Şimdi Ara

[KİŞİYE ÖZEL] Vodafone 6 ay boyunca %25 indirim teklif etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun yıllardır kullandığım Vodafone hattımdan doğru düzgün çekmemesi sebebiyle vazgeçip başka bir operatöre geçtim. Hat şehir içinde güzel çekiyor ama baz istasyonları kalabalığa göre konumlandırılmış resmen, biraz az yoğun olan bölgelere gidince diğer operatör hala mis gibi çekerken Vodafone kullanmak ölüm oluyor. Hele büyükşehirlerden çıkarsanız ayvayı yediniz......

Geçtiğim operatördeki eski bir numaramı kullanmak için numara taşıma işlemi yapmadım. Ben de faturalı olan hattımı faturasız çevirip sabit ücret gibi ek maliyetlerden kurtulayım dedim. Zaten belirli bir süre TL yüklemesi yapılmayınca hat kendi kendine iptal oluyor sanırım. Olursa da olur dedim yani.

Aradım müşteri hizmetlerini dedim ben faturasız hatta geçmek istiyorum. "Özel değilse sebebini söyler misiniz?" dediler. "Faturasız kullanmak istiyorum sadece" dedim ve şunu duydum:

Size bir teklifimiz var. Faturasız hatta geçmeyin. 6 ay boyunca toplam fatura tutarınızın %25'ini biz karşılayalım.

Vodafone kullanıyorsanız ve faturalı hattaysanız arayın müşteri hizmetlerini söyleyin faturasıza geçicem diye. Böyle bir tekli geliyor, değerlendirin yani. 40 lira ödüyorsanız 30 olur. 60 ödüyorsanız 45 olur. Hiç yoktan iyidir arkadaşlar. Kampanya gibi genelle paylaşılan bir indirim olmadığı ve ben haberdar olduğum için paylaşayım dedim.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• aynı olayı avea'da yapıyor. hatta %50'lere kadar tarife indirimi bile yapıyor avea..

ama vodafone'un çekmemesi olayına katılmıyorum. yer yer bölgesel farklılıklar olabilir ama vodafone şu an benim denediğim yerlerde turkcell'den daha iyi çekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

aynı olayı avea'da yapıyor. hatta %50'lere kadar tarife indirimi bile yapıyor avea..

ama vodafone'un çekmemesi olayına katılmıyorum. yer yer bölgesel farklılıklar olabilir ama vodafone şu an benim denediğim yerlerde turkcell'den daha iyi çekiyor.
    Hocam zaten şehrin aktif noktalarında hepsi yağ gibi çekiyor. Resen farkları yok yani. Ama mesela hiç şehirlerarası giderken Edge'de olsa internete girmeyi denediniz mi? Anadoluda ya da çekim kalitesini test ettiniz mi?

Bence şu anda 3 operatörümüzde yeterli seviyede değil baz istasyonu sayısı ve yoğunluğu konusunda ama turkcell en iyisi. Ama tekrarlıyorum istanbulda ankarada izmirde falan farkı yok hiçbirinin. geziyorsanız, farklı yerlere gidiyorsanız fark belli oluyor. Sizin denediğiniz yerlerde vodafone daha iyi olabilir tabi ona bişey diyemem. hepsinini daha iyi olduğu yerler illa vardır. Herkes sadece tarifelere bakıyor falan ama geçenlerde bir sitede okudum mesela zannedersem baz istasyonu sayıları şu anda şu düzeydeymiş:

tcell 22bin
    vodafon 17bin
    avea 16bin

(yanlışım varsa lütfen ddüzeltin)

şimdi bu durumda şunu demek de yanlış olmaz hepsinin daha iyi çektiği yerler vardır birbirine göre, kimin evinde nasıl çekiyor, iş uerinde nasıl çekiyor onu da değerlendirmek lazım. örneğin evin öyle bir yerdedir ki tcell iyi çekmiyordur. bu durumda baz istasyonu daha fazla diye gidip tcell hat almak enayilik olur :) ama öyle bir durum yoksa mesela genel olarak özellikle anadoluda ve şehirlerarasında ve büyükşehirlerin az yoğunluklu bölgelerinde insanları insan yerine en fazla koyan tcell. inşallah rekabet kızışır hepsi birbirine yaklaşır kazanan müşteriler olur.

dikkat ederseniz ben zaten kimseye vodafone kötü kapattırın demedim :) arayın %25 indiriminizi alın dedim sadece. herkes en iyi kararı kendi verir zaten onu tartışmak da kimseye düşmez. bizim amacımız indirimi yakalamak burada :)

• quote:

Orijinalden alıntı: iogurer

Hocam zaten şehrin aktif noktalarında hepsi yağ gibi çekiyor. Resen farkları yok yani. Ama mesela hiç şehirlerarası giderken Edge'de olsa internete girmeyi denediniz mi? Anadoluda ya da çekim kalitesini test ettiniz mi?

