Şimdi Ara

KITAP YURDU ise DIKKAT!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 06. Mart 2015 tarihinde Kitap yurdu adli siteden pesin havale yaparak 3 adet kitap siparisi verdim. Prensip olarak kredi kart numarasi vermek istemedigimden, kitap ve CD alisverislerimi Idefix / DR dan online siperis ederek aliyorum. 06 Mart hafta sonuna geldigi icin, havale 08 Mart gunu kitapyurdu hesabina gecmis. Buraya kadar iyi. Daha sonra hemen her gun bana e-mail ile havalenin ulasmadigi haberi gonderilmeye baslandi. Kendilerine banka dekontunu defalarca hem e-mail hemde fax yolu ile ilettim. Gecen hafta enaz 10 kez telefonla aradim. Ilk seferler telefonda verilen cevaplar "kontroledip size geri donus yapacagiz" idi. Daha sonra telefonu yuzume kapatir oldular. Tabii kitaplar halen gonderilmedi. Ama havale gelmedi mesajlari devam ediyor.
    Onemli bir meblag olmamakla birlikte boylesine vurdumduymaz ve sahtekarca davranislar insanin moralini bozuyor. Saglik nedenleri yuzunden disari cikma imkanim kisitli oldugu icin alisverislerimi internet uzerinden yapmak durumundayim. Kitapseverleri uyarmak istedim.
    Saygilar

• paypal kullanın sorun yaşamayın
  • Hocam arayın saydırın. Olmaz ise İdefix kullanın geçin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitapyurdundan gerek havale gerek kredi kartıyla birçok kez alışveriş yaptım, yapmaya devam ediyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bir olaya bakarak bütün siteyi töhmet altında bırakmak bence yanlış. Umarım sorununuz kısa zamanda çözülür.
  • Butun siteyi tohmet altinda birakmak tabiiki guzel bir sey degil. Ben sadece yasadiklarimi vede magduriyetimi bildirdim. Bugune kadar ne kitaplarimi nede odedigim parayi geri alabildim.
  • kitapyurdu bu konularda çok umursamaz. Bende bu tarz şeyler yaşadım. Sonuçta hallettiler ama uzun bir süre sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egmond -- 19 Mart 2015; 12:38:10 >
  • Uzun ugrasilardan sonra gecen hafta siparis ettigim kitaplara sonunda ulasabildim. Izahat olarak siparis numarasi yanlis girilmis oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.