Şimdi Ara

Kitap almak için f/p site önerisi olan var mı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ucuzakitapal dan alışveriş yapmıştım uzun zaman önce iyiydi. Ama sanırım pahalilasmaya başlamış. Kalitesiz bilinmeyen yazarı bilinmeyen kitaplar 1-2-3 liradan diğerleri neredeyse piyasayla aynı olmuş. Var mı önerileriniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kitapyurdu
  • Kitapyurdu

• Kitapyurdu. Üç ay üst üste sipariş verdiğinde %5 ek indirim veriyor ve her ay düzenli sipariş verdiğinde bu indirimden faydalanıyorsun. Ek indirim olmasa bile kitaplar liste fiyatından 8-10 lira daha ucuz.
  • Enpara, Cepteteb ve Kuveyt Türk'ün kampanyaları ile çok çok ucuza alabilirsin. Kitapyurdu'nda puan sistemi olduğu için mutlaka kampanaları takip et. x4 veren yayın evlerinden kitap alarak puan biriktir ve puanın kadar bedava kitap almaya çalış.
  • kidega
  • cepteteb, enpara,kitapyurdu platin ve son zamanlarda okuoku ve idefix kampanyalarıyla 3 yıllık kitap aldım sanırım çok uygun bir fiyata.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Keşke herkes ayni mesajı yazıp yazı kirliliği yapmasa. Zaten yazmış adam altına yazmış olmak icin aynısını yazıyor. Bence alacağın zaman birden fazla siteyi karşılaştır. Öyle al. Babil, kitapyurdu, idefix’e bakabilirsin.

• Ben son zamanlarda sürekli Babil.com dan veya idefix ten alıyorum henüz bir sorun yaşamadım. Her zamanda max 2 günde geldi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dolar kitap sektörünü de vurmuşa benziyor. Kağıt ithalatindan dolayı doların artması sonucu fiyatlar etkilenmiş az yada çok.

Kampanya olarak ta Enpara, Cepteteb ve Kuveyt Türk ten sadece enparada kidega.com 30/15 ı var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.