Bence şu anda 3 operatörümüzde yeterli seviyede değil baz istasyonu sayısı ve yoğunluğu konusunda ama turkcell en iyisi. Ama tekrarlıyorum istanbulda ankarada izmirde falan farkı yok hiçbirinin. geziyorsanız, farklı yerlere gidiyorsanız fark belli oluyor. Sizin denediğiniz yerlerde vodafone daha iyi olabilir tabi ona bişey diyemem. hepsinini daha iyi olduğu yerler illa vardır. Herkes sadece tarifelere bakıyor falan ama geçenlerde bir sitede okudum mesela zannedersem baz istasyonu sayıları şu anda şu düzeydeymiş:

tcell 22bin
    vodafon 17bin
    avea 16bin

(yanlışım varsa lütfen ddüzeltin)

şimdi bu durumda şunu demek de yanlış olmaz hepsinin daha iyi çektiği yerler vardır birbirine göre, kimin evinde nasıl çekiyor, iş uerinde nasıl çekiyor onu da değerlendirmek lazım. örneğin evin öyle bir yerdedir ki tcell iyi çekmiyordur. bu durumda baz istasyonu daha fazla diye gidip tcell hat almak enayilik olur :) ama öyle bir durum yoksa mesela genel olarak özellikle anadoluda ve şehirlerarasında ve büyükşehirlerin az yoğunluklu bölgelerinde insanları insan yerine en fazla koyan tcell. inşallah rekabet kızışır hepsi birbirine yaklaşır kazanan müşteriler olur.

dikkat ederseniz ben zaten kimseye vodafone kötü kapattırın demedim :) arayın %25 indiriminizi alın dedim sadece. herkes en iyi kararı kendi verir zaten onu tartışmak da kimseye düşmez. bizim amacımız indirimi yakalamak burada :)

Alıntıları Göster
    Vodafone ile şehirlerarası yollarda, otobüste giderken vs.. edge ile internete rahatlıkla girdim. eski evimiz tabiri caizse dağın başındaydı. evin içinde avea hiç çekmezdi, (eski hattım avea) ancak cam kenarında konuşabilirdik... turkcell başka bir arkadaşın vardı, onun çekimi avea'ya göre daha iyiydi. hattımı vodafone'a taşıdım, evin içinde heryerde gayet iyi çekiyordu. ben zaten vodafone'a internet için numaramı taşıdım. ilk başta 3g yoktu, bulunduğum yerde. daha sonra 3g+ ile bağlanmaya başladım. şimdi o bölgede turkcell'in 3g'si halen yok.. neresi derseniz beykoz'un tepelerinde bir yerdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 23 Ocak 2011; 21:09:03 >

• quote:

Vodafone ile şehirlerarası yollarda, otobüste giderken vs.. edge ile internete rahatlıkla girdim. eski evimiz tabiri caizse dağın başındaydı. evin içinde avea hiç çekmezdi, (eski hattım avea) ancak cam kenarında konuşabilirdik... turkcell başka bir arkadaşın vardı, onun çekimi avea'ya göre daha iyiydi. hattımı vodafone'a taşıdım, evin içinde heryerde gayet iyi çekiyordu. ben zaten vodafone'a internet için numaramı taşıdım. ilk başta 3g yoktu, bulunduğum yerde. daha sonra 3g+ ile bağlanmaya başladım. şimdi o bölgede turkcell'in 3g'si halen yok.. neresi derseniz beykoz'un tepelerinde bir yerdi..

