Bildirim
Kişiye özel GarantiPay 100/40 Bonus
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bana yine yok -
Bana özel bu garantiden bana hayır yok. Kişiye özelmiş -
Güzel kampanyaymış. -
ilk kez dediği belirttiği tarihler arasında ilkkez mi ? yoksa İlk defa garantipay kullananlara mı bana da 100e 30 gelmiş ama o ilk kez ibaresi kafa bulandırdı -
Bende daha önce pay kullandım banada 30 gelmiş ama şaşırdım ilk kez ibaresi var şartlarda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55_42 -- 17 Eylül 2019; 14:29:24 > -
100/20 gelmiş. Okul kampanyası 125/10 ve sanal market 200/50 ile toplamda, 200/80 oluyor. İyi oran
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunner92fb -- 17 Eylül 2019; 14:45:13 > -
önemli olan kullanınca verecek mi 30 TL yi yoksa siz önceden kullandınız mı diyecekler :Dquote:
Orijinalden alıntı: 55_42
Bende daha önce pay kullandım banada 30 gelmiş ama şaşırdım ilk kez ibaresi var şartlarda -
az önce sanalmarkette 200-50 kampanyası geldi.garanti pay ile.
bu kampayayla birleşirmi acaba?
200-50-40=110 tl olurmu? -
Birlesir. Hatta market kampanyasindan da 10 gelir -
Bana neden pintilik yapıyor bu Garanti
Bana 100/30 vermiş yinede fena değil tabi. -
Bana da 100/30 şeklinde gelmiş ama daha önce Garanti Pay kullanmıştım. Ne olacak şimdi, sayacak mı saymayacak mı? -
Bana Özel kampanyalara tam nereden bakıyoruz arkadaşlar , ben göremiyorum -
Aynı durumdayız bende kararsızım -
Verdi vermesinede bu pay gitti gidiyor da hep sıkıntı sipariş oluşmadı bu seferde m.hizmetlerini aradık kayıt açtı bakalim ne olacak (daha öncede böyle bişey başıma gelmişti para hesabıma 1 haftada felan geçmişti)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55_42 -- 17 Eylül 2019; 17:15:52 > -
Daha önce Garanti Pay kullanmış olmama rağmen bana da 100/30 geldi. Az önce n11'de kullandım, bonus kazandınız dedi. Vermemezlik yapmazlar diye umuyorum. -
Arkadaşlar az önce sipariş geçtim.. ne market 10₺, ne garanti pay 40₺, ne sanal market 50₺, uygulama üzerinden kazanılmış görünmüyor. İşlemin provizyondan çıkması mı gerekiyor?? -
Evet, axess gibi değil. -
Paylaşa tıklayınca çıkan linki birisi paylaşabilir mi acaba -
Hocam bu garantide de hemen bildirim geliyordu kazandınız diye, kontrol ettim ne bildirim geldi ne uygulamada işlem gerçekleşmiş gözükmüyor, sanırım provizyondan çıkması lazım. önceden böyle değildi sanki, işlemleri doğru yaptığıma eminim.quote:
Orijinalden alıntı: wwtr
Evet, axess gibi değil.
Benzer içerikler
- tudors boykot mu
- joma krampon alınır mı
- gpn teknoloji güvenilir mi
- vodafone starbucks
- chippin güvenilir mi
- telefon iade edilir mi
- hepsiburada global nedir
- amazon müşteri hizmetleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X