Şimdi Ara

KİTLENME SORUNU NADİR AMA SEBEP?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar işe ilk önce sistem özelliklerini yazarak başlayayım...

İNTEL E6600 CPU hızı [İntel C2D E6600]: 2.4 GHz @ 3.00 GHz (EiST: 2.0 Ghz)
    MSi P6N sli PLATİNUM (nForce 650i)
    Veritech 2x1GB 800 Mhz RAM
    Msi 8800 GTS HD OC 320MB
    Samsung 400 GB SATA2 16mb NCQ
    2 adet LG H42N DVD RW
    Aopen Nouveau A07 Black
    Fsp Epilson 600W

Ekran Kartı: MSİ 8800GTS HD-OC 320 MB özellikler
    Forceware Sürüm: 165.01
    Normal(idle) ısısı :50-54 derece, Çalışma (Load) ısısı 65 ile 72 derece arasında seyrediyor.
    Çekirdek hızı : 600 MHz (575)
    Bellek hızı : 1800 MHz (1700) (D.O.T)
    PCI-e kart yuvası frekansı : 110 (100)
    CPU ısısı İdle:35 Load:50 (Yaz sıcakları etkiledi biraz CPU-GPU ısıları 4-5 derece arttı

Sorun daha önceden oyun oynarken oluyordu alakasız bir biçimde Middle Earth 2 oynarken ekran kitlenip ekrana çapraz biçimde bozuk şekiller ve speaker dan yüksek seste bir cızırtılı gürültü sesi geliyordu. 4-5 kez oldu şu ana kadar. Ayrıca az önce masa üstünde de aynı sorun oldu oyunun içinde değilken... Ama mesela Company of heroes oynarken böyle bir sorun olmadı şu ana kadar. Halbuki Middle' dan çok daha fazla ekran kartını zorlayan bir oyun. Neyse virus koruma olarak Avast home edition kullanıyorum. Acaba sorun Avast ta mı ? Yani virus olabilir çünkü Başlat menüm (Görev çubuğu) sık bir biçimde kitleniyor ulaşamıyorum. Yoksa ekran kartının sürücüsünün Beta olması ve bir miktar O/C lu olmasından dolayı mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. )

• Arkadaşım format atmanı öneririm.

Acaba daha önce kaspersky antivirüs programı kurdun mu sisteme.

Çünki ben kaspersky kurduktan sonra sistem sapıtmıştı ve aynen söylediğin hataları vermişti. Özellikle sık sık görev çubuğu kilitleniyordu.

Ben fazla uğraşmadan format atmıştım zira 3 ayda bir format atarım, o sefer ise 2,5 ay beklemiş oldum.
  • Benim sürekli Format atacak durumum yok doğrusu mutlaka 1 çözümü vardır bu sorunun formatsız zamanla bulurum sanırım. şimdi avast ı silip Avg kuruyorum bakalım bana virusvari bi sorun gibi geldi... Şu Software ler Hardware lerden daha sorunlu bu devirde
  • Bu arada kitlenme sırasında bi süre sonra anakart'tan uzun 1 bip sesi geliyor..
  • Acaba ses kartından olabilir mi? 8 in 8 out'luk Pci arabirimli Terratec EWS88 MT kullanıyorum ses kartı olarak. Stüdyo kayıtları için kullanmak amacıyla..
  • Kardeş ekran kartının driver'ını silip yeniden yükle ya da güncelle. Ayrıca bu olay ne zamandır oluyor, eskiden varmıydı, makine yeni mi? Format attın çare olmadı mı vs...
  • Sadece middle erath te olduğunu fark ettim şu sıralar. önce den 1 kere masa üstünde de oldu idle vaziyette iken. galiba driver ile ilgili 1 sorun olabilr. Makine yenni sayılır 1 ay oldu alalı.. Kullanığım ekran kartı sürücüleri beta olduğu için olabilir. Ayrıca görüntü kitleniyor ve bozuk şekiller çıkıyor aayrıca yüksek seste bir gürültü oluyor .. Ama mouse oynuyor ve makine kendine reset atıyor bi süre sonra.. Daha format atmadım.. Formatsız bir çözüm bulabilirsem iyi olur teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y0da -- 11 Haziran 2007; 1:44:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir titreşim sorunu
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • formatı sevmiyorsunuz belki ama en kısa ve kesin çözüm oluyor böyle garip durumlarda bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

Arkadaşım format atmanı öneririm.

Acaba daha önce kaspersky antivirüs programı kurdun mu sisteme.

Çünki ben kaspersky kurduktan sonra sistem sapıtmıştı ve aynen söylediğin hataları vermişti. Özellikle sık sık görev çubuğu kilitleniyordu.

Ben fazla uğraşmadan format atmıştım zira 3 ayda bir format atarım, o sefer ise 2,5 ay beklemiş oldum.

Aynı durum benimde başıma geldi.3 aydır tıkır tıkır çalışan sistem Kaspersky'i kurduktan sonra bir sapıttı ki akıllara zarar...Ne yaptığını kendi bile bilmez hakdeydi...Allem ettim kullem etti yemedi...Mecbur format attım bende
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.