arkadaşım bu kaçıncı konu açmadan önce bi bak konu açılmış mı diye . bunun gibi en az 5 konu açıldı . hala da devam ediyor . ayrıca sınavın kesin iptal , geçmiş olsun . böyle şeyleri affetmiyorlar . şaka şaka , iptal olmayacağını sen de biliyorsun laf olsun torba dolsun hesabı konu .
quote:
Orijinalden alıntı: nabukadnezar2
arkadaşım bu kaçıncı konu açmadan önce bi bak konu açılmış mı diye . bunun gibi en az 5 konu açıldı . hala da devam ediyor . ayrıca sınavın kesin iptal , geçmiş olsun . böyle şeyleri affetmiyorlar . şaka şaka , iptal olmayacağını sen de biliyorsun laf olsun torba dolsun hesabı konu .
özür dilerim
nabukadnezar2
kullanıcısına yanıt
ben de saydıracaktım tam.
quote:
Orijinalden alıntı: Somak4+5
quote:
Orijinalden alıntı: nabukadnezar2
özür dilerim
yok kardeş ne özür diliyorsun , şakasına yazdım , laf olsun torba dolsun hesabı benim yazdıklarım da . ama lafla peynir gemisi yürümez o d ayrı bir muamma
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme