Şimdi Ara

KİTAPLARDAN ANLAYAN BAKABİLİRMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR FİZİK KİMYA BİYOLOJİ LYS KİTABI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM KONU ANLATIMLI İYİ ANLATACAK BİR KİTAP OLMASI LAZIM TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM

• YOKMU CEVAP VERİCEKK ???
  • ALLAHINI SEVEN CEVAP VERSİN
  • UP
  • Kimyada güvender lys öneririm,biyolojide fem simetri ayrıntılı ama benim işimi görüyor.Fizik için güvender veya final mustafa başeri önerenler var ikisini de kullanmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helpfull0

Kimyada güvender lys öneririm,biyolojide fem simetri ayrıntılı ama benim işimi görüyor.Fizik için güvender veya final mustafa başeri önerenler var ikisini de kullanmadım.

KİMYA İÇİN BAŞKA ÖNERİNİZ VARMI HOCAM SİMETRİSİ NASIL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AutoCad bilen biri bakabilir mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertug2332

quote:

Kimyada güvender lys öneririm,biyolojide fem simetri ayrıntılı ama benim işimi görüyor.Fizik için güvender veya final mustafa başeri önerenler var ikisini de kullanmadım.

Hocam fen lisesinde okurken herkes güvender kullanıyordu ben de güvender kullanıyorum.Fem simetri hakkında bilgim yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ertug2332

quote:

Hocam fen lisesinde okurken herkes güvender kullanıyordu ben de güvender kullanıyorum.Fem simetri hakkında bilgim yok.

teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.