Saçları uzatmaya karar verip 3'e vurdurdum.Saçlarım çok sık olduğundan daha 2. ay kabardı ve devamlı kabarık ben belli bir uzunluğa kadar kabarmasını istemiyorum ara makası mı attırsam karar veremedim.Ya da tavsiye etceğiniz kıvırcık kuru saçlar için şampuan markası var mı kabarmayı önleyecek? Şimdiden teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: NaTuRaL07
Saçları uzatmaya karar verip 3'e vurdurdum.Saçlarım çok sık olduğundan daha 2. ay kabardı ve devamlı kabarık ben belli bir uzunluğa kadar kabarmasını istemiyorum ara makası mı attırsam karar veremedim.Ya da tavsiye etceğiniz kıvırcık kuru saçlar için şampuan markası var mı kabarmayı önleyecek? Şimdiden teşekkürler
3 numaranın ayrı bir havası, karizması var. Eğer kafa şeklin 3 numara traşa uygunsa, bence kıvırcık saçın derdini çekeceğine yeni stilini 3 numara olarak değiştir derim... mesela yanlar daha kısa üst daha uzun gibi, yanlar 0, üst 2 numara, kenardaki çizgiler de yok edildi mi tamamdır! işte süper bir model...
hele bir de saçların sıkmış, tam süper olur yani...
(abimin saçları da kıvırcık gibi bi'şey, o düzleştirmek için ELidor 7/24 krem kullanıyordu zamanında)
Zaten şimdiye kadar öyle gidiyordu ve 3 numara gerçekten güzel duruyor kirli sakalla ama uzun halini merak ediyorum.Devamlı duş alıyorum 2 saat sonra kabarıyor şekil almıyor deli oldum olmazsa vurcam 3 e gene
quote:
Zaten şimdiye kadar öyle gidiyordu ve 3 numara gerçekten güzel duruyor kirli sakalla ama uzun halini merak ediyorum.Devamlı duş alıyorum 2 saat sonra kabarıyor şekil almıyor deli oldum olmazsa vurcam 3 e gene
clear men hızlı stil bu şampuanı dene saçları diğerleri gibi duş sonrası kabartmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ak Sakalsız Dede -- 16 Ağustos 2012; 5:10:57 >
quote:
Orijinalden alıntı: ak sakallı user
quote:
clear men hızlı stil bu şampuanı dene saçları diğerleri gibi duş sonrası kabartmıyor
Clear sevmiyorum başka bu tip şampuan var mı Head&Shoulders veya Pantene'nin
quote:
quote:
quote:
walla hocam Head&Shoulders uda denedim ama yinede kabarıyor bunu denedin mi bilmem ama ben mentollüsünü kullanıyodum oda kabartıyodu kafamı benim saçlarda dalgalı az uzamasın çok kötü oluyo sonra bide bunu aliyim dedim bu baya iyi kabarma filan sıfır denecek kadar az (saç kabarmasa gene iyi kabarınca çok kötü oluyor)
quote:
quote:
quote:
quote:
walla hocam Head&Shoulders uda denedim ama yinede kabarıyor bunu denedin mi bilmem ama ben mentollüsünü kullanıyodum oda kabartıyodu kafamı benim saçlarda dalgalı az uzamasın çok kötü oluyo sonra bide bunu aliyim dedim bu baya iyi kabarma filan sıfır denecek kadar az (saç kabarmasa gene iyi kabarınca çok kötü oluyor)
Hacı dalgalı da kötüdür de benim 5 numaradan sonra kıvrılıyor direk küçükken dalgalıydı bozdu birden ben hafif şekil verceğim kıvama gelmesini istiyom uzayınca zaten kabarsın da kısayken olmuyor.Clear kutularına uyuz oluyorum hacı duştayken C.Ronaldo'yu görünce duş zevkim kalmıyor bir de yurtta oda arkadaşım bundan kullanıyordu. mecburen görünce soğudum iyice