Şimdi Ara

Kışlık Lastik Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kış lastiği almak istiyorum. 2 model arasında kaldım.
    modellerden biri Contınental 205/55R16 91H Tl Ts 850, diğeri de GOODYEAR 205/55 R16 91H UltraGrip Performance 2 ROF.

konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşların fikrini alabilirsem çok sevinirim. hangisini tavsiye edersiniz?

• lastigide kullnamadım ama continental de goog yearda güzel yorumlar var ,bende alacagım henüz karar vermedim tercihim goodyear olacak gibi .
  • Karda falan kullanacaksan bir şey diyemem ama şehir içinde dört mevsim lastikte yeterli olur. Bridgestone potenza kullanıyorum yağmur yağış performansından çok memnunum.
  • bence seçim yaparken lastiklerin kullanılacağı bölgeyi de dikkate almak gerekir.
    örneğin İngiltere sürekli yağış alır, burada karda yada kuru zeminde performansı daha iyi olan lastiği tercih etmek doğru olmaz diye düşünüyorum.
    düşündüğünüz iki lastik de yüksek kalitede ve alınan test sonuçları birbirine çok yakın. hangisini alırsanız alın pişman olmazsınız.
  • vqrno kullanıcısına yanıt
    mrb iyi günler,
    iki markada aynı segmentte olan lastik..yumuşak olup türkiye koşullarına pek uygun olmadığını düşünüyorum.
    yine aynı şekide yönlü lastik.benim tercihim asimetrik lastiktir.
    son iki yılda ankarada taksiciler petlas kullanmaya başladı.kullananlarda memnun petlasın kışlık lastiklerinden..
    iyi çalışmalar
  • benim guzergahimda yer yer gizli buzlanma ve virajli yollar oluyor genelde. bu yuzden kis lastigi gerekli diye dusunuyorum. sizce boyle bi durumda mevsimlik lastik yeterli olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar yazı mevcut. Editöre ricam 2013 KIŞ testi Avrupa testlerini buraya koyunuz....ADAC testleri mevcut...Her marka tek tek performans olarak sıralanmış.. BU TOPİK TAM YERİ..Çok işe yarar..Saygılarımla..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ticari Kışlık Lastik
    4 yıl önce açıldı
    Kışlık Lastik Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Lastik Seçimi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • michelin alpin öneriyorum
  • 240 liraya continental contiwinter ts 850 mi ?
    225 liraya goodyear ultragrip 8 mi ? ne dersiniz ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: vqrno

240 liraya continental contiwinter ts 850 mi ?
    225 liraya goodyear ultragrip 8 mi ? ne dersiniz ??

maddi olarak sıkıntı olmayacaksa continental alın derim ts850 bu konuda başarılı lastiktir.
  • Hocam bende aynen bu iki tercih arasında kaldım, petlası da merak ediyorum ama ülke olarak lastiklerimizi niyeyse ADAC testleri için göndermiyoruz, o yuzden birşey diyemiyorum iyi birşey alıyım diyorum almışken, benim önceliğim continental yönünde sanırım bir tık daha önde gibi gösterilmiş.

Fiyat olarak 250tl fiyat almıştım, yalnız dün internette continental için bonus kartla kdv'si bizden şeklinde reklamını gördüm, eğer öyle olursa bu fiyattan tanesi 212tl gibi bir fiyata gelir. 4 lastik de bu fiyattan gelecek mi bakacağım
  • vesalius kullanıcısına yanıt
    hocam bende continental almaya karar verdim,olmuşken dediğiniz gibi iyi olsun dedim testlere bakarak continentali seçtim.
    kdv bizden kampanyasıyla ilgili benim araştırmamda 290 lira üzerinden kdv indirimi yapıyorlar o da 240 civarına geliyor en azından benim sorduğum bayiler böyle konuştu.bende 240 liradan alıyorum ama eğer 250 lira üzerine kdv indirimli bulursanız hiç kaçırmayın derim.
  • Bizde Transporter için Kumho ve Petlas'ı bulduk.Lassa'nın da bir modeli vardı.
    Petlas'ın etiketine bakarak daha iyi olduğu kanısına vardım ama umarım yanılmam.
    Ayrıca KC11'i zaten kullanıyorduk,5 sene oldu alalı ama.

Kumho Powergrip KC11

Kışlık Lastik Seçimi
     Kışlık Lastik Seçimi

Petlas Full Grip PT 925

Kışlık Lastik Seçimi

Kışlık Lastik Seçimi

Düzeltme:Petlas'ın etiketi çıkmamış ama Tüketim F,yanındaki ise B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 9 Kasım 2013; 13:05:02 >

• Kumho ve petlas arasında kalsam tercihim petlas olurdu ,petlas kumhodan kaliteli bence .

@Gökhan G.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi net w -- 10 Kasım 2013; 8:33:46 >
  • net w kullanıcısına yanıt
    Evet zaten etiketler de onu gösteriyor.Kumho'dan memnun kaldıysak Petlas bize sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum.Teşekkürler,iyi akşamlar
  • Gökhan G. kullanıcısına yanıt
    selam herkese bende bu akşam hankook w310 modeli aldım. kendi araştırmam iyi gibi bir lastik. taktırmaya daha erken balkonda beklesin az dedim eve çıkardım bi bakayım diye outside inside ayrımı yaparak halıya dizdim kafam karıştı.

lastik asimetrik olduğu için soldaki lastik sağdakinin tersi ve tüm markalarda böyleymiş . ama iç dış yaparken birde sağ sol yapılsa iyi olmazmıydı.

sol ön su kanalı tek çizgi aşagıdan başlarken sağ ön tam tersi. su tanalları aşağıdan iki çızgi başlayıp tek çizgi bitiyor.

konu hakkında bana yardım edermisiniz.

hatta resimde koyayım.

Kışlık Lastik Seçimi Kışlık Lastik Seçimi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.