Şimdi Ara

Kitap yazma çalışmaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar filmlerden karıştırarak yeni bir karakter yaratmaya çalışıyorum.Eğer iyi gibi derseniz devam ederim.Okuyunca "Haa bu bu karakterden alınmış " dersiniz kendini belli ediyor ama birde sizin görüşlerinizi alayım.Birde baştan söyleyim suç / polisiye tarzına giriyor herhalde

Başlıyorum...

Her şey 20 yaşındayken başladı.Bir düşüncenin Dünya'yı değiştirebileceğini düşünerek 20 yaşımda öldüm.Aslında ölü görünümü verdim kendime.10 yıl hiç iz
    bırakmadan yaşadım.Peki 10 yılda neler yaptım ? Ev ve araba soyarak para çaldım.Evet banka soyabilirdim fakat sıradan bir vatandaşın evini veya arabasını
    soymak mı daha az dikkat çeker bir banka soymak mı ? 10 yıl bu şekilde para biriktirdim. 30 yaşına gelince internetten onlarca sahte hesaplarla
    otellere sipariş verdim peki ne siparişi? Bıçak , silah , patlayıcı malzeme. Peki hiç mi dikkat çekmedi ? Eğer neyi nasıl birleştireceğinizi
    biliyorsanız "HAYIR" dikkat çekmez.Direk bir tabanca dikkat çeker ama şarjörü ayrı namlusu ayrı , ateşleme sistemi ayrı alırsanız kimse şüphelenmez.
    10 yıl sahte evraklarla yaşadım.1 ay içinde 4 kişilik bir ekip kurup banka soygununa giriştim.Peki neden 10 yıl bekledim bir banka soymak için ?
    Hayır banka soymak için değil soygundan sonra yapacağım şeyleri bekledim.Bu ülke,içinde yaşadığım ülke zaten bitmiş durumdaydı. Sadece zeki birinin
    nokta koyması gerekiyordu.O kişi ben değilim ! Ben plan bile yapamam.Ben bu ülkeyi daha çok bitireceğim ve nokta koyacak zekiyi bekleyeceğim.Soygunu kusursuz
    yapmalıydım.Ama adamlarımın yakalanmasını sağlamalıydım. Neden mi? Polislerin beni bulamadıkları için çıldırdıklarını izlemek istiyordum.Hepsini bir araya topladım. İlk adamım alarmın çalışmamasını sağlayacaktı , garip bir yüzü vardı amsum dursada içinde bir şeytan yatıyordu.İkinci adamım kasayı açıcaktı.Sıradan bir çilingirciydi ama işinde ustaydı.Paranın miktarını duyunca teklifi hemen kabul etti.Diğer ikisi sokak serserileriydi.Biri arabayı getireceğini sanıyordu ama yaptığımız küçük toplantıdan sonra onu öldürdüm.Diğeri ise sadece parayı yükleyecekti ve diğer ikisini öldürecekti.Tanınmamamız için o dönemde herkesin taktığı maskelerden taktık. V adında bir karakterin maskesiydi.

Saat 10:12 sıralarında bankaya girdik.Ben müşterileri ve görevlilerin oyalarken diğerleri işlerini yapıyorlardı.Yaşlı bir adam "Yakalanacaksınız" dedi.
    Yüzünde cesareti gördüm.Büyük ihtimal eski bir polis veya askerdi.Ona laf yetiştirerek ağzımı yormak istemediğimden dizine tek el ateş ettim.Çığlıklar
    ve ağlamalar yükseldi.Bu sırada diğer adamım geldi.Paraların olduğu siyah çantaları omzuma takınca "ne yapıyorsun dedi?".Koluna ve bacağına ateş edip çıktım.
    Kaçırdığımız polis arabasına bindim.İçi garip kokuyordu.Ben giderken poliseler yeni geliyordu.Diğer adam kesinlikle hakkımda ne biliyorsa anlatıcaktı.
    Peki onun verdiği bilgiler yeterli olacakmıydı?Evimi bulmaları imkansız değildi ama bulmaları da çok kolay değildi.Yeni bir olay için hazırlık yapıyordum.

Daha çok betimleme eklemeye çalıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IronCable -- 19 Ağustos 2012; 11:18:02 >

• Ciddiysen evet
  • İyi kötü bir yorum yazın
  • Karakter detaylarına daha cok ozen goster. Senın bu yazdıgını 15 sayfaya sıgdırırdım. Karakterın konumu onemlı degıl. SokAkta bır dılencı bıle olsa bıraz betımle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam o şekilde düzenlerim.
  • Guzel basladın devamını getır.

• quote:

Orijinalden alıntı: safa34

Guzel basladın devamını getır.

Teşkkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pdf yi kitap yapma?
    10 yıl önce açıldı
    Hızlı okuma ve yks
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayır
  • Bence gayet güzel ama betimlemeleri artır ve de nasıl yazıyosun yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKarakeci

Bence gayet güzel ama betimlemeleri artır ve de nasıl yazıyosun yahu

Böyle klavyedeki tuşlara basarak
  • Yeni bölüm geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.