Little Big Planet 2 tabiki sıradışı oynamaktan zevk alınan milyonlarca farklı bölümü olan oynamakla bitmeyen oyun
Valla o iş kız arkadaşının zevkine bakar ben RE5 oynuyordum baya da zevkli oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: addidas_85
Valla o iş kız arkadaşının zevkine bakar ben RE5 oynuyordum baya da zevkli oluyor
Alıntıları Göster
We Dare çıkcak onu al...
quote:
Orijinalden alıntı: mrblack01414
We Dare çıkcak onu al...
Alıntıları Göster
lbp 2 elbette.. worms te olabilir ayrıca...
quote:
We Dare çıkcak onu al...
ahah koptumşaka bir yana start the party al ben onu oynuyorum genelde...
@mrblack01414
hala gülüyorum We Dare...
quote:
Orijinalden alıntı: Slauson
quote:
We Dare çıkcak onu al...
ahah koptumşaka bir yana start the party al ben onu oynuyorum genelde...
@mrblack01414
hala gülüyorum We Dare...
Alıntıları Göster
Guitar Hero dediniz yaramı deştiniz.4 senelik kız arkadaşımdan ayrıldım yakın zamanda.Deli gibi GH oynardık boş zamanlarda
quote:
Orijinalden alıntı: DaMN_Y0U
Guitar Hero dediniz yaramı deştiniz.4 senelik kız arkadaşımdan ayrıldım yakın zamanda.Deli gibi GH oynardık boş zamanlarda
Alıntıları Göster
We Dare...
PES 2010 , aynı takımda PS 3 'e karşı turnuva yapıyoruz. Normalde ona çok sesimi yükseltmem ama turnuvadan sonra iyice gevşediğimi söyleyebilirim
quote:
Orijinalden alıntı: kvadankpakal
PES 2010 , aynı takımda PS 3 'e karşı turnuva yapıyoruz. Normalde ona çok sesimi yükseltmem ama turnuvadan sonra iyice gevşediğimi söyleyebilirim
Vala ben hiç oynamadım kızlarla oyun bi denemek gerek
En uygunu LBP2
quote:
Orijinalden alıntı: Stygián
En uygunu LBP2
anladık kız arkadaşın var
oturup heavy rain i beraber bitirin,bir film izliyomuşcasına heyecanlanırsınız,bazen çok üzülür,bazense çok neşelenirsiniz..bir başyapıta kendiniz şekil verirsiniz
ne abarttım he,ama çift kişilik değil..