Alıntıları Göster
    hah işte bahsettiğim şey de buydu. her ne kadar baz istasyonu sayısında operatörlerden birisi öbürlerinin epey önünde de olsa hiçbiri tam olarak gerektiği ölçüde değil. o açıdan senin gibi kullanıcıların evinin, işyerinin orada en iyi hangisi çekiyorsa onu alması en mantıklısı. herhangi bir çekim farkı olmayan bölgedeyse, genel duruma göre değerlendirilip alınabilir. ama evinde biri diğerlerinden iyi çekiyorsa ne olursa olsun onu kullanır tabi ki herkes.

madem sizin orada en iyi çeken vodafone, faturalıysanız eğer arayın %25 indiriminizi alın 6 ay :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iogurer -- 23 Ocak 2011; 21:21:33 >

• Ben cep kamu kullanıyorum ve sabit 20 tl fatura geliyor her ay..dediğiniz gibi arasam m.h'yi banada verirlermiki indirim ;d 20tl yerine 15tl olur fatura..ama zannetmiyorum bu kadar az fatura ödeyen bi müşterisine bu teklifi yapacaklarını demi? ;D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozo46

Ben cep kamu kullanıyorum ve sabit 20 tl fatura geliyor her ay..dediğiniz gibi arasam m.h'yi banada verirlermiki indirim ;d 20tl yerine 15tl olur fatura..ama zannetmiyorum bu kadar az fatura ödeyen bi müşterisine bu teklifi yapacaklarını demi? ;D
    vodafon dayım beşpara etmez gebzedeki organize saanayi bölgelerinde resmen çekmiyor ya telefonla fabrikanın etrafını gezliyorum çeken bir yer buluyum diye böyle bir rezillik yok

biri şu safak sezere haber etse öyle van a kadar gitmesine gerek yok çekim kalitesine bakmak için istanbulun yanı basında saanyi dünyasının merkezinde vodafone çekmiyor

müş.hizmetlerini aradım bakacağaz dediler halen bakıyorlar sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turuncunet
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben şanslıyım o zaman heryerde mis gibi çekiyor :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbrldnsthere

Ben şanslıyım o zaman heryerde mis gibi çekiyor :-)
    ben daha 2 gün oluyor faturasıza geçecem diyeli fakat bana böyle bir teklifte bulunmadılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidalgo1911

ben daha 2 gün oluyor faturasıza geçecem diyeli fakat bana böyle bir teklifte bulunmadılar...

direk %25 indirim istiyoruz desek nolur acaba
  • quote:

Sorun bunu da o zaman. Arkadasa faturasiza gecmemesi icin boyle bir teklif sunulmus bana sunulmuyor. Kriter nedir diye... Ben de bilmiyorum cunku.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iogurer

quote:

Sorun bunu da o zaman. Arkadasa faturasiza gecmemesi icin boyle bir teklif sunulmus bana sunulmuyor. Kriter nedir diye... Ben de bilmiyorum cunku.

Alıntıları Göster
    sordum yok böyle bir kampanya dediler ve futarasıza geçme işlemimde bu hafta içinde gerçekleşecekmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: «hidalgo»

sordum yok böyle bir kampanya dediler ve futarasıza geçme işlemimde bu hafta içinde gerçekleşecekmiş

Alıntıları Göster
    heyecan yaptım genel bir indirim var sandım..

kişiye özelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: «hidalgo»

Alıntıları Göster
    bu zaten kampanya değil... operatörlerin müşteriyi kaybetmemek için uyguladıkları bir çözüm.
  • quote:

bu zaten kampanya değil... operatörlerin müşteriyi kaybetmemek için uyguladıkları bir çözüm.

Alıntıları Göster
    başlık hatalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

başlık hatalı.

+1. Yanlış yönlendirme var başlıkta. Kişiye özel bişeyi genel bir kampanya gibi algılatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

başlık hatalı.

+1. Yanlış yönlendirme var başlıkta. Kişiye özel bişeyi genel bir kampanya gibi algılatıyor.

Alıntıları Göster
    evet bende daldım başlıga ama sonuc hüsran
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbrldnsthere

evet bende daldım başlıga ama sonuc hüsran

Alıntıları Göster
    hocam başlığı değiştirir misin ? bu kadar insanı gereksiz yere heyecanlandırmanın bir anlamı yok?
  • Tabi hocam degistirdim hemen "teklif etti" diye ekledim. Dogru, genel bir kampanya degil sonucta.
  • :-)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.