Şimdi Ara

Kitap önerileri yapabilecek kişiler buyursunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
2
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karıştırmasın. Fazla abartmasın. Tadından yenmesin. Çözdükçe de çözesim gelsin. Öğretsin, hocalara sorulabilecek olsun. Herkes tarafından çözülüyo, biliniyo olmasın yani herkesin elindekilerden değil. (MATEMATİK GEOMETRİ FİZİK BİYOLOJİ KİMYA) Konulu değil, konusuz :D Hemen önerin hemen başlıyıp bitiriyim beyler hadi lets go

• herkesin elinde olmazsa nasıl olacak anlayamadım. yani abartmayan karıştırmayan senin aradığına uygun mat 2 de karekök lys mat soru bankası var ama onu da çoğu kişi çözüyor

bana da koç'um önermişti. :)

sana nasıl yardım edeceğimi kavrayamadım herkesin elinde olmayacak ama güzel olacak. bunun gerçekleşmesi için kitabın kimse tarafından keşfedilmemesi gerekiyor ki bu DH'de mümkün değil

her kitap burada ifşa edilir
  • Konu takip, kimya önerisi alıyorum. Biyoloji için ise kesinlikle Palme öneriyorum.
  • ODTÜ LYS Matematik
    Celal Aydın LYS Matematik
    Birey B
    Karekök LYS

Palme Fizik (YGS Konu anlatım var ben de o iyi, kitapçıda dolanırken mekanik kitabına göz ucuyla baktım iyi gibi duruyor, zorlayabilir.)
    Fem Mavi kitap (iyidir.)

Kimya (Sorular hemen her yerde aynı tiptir. Benim çözdüklerim )
    Fem Mavi kitap.
    Birey LYS (Fem daha iyi.)

Biyoloji.
    Final yeşil kapaklı biyoloji
    Fem Mavi kitap
    Palme Biyoloji A-B
  • Arkadaşlar TM Bölümündeyim sayısalları hallettim. Sözel dersler için kitap onerılerınde bulunabilirmisiniz ? Dil Anlatım,Edebiyat,Tarih,Cografya hepsını soylersenız cok sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.