela anakart. Gigabyte, Asus, MSI gibi büyük firmalardan al. 30 dolara da anakartlar var ucuz çin malları...
  • Misal intel mi aldın? İntel şu artık bacaksız işlemcilere geçmiş durumda.Bu durumda yeni anakartlardan yani bacakları anakartın üstünde olanlardan alacaksın.İşlemcinin HT ve prescott özelliği mi var? Bu özelliğidestekleyen anakart alcaksın.İşlemcin 800mhz mi 800mhz anakakart alcaksın.Doğru anlayıp cevap mermişmiyim
  • İlk başta bu bileşenler arası uyumu filan boşver. Önce bi liste hazırla eğer ben bi bilgisayar alırsam bilgisayarda neler yaparım???

Oyun? Film(DVD-DivX)? Multimedia uygulamalar? Müzik? İnternet?

Ondan sonra ihtiyacına uygun bileşenleri yavaş yavaş bi listede toplarsın.

Demek istediğim aldıktan sonra "tüh keşke şöyle alsaydım, ulan noola şu modeli alsaydım" deme
  • Katılıyorum
  • Abit aldık noldu hojam. fic 9600 xtnin vga silencırının çıkıntı kısmı abitin pci yuvasının üzerine geldi kart oturmadı. Pahalı olunca kaliteli olmuyor her zaman. Ben her zaman fiyat/performanstan yanayım. Bak arkadaşım en güzeli burada ki toplanan sistemleri gözden geçirmen ve diğer sitelerin ittifakla önerdiği parçaları alabilmeye çalışman. Medyatik çok güzel anlatmış. Sistem toplarken en dikkat edilecek husus pcnin en yavaş parçanın hızında çalışacağıdır.
  • arkadaşlar yavaş yavaş anlamaya çalışıorum ve anlıorum sanırım Blitz senin deiğin yöntemi düşünüordum zaten çok saol kardeş

ve dostlar bana bildiğiniz bu iş ile ilgili bu işin nasıl yapıldığını yazı ve güzel resimlerle belirten bir link verirmisiniz saygılarımla
  • hellmarch'a katılıyorum...

Mesela P4 3.4 alıp da Radeon 9200 kullanmak saçma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.