Şimdi Ara

Kitap tavsiyesi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şöyle her sayfasında altı çizilesi cümlelerin varolduğu; hayatı yönlendirmekte, ikili ilişkilerde rehber alınabilecek bir kitap arıyorum.. ? Yardım edebilecek biri var mı ?

• Henüz öyle bir kitap okumadım ne yazık ki... Bende merak ediyorum gerçekten.
  • Siz bulursunuz DH.. ?
  • Nietczhe- Böyle buyurdu Zerdüşt'ü okuyabilirsin. Altı çizilesi bir sürü satırın olduğu kitaptır, hayatını yönlendirmende sana yardımcı olabilir. Olmayabilirde, fakat okumalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Şuga

Nietczhe- Böyle buyurdu Zerdüşt'ü okuyabilirsin. Altı çizilesi bir sürü satırın olduğu kitaptır, hayatını yönlendirmende sana yardımcı olabilir. Olmayabilirde, fakat okumalısın.

Önerin için teşekkürler.

Başka öneriniz var mı arkadaşlar ? (:
  • Altı çizilesi kitap çok ama ikili ilişkiyi ve hayataı yönlendirmeyi ne derece sağlar bilemem. Yine de bi dene şansını.

Kinyas ve Kayra

Şibumi
  • Önermekten sıkıldım vallahi.

Nikos Kazancakis - Zorba(*****)

Bu edebi yönden zengin bir kitaptır.

Bunları da tavsiye ederim.
    Eflatun - Sokrates'in Savunması
    J.J.Roesseau - Toplum Sözleşmesi.
    Friedrich Wilhelm Nietzsche - Böyle Buyurdu Zerdüşt
    Theodore Kaczynski - Sanayi Toplumu Ve Geleceği
    Sigmund Freud - Uygarlığın Huzursuzluğu

Bunlar da sana birkaç fikir aşılayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thoughtless -- 20 Eylül 2009; 12:30:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thoughtless

Önermekten sıkıldım vallahi.

Nikos Kazancakis - Zorba(*****)

Bu edebi yönden zengin bir kitaptır.

Bunları da tavsiye ederim.
    Eflatun - Sokrates'in Savunması
    J.J.Roesseau - Toplum Sözleşmesi.
    Friedrich Wilhelm Nietzsche - Böyle Buyurdu Zerdüşt

Theodore Kaczynski - Sanayi Toplumu Ve Geleceği
    Sigmund Freud - Uygarlığın Huzursuzluğu

Bunlar da sana birkaç fikir aşılayabilir.

Nietzsche'nin 'işte böyle dedi Zerdüşt' kitabı gerçekten mükemmel. Olgun fikirlere sahipsen okumalısın.
  • Hepsini not aldım. Bunları okumam gerek. Teşekkürler..
  • adler- insanları tanıma sanatı..psikoloji seviyosan oku derim bu yaz okuduğum en iyi kitaptı..

insanın beden dilinden ve beden mimiklerinden o insanın kişiliğine dair ipuçları yakalayabilcğmizi, bu ipuçlarının neler olduğundan bahsediyo.akıcı bi kitaptı..
  • İnsan ilişkilerine yön veren sözler Derleyen:Cengiz şahin bu kitap full sözlerle dolu ama bölüm bölüm para konusunda aşk konusunda kin,kıskançlık,cömerlik,başarıya götüren sözler gibi bölümlerden oluşuyo tam istediğin dürden fiyatıda çok çok uygun benim sana tavsiyem bu...

Birde %100 düşünce gücü yazar:Jack Ensign Addington Düşünce gücünüzü kullanarak hayatınızı yönlendirmeyi öğrenin diye bir başlık kullanmışlar düşünce gücünle yapamıcağın şey olmadığını yine bölümlerle anlatan bir kitap bence bunu al oku ek olarakta ilk tavsiye ettğimi oku çünkü ilk tavsiye ettiğim sadece sözlerden oluşuyo farkında olmadan baya bi okursun ilkini o yüzden dediğim gibi yap...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.