Karıştırmasın. Fazla abartmasın. Tadından yenmesin. Çözdükçe de çözesim gelsin. Öğretsin, hocalara sorulabilecek olsun. Herkes tarafından çözülüyo, biliniyo olmasın yani herkesin elindekilerden değil. (MATEMATİK GEOMETRİ FİZİKBİYOLOJİ KİMYA) Konulu değil, konusuz :D Hemen önerin hemen başlıyıp bitiriyim beyler hadi lets go
herkesin elinde olmazsa nasıl olacak anlayamadım. yani abartmayan karıştırmayan senin aradığına uygun mat 2 de karekök lys mat soru bankası var ama onu da çoğu kişi çözüyor
bana da koç'um önermişti. :)
sana nasıl yardım edeceğimi kavrayamadım herkesin elinde olmayacak ama güzel olacak. bunun gerçekleşmesi için kitabın kimse tarafından keşfedilmemesi gerekiyor ki bu DH'de mümkün değil
her kitap burada ifşa edilir
Konu takip, kimya önerisi alıyorum. Biyoloji için ise kesinlikle Palme öneriyorum.
ODTÜ LYS Matematik Celal Aydın LYS Matematik Birey B Karekök LYS
Palme Fizik (YGS Konu anlatım var ben de o iyi, kitapçıda dolanırken mekanik kitabına göz ucuyla baktım iyi gibi duruyor, zorlayabilir.) Fem Mavi kitap (iyidir.)
Kimya (Sorular hemen her yerde aynı tiptir. Benim çözdüklerim ) Fem Mavi kitap. Birey LYS (Fem daha iyi.)
Biyoloji. Final yeşil kapaklı biyoloji Fem Mavi kitap Palme Biyoloji A-B
Arkadaşlar TM Bölümündeyim sayısalları hallettim. Sözel dersler için kitap onerılerınde bulunabilirmisiniz ? Dil Anlatım,Edebiyat,Tarih,Cografya hepsını soylersenız cok sevinirim