Bildirim
Kitap Tavsiyesi !!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam hepsinin dışında önce Uçurtma Avcısı'nı öneririm. Okumadıysan oku, bana teşekkür edeceksin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yorumun için teşekkürler almayı düşünüyorum bu kitabı :) -
Bilim olarak en beğenilen popüler kitaplardan biri:cahillikler kitabıdır
Biraz daha ağır isterseniz:carl sagan-kozmos var
Pek aşk kitabı okumam ama beğendiğim:Kürk Mantolu Madonna var.Okuyup sevmeyen yoktur herhalde bu kitabı.
Arkadaşın tavsiye ettiği uçurtma avcısı da güzeldir.Yazarın diğer kitaplarına da bakabilirsiniz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yorumlarınız için teşekkür ediyorum mutlaka değerlendiricem tavsiyelerinizi teşekkürler :) -
Tarih kitabı olarak J.M Roberts'in Dünya Tarihi adlı kitabını öneririm. Gerçekten güzeldir.
Bilim olarak da Carl Sagan'ın tüm kitaplarını öneririm. Ağır değildir çekincen olmasın hiç. Popüler Bilim kitabı sonuçta. Biraz daha ağır olarak Tüfek Çelik ve Mikrop adlı kitabı öneririm. Biraz ağırdır o. Ama gerçekten ufuk açıcı bir kitap. -
Yorumlarınız için teşekkürler bahsettiğiniz kitapları incelicem :) -
Orhan Pamuk - Kara Kitap hemen hemen istediğn tüm içerikleri bünyesinde barındırıyor
Yorumun için teşekkür ederim mutlaka incelicem :) -
Genç Werther'in Acıları - Goethe
Çok ince bir kitaptır. (Kalının zıttı anlamında söyledim ) Sözleri süper mutlaka tavsiye ederim.
Hocam ben bu kitaba başladım yaklaşık 30-40 sayfa okudum dayanamadım bıraktım. Çok sıkıcı geldi ileride açılıyor mu yoksa aynı tempo mu devam ediyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: Detective W.
Hocam ben bu kitaba başladım yaklaşık 30-40 sayfa okudum dayanamadım bıraktım. Çok sıkıcı geldi ileride açılıyor mu yoksa aynı tempo mu devam ediyor?
Hocam tam olayların geliştiği yerde bırakmışsın. İlk 50 sayfa sıkıcı gelebilir, ama sonra bir başlıyor... Kitabı bir günde okudum, kesinlikle tekrar başlamanı öneriyorum hocam. Hayata bakış açını değiştirebilecek bir kitap. O kadar etkileyici ki günlerce kitabı düşünmene, Emir'e sövmene, Hasan'a ağlamana yol açabilecek bir kitap.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X