< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avcılarınavcısı -- 13 Nisan 2019; 12:34:13 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avcılarınavcısı -- 13 Nisan 2019; 12:34:13 > |
Yavşak sahaflara ve lüks avmlerdeki dükkanın kirasını size kitleyen kitapçılara para kaptırmayın. Kitap satan yerlere tapınak muamelesi yapıp tabulaştırmanın anlamı yok. Yasal yoldan nerde en ucuza buluyorsanız ordan alın.
|
Lüks falan değil saydıkların. Sanki her tatilde yurt dışına kaçıyormuşum, altımda son model arabaya binlerce TL vergi yatıyormuşum gibi yazmışsın. Ülkenin berbat ekonomisi var diye en fazla 400 birime satılan PS4'ü lüksten saymışsın. iPhone ve PC'yi çok uzun süredir kullanıyorum. Zamanında ödediğim paraları bugüne kadar takside bölsen aylık çok az ediyor. Hala öğrenci olduğumdan aradaki fiyat farkları benim aileme maddi sorumluluk bilincimde olduğumu gösterir. 10 liram cebimde kalır kitabımı okurken yanında kahvemi içerim.
![]() |
Beğendiğim kitapları internetten alıyorum çünkü aradaki farka bir öğün karnımı doyururum.
![]() |
kitapçıdan bakıyorum tanışıyorum, internetten alıyorum
![]() |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sp!deR -- 27 Mart 2019; 22:15:27 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 13 Nisan 2019; 8:56:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Erencan -- 13 Nisan 2019; 12:55:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |