Şimdi Ara

Kite hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kite yapamıyorum, A tuşu basar basmaz hemen sol tuşa basıyorum ama bzen takılıyor olmuyor

Bunun kısa yolu var mı ne önerirsiniz

• Alışırsın zamanla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: patatessiz patso

Alışırsın zamanla
    yok alışırım da siz A tuşuyla mı yapıyosunuz bazen a basıp hemen sol tıklayınca olmuyo da
  • Prolar fare ile yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: natrak

Prolar fare ile yapıyor
    Bazı efsaneler kite hareketinin gözle yapıldığını söylüyor ama

• quote:

Orijinalden alıntı: etrafınabakançocuk

Bazı efsaneler kite hareketinin gözle yapıldığını söylüyor ama

Alıntıları Göster
    Eskiler ona tanıklık yaptılar. O insanlardan çok az kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0988D7594

Eskiler ona tanıklık yaptılar. O insanlardan çok az kaldı.

Alıntıları Göster

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodyxTR

yok alışırım da siz A tuşuyla mı yapıyosunuz bazen a basıp hemen sol tıklayınca olmuyo da

Alıntıları Göster
    Yerine göre değişiyor. Yüksek eloda a+sol ile kite yaparken tf lerde özellikle rakip sup özellikle önüme ward koyuyor agro warda dönüyor rezil oluyorum bu yüzden 1 vs 1 haricinde a yı kullanmiyorum. Fareyi gayet seri ve isabetli kullanabiliyorsan sadece sol click yapıp hiç a ile uğraşmamak en iyisi. Nadir de olsa missclick yaptığım da oluyor ama sol click her zaman daha iyidir. Prof oyuncularda bu şekilde oynuyor.

• quote:

Yerine göre değişiyor. Yüksek eloda a+sol ile kite yaparken tf lerde özellikle rakip sup özellikle önüme ward koyuyor agro warda dönüyor rezil oluyorum bu yüzden 1 vs 1 haricinde a yı kullanmiyorum. Fareyi gayet seri ve isabetli kullanabiliyorsan sadece sol click yapıp hiç a ile uğraşmamak en iyisi. Nadir de olsa missclick yaptığım da oluyor ama sol click her zaman daha iyidir. Prof oyuncularda bu şekilde oynuyor.

Alıntıları Göster
    Ben sağ klik yapıyorum hareket ve saldırı için sol seçmeye yarıyor bende sizde niye farklı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0988D7594

Ben sağ klik yapıyorum hareket ve saldırı için sol seçmeye yarıyor bende sizde niye farklı

Alıntıları Göster
    Farklı değil aslında tam hedefin üzerine tiklarsan zaten seçmeye gerek kalmıyor.

• quote:

Farklı değil aslında tam hedefin üzerine tiklarsan zaten seçmeye gerek kalmıyor.

Alıntıları Göster
    Onu demek istemedim sağ tık yaparak saldırıyor bende sol tık yapınca sadece seçiyor ve yukarıdaki karakter bilgileri çıkıyor.
  • Sol tuş seçim için kullanılır sağ tuş ise saldırı hareketi olarak. Kolay kite yapmanın yolu shift + mb2 kullanmaktır. Şahsen ben böyle a ile kite yapmaktan daha kolay kite yapıyorum
  • shift+ sağ tık olur a + sağ tık olur. ikincisi daha kolay. mouse ile yapıyorum bende eğer takım savaşındaysam. ama eğer 1v1 ise a+sağ tık ile yapıyorum.Sadece acele etme makinalı gibi vurmana gerek yok. mesafeni koru ve ateş et olay bu.Ha diyosan ki ugrasmim al kalista shift+sağ tık sabaha kadar kite'la
  • az önce vayne vs jax 1v1 atarken jaxın q su yerine minyona e attım öldüm. sadece şampiyonları hedef alma nasıl oluyordu bilen var mı, ayarlardan bazı skilleri sadece şampiyonlara atabilmeyi sağlayabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

az önce vayne vs jax 1v1 atarken jaxın q su yerine minyona e attım öldüm. sadece şampiyonları hedef alma nasıl oluyordu bilen var mı, ayarlardan bazı skilleri sadece şampiyonlara atabilmeyi sağlayabiliyor muyuz?
    1 tuşunun esc nin altındaki e nin üzerinde işaret olan " tuşu ile oluyor. Ayarlardan değiştirebilirsin. Hatta oynanış ayarlarından aç kapatı da aktif edebilirsin. Mesela aç kapatı aktif edip bu tuşa bastığında (basılı tutmadan sadece 1 kere basıp) skill ve düz vuruş atmayı denersen sadece şampiyonlara hedef alabilirsin. TF girerken vs aktif edebilirsin yani. TF den çıkınca tekrar basıp kapatırsın. Ya da basılı tutarak da oynayabilirsin ayarlardan custom gamede dene.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7563747EA

Bu mesaj silindi.
    Ben KITE yapmıyorum zaten bodoslama dalıyorum KITE noob işi
  • Kiteye gerek yok, Jax eritiyor her şeyi zaten.
  • Direk a ya basarak oto atack yapmasını sağlayan ayarlar var. A ya bas o en yakındakine vuruyor zaten geri kalan sağ click ile geri çekilmek.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.