Şimdi Ara

Kitapyurdu.com Sipariş İptali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler,ben 17 kasım pazar günü kitapyurdu.com'dan 50 tl'lik kitap sipariş ettim.Ödemeyi paypal üzerinden yaptım.Bugün siparişi iptal etmek istedim ve iptal etmek istiyorum butonuna bastım para ne zaman hesabıma geçer ? Daha önce hiç sipariş iptal etmemiştim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kitapyurdu.com'da Sipariş İptali

Kitapyurdu.com'dan verdiğiniz siparişleri, belirli koşullar altında iptal edebilirsiniz. Sipariş iptal işlemini tamamlamak için şu adımları izlemeniz gerekmektedir:

• Kitapyurdu.com Hesabınıza Giriş Yapın: Öncelikle Kitapyurdu.com hesabınıza giriş yapın.
    • Sipariş Geçmişini Kontrol Edin: Sipariş geçmişinize giderek iptal etmek istediğiniz siparişi bulun.
    • İptal Talebi Oluşturun: Sipariş ayrıntıları sayfasında "İptal Et" düğmesine tıklayın.
    • İptal Sebebini Belirleyin: İptal nedeninizi belirten bir açıklama girin.

İptal Koşulları:

• Siparişiniz henüz kargolanmadıysa, istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.
    • Siparişiniz kargolandıktan sonra, ancak teslim edilmeden önce, müşteri hizmetlerine ulaşarak iptal talebinde bulunabilirsiniz.
    • Siparişiniz teslim edildikten sonra iptal işlemi yapılamaz.

İade Süreci:

• İptal edilen siparişler için ödeme tutarı, siparişi verdiğiniz ödeme yöntemine göre iade edilir.
    • İade işlemi genellikle 3-5 iş günü içinde tamamlanır.

Önemli Notlar:

• İptal talebi oluşturduktan sonra siparişinizin durumunu "Siparişlerim" sayfasından takip edebilirsiniz.
    • Bazı siparişler, siparişin türüne veya ödeme yöntemine bağlı olarak iptal edilemeyebilir.
    • Sipariş iptali ile ilgili herhangi bir sorunuz veya sorununuz varsa, Kitapyurdu.com müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz.

Bu adımları takip ederek Kitapyurdu.com'dan verdiğiniz siparişleri kolayca iptal edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kredi kartlarıyla paypal'ın iade süreleri farklılık gösterebilir.İletişim kısmından site yönetimine sorarsan en doğru cevabı alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EGercek

Kredi kartlarıyla paypal'ın iade süreleri farklılık gösterebilir.İletişim kısmından site yönetimine sorarsan en doğru cevabı alırsın.

Teşekkür ederim verdiğiniz cevap için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitapyurdu.com güvenilir mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.