Şimdi Ara

Kıyaslayabilirmisiniz? Yarin Tv almaya gidiyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Merhaba oncelikle hafta sonu televizyon almaya gidiyorum butcem ortalama 2000 2500 lira 2 televizyonda karar kildim..
    Vestel 48UA9300
    Grundig 48VLX8586 bunlar arasinda kaldim sizce hangisini almaliyim? Veya bunlardan daha iyi oldugunu dusundugunuz baska bir televizyon varmi? Tesekkur ederim simdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vestel ua serisi bendede var.....televizyondan genel anlamda memnunum....kanal gecisi vs hizli sayilir....goruntu kaliteside tatminkar ( bazi arkadaslar insan tenini soluk gosteriyor vs demis....ben o sekilde birseyle karsilasmadim )....4k olarakda goruntu kalitesi guzel ...

Grundigi denemedim birsey diyemem

• Bugun bende tv almaya gittim ama teknosa vede bimeksdeki çalışanlar beni vestelden soguttular biri phlipsi birisi ise lg yi ovup ovup durdu aklım karıştı ama şunu soyluyeyim grundik vlx 9600 baktigim tvler arasinda gozume en iyi ve en canli olani geldi lakin iki firmadaki elemanlarda grundigi onermedi yani karar veremeden çıktım bende
    Ama grundik vlx 9600 serisi tvlerin goruntuleri çok hoş

• Dostum gerçek kıyas istiyorsan bu videoları indir tv lere tak test.et
    Arkadaşlar televizyonlarınızın hertz (hz) testini bu videolarla yapabilirsiniz.
    Panle hz 50 olan tvler arkasında gölge bırakıp takılıyormuş gibi görececeksiniz.
    Panel hz 100 olan tvler arkasında gölge bırakmayıp nesneleri daha net göreceksiniz.
    Panel hz 200 olan tvlerde insan gözünüzün gördügü netlikte izleyeceksiniz. Bilinçli kullanıcılar olmanız dilegiyle.
    Şimdiden söyliyim ülkemizde böyle bit hz yokki diyenler lütfen boşuna yazıpta beni yormasın videolarla tvleri test etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Naymear

Dostum gerçek kıyas istiyorsan bu videoları indir tv lere tak test.et
    Arkadaşlar televizyonlarınızın hertz (hz) testini bu videolarla yapabilirsiniz.
    Panle hz 50 olan tvler arkasında gölge bırakıp takılıyormuş gibi görececeksiniz.
    Panel hz 100 olan tvler arkasında gölge bırakmayıp nesneleri daha net göreceksiniz.
    Panel hz 200 olan tvlerde insan gözünüzün gördügü netlikte izleyeceksiniz. Bilinçli kullanıcılar olmanız dilegiyle.
    Şimdiden söyliyim ülkemizde böyle bit hz yokki diyenler lütfen boşuna yazıpta beni yormasın videolarla tvleri test etsin.

merhaba;
    bu videoları nereden nasıl indirebileceğimizi paylaşırmısınız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.