Şimdi Ara

Kitap arşivi yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizce kitapları arsivlemek mi yoksa takas yada satarak yeni kitaplar almak mı daha mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben arşivliyorum.10 yıl sonra çocukların için yine masraf yapacaksın
  • arşivlemek banada mantıklı geliyor ama sararmanın vs. nasıl önüne geçicicez ?

• Arşiv gibisi var mı arkadaş yazın sattım tüm kitapları yerine sırf ilgi alanıma giren kitaplar aldım bir de orjinal olunca daha bir değer veriyorsun oturur bakarım karşısınaOlumsuz tarafı gelen giden istiyor vermeyince kırılmalar tavırlar falan
  • upppp

• Aldığım tüm kitaplarla aramda duygusal bağlar oluşuyor. Garip.
    Ne satar ne de takas edebilirim. Hatta yıpratacağını ve hor kullanacağını bildiğim yakınlarıma bile ödünç vermiyorum.
    Her evde bir kütüphane olmalı.
  • Arşiv tabikide
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pdf yi kitap yapma?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bunu bana sorsalar hic dusunmeden arsiv yapmak derim ama kitap fiyatlari cok ucuk olunca ikinci secenek bazen daha makul olabiliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık en makulü e-arşiv herhalde. Öncelikle kaliteli bir tarayıcı alacaksın; ardından sıfır kitap alıp, tarayıp Nook'ta, Kindle'da arşivleyip elindeki kitapları %60 fiyatına ikinci el olarak tertemiz bir şekilde satacaksın. Hem başka insanlar yararlanacak bu para tasarrufundan, hem de sen. Fahiş fiyatları normalleştirebileceğimiz devrim niteliğinde bir fikir gerçekten de, öyle değil mi?
  • Arşiv yapmanın ve kütüphaneye sıra sıra kitap dizmenin keyfine paha biçilemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Arşiv gibisi var mı arkadaş yazın sattım tüm kitapları yerine sırf ilgi alanıma giren kitaplar aldım bir de orjinal olunca daha bir değer veriyorsun oturur bakarım karşısınaOlumsuz tarafı gelen giden istiyor vermeyince kırılmalar tavırlar falan

katılıyorum. Geçen sene 9-10 kitabımı takas yaptım ama şuan olsa o kitapların en az 2-3 tanesini arşivimde isterdim. Neyse olan oldu kalan kitaplar bizim. Kitapların sararması falan diyecek olursanız da . Güzel bence daha otantik daha ağır sayfalar. Yılların verdiği tecrübe :D Arşive devam.

• en güzeli satan birinden alıp arşiv yapmak kitaba değer veren insanlardan almak kaydıyla tabi kitaplar oldukça iyi kondisyonda oluyo.Bide neti takip etçeksin %40,50 indirimde gördün mü kapıcaksın.
  • Kitabı bitirip kitaplığa koymanın gururundan vazgeçilir mi hiç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 24 Aralık 2012; 22:16:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Arşiv yapmanın ve kütüphaneye sıra sıra kitap dizmenin keyfine paha biçilemez.

+1
  • yukarda sorulmus ama gözden kaçmıs galiba . kitapta sararma falan oluyor gibi durdukça . nasıl önüne geçebiliriz ?
  • Tabi ki arşiv o kitaplığa bakmanın bile verdiği zevk paha biçilemez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock 'N Roll Bebeğim

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Arşiv gibisi var mı arkadaş yazın sattım tüm kitapları yerine sırf ilgi alanıma giren kitaplar aldım bir de orjinal olunca daha bir değer veriyorsun oturur bakarım karşısınaOlumsuz tarafı gelen giden istiyor vermeyince kırılmalar tavırlar falan

Kimse sattın?

Forumda nickini hatırlamadığım birine sattım.

• Sararmayı engellemek çok zor lakin ciltli kitapları tercih ederek kitabın yıpranmasının önüne geçebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Sararmayı engellemek çok zor lakin ciltli kitapları tercih ederek kitabın yıpranmasının önüne geçebilirsiniz.

iyice burjuva işibe döndü
  • Eğer ciddi bir arşiv işi düşünüyorsan sert kaplıklı (hardcover) kitapları alman daha mantıklı olur.

Para varsa tabii, yoksa iliğin kurur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.