Şimdi Ara

Kitap ve Çalışma Sistemi Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , bundan önce bir konu açmıştım fem simetri ve fem dergiyi sormuştum herneyse şimdi ben size elimde olan kitapları bir sıralayım bu arada SAYISALIM;

1)FEM beyaz konu anlatım (biyo , geo , tarih , cografya eksik)
    2)2012 YENİ basım daha hiç bir kırtasiyede olmayan Z okyanus konu anlatım seti
    3)Edam set (fizik ygs-lys 1 diye aldım bir türlü anlamadım 2. kitabı varmı yokmu)
    4)Pi analitik konu anlatım set (SAKIN ALMAYIN TAVSİYE ETMEM)
    5)Sonuç yayınları Matematik , Geometri (matematik neredeyse tamamı var , geometri eksik)
    6)YGS şifreleme teknikler (güzel bir kitap özet bilgi ve pratik yöntem arayanlar , cila çekmek için )
    7)Özel fasiküller (hocaların verdikleri felan)
    8)Fem set ( etraftan bulduklarım topladıklarım felan 7 tane felan var , bulanlar kaçırmasın hemen alsınlar derim)
    9)Fem ekspres test set
    10)Dosya yayınları (5-6 kitabı var yeni çıktı konu bilgisi iyi olanlar alsın derim)
    11)karekök (4-5 kitap var , şuanda evde değilim telefondan yazıyorum oyüzden 4-5 diyorum , net bir şekilde hatırlayamam kitap sayısını kusura bakmayın)
    12)Fem 5 hamle , 9 Deneme seti , 11 deneme , sonuç deneme seti felan
    13)46 yılın çıkmış soruları
    14)birey felan , etraftan toplama yayınlar baya kitap var
    15)Ekol hoca dvd , Mustafa tekinay Fizik (herşeyi var) , ZTV , İnternetteders , Teknofem

Aklıma gelen temel kaynaklarım bunlar , bana önerisi olacakları bekliyorum bu arada kitapları çoğunuz biliyorsunuzdur zaten sizde fem simetri almama gerek varmı ?
    126 liraya dergide alabilirim , önerilerinizi bekliyorum teşekkürler , her türlü tavsiyenizi değerlendireceğim eğer tecrübelerinizi paylaşırsanız burada yararlanacak olan çok insan var inanın iyilik yapmış olursunuz teşekkürler...

Edit:düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkanber -- 18 Temmuz 2012; 14:47:19 >

• up up up up up
  • yeni basım kitapları bekle hocam bence zaten yeterince kitabın var şimdilik
  • Palme Biyoloji ve Palme Kimya soru kitapları var onları kesin al yeni basımlarını bekliyorum ben bir haftaya çıkar dedi kırtasiyedeki abi onun dışında dergi yada simetriden birini seç çünkü ikisininde konu anlatımlerı falan büyük oranda aynı, ben dergiyi tercih ederim ama seni bilemem kimisi simetriyi göklere çıkarıyor, kimiside itin g.tüne sokuyor çok kararsızım simetri konusunda ben, tek şeyden eminim simetrinin fizik berbat, zaman kaybı olur, onun dışında sonuç ve okyanusun kitapları bence 5 para etmez zaman kaybı fem-final-güvender-karekök'den şaşma.
  • hocam biraz daha soru bankası ekleyebilirsin ayrıca fem veya finalin dergilerindende alsan iyi olur
  • Tamam kararimi verdim , fem dergi alicam hepsi birkerede geliyordur insallah ama ozellikle simetriden cok iyi dediginiz bir ders varsa onuda alirim soru bankasi olarak palme alicam ama simdi almiycam , simetri icin cevaplari bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsardahuso

Palme Biyoloji ve Palme Kimya soru kitapları var onları kesin al yeni basımlarını bekliyorum ben bir haftaya çıkar dedi kırtasiyedeki abi onun dışında dergi yada simetriden birini seç çünkü ikisininde konu anlatımlerı falan büyük oranda aynı, ben dergiyi tercih ederim ama seni bilemem kimisi simetriyi göklere çıkarıyor, kimiside itin g.tüne sokuyor çok kararsızım simetri konusunda ben, tek şeyden eminim simetrinin fizik berbat, zaman kaybı olur, onun dışında sonuç ve okyanusun kitapları bence 5 para etmez zaman kaybı fem-final-güvender-karekök'den şaşma.

Simetriden hangilerini alayim , dergi alicam bide baska ne alayim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya kardes acıkcası simetrinin en iyi olduğu ders matematiktir hem ygs hem lys için yeterlidir.
  • Up up up

• quote:

Orijinalden alıntı: ewildanger

ya kardes acıkcası simetrinin en iyi olduğu ders matematiktir hem ygs hem lys için yeterlidir.

Mat2 sini yeniliyorlarmis bekliyorum mat1 mat2sini alabilirim ama dergi alicam zaten gerek varmi sence ?

• Simetri'lerden Matematik Geometri zaten iyi,
    Biyolojisi çok iyi,
    Kimyasının gideri var (ki zaten bir kimya kitabından da daha iyisini beklemen hata olur)
    Fiziği de (LYS olanı var bende YGS'sini bilmiyorum) anlatıldığı kadar berbat değil, içinde çok kaliteli sorular var, sözel konular için de sözel bölümü yeterli.
  • Kafam iyice karisti bu simetrinin 2. Elini bulma gibi bir imkanim var mi? 0 lari cok pahali

• upupupupup

• Aynen Palme organik kimyayı şidddetle öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerocknuq

Aynen Palme organik kimyayı şidddetle öneririm.

teşekkürler
  • Upupup

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsardahuso

Palme Biyoloji ve Palme Kimya soru kitapları var onları kesin al yeni basımlarını bekliyorum ben bir haftaya çıkar dedi kırtasiyedeki abi onun dışında dergi yada simetriden birini seç çünkü ikisininde konu anlatımlerı falan büyük oranda aynı, ben dergiyi tercih ederim ama seni bilemem kimisi simetriyi göklere çıkarıyor, kimiside itin g.tüne sokuyor çok kararsızım simetri konusunda ben, tek şeyden eminim simetrinin fizik berbat, zaman kaybı olur, onun dışında sonuç ve okyanusun kitapları bence 5 para etmez zaman kaybı fem-final-güvender-karekök'den şaşma.

dostum sen palme nin sadece s.b sını mı alacaksın ? konu anlatımlar kimya ve bio için diyorlardı ?

bio 9 10 11 12 kimy da öyle + soru bankası nı alayım diyordum

ve yeni basımlar 1 haftaya kesin çıkarmıymış?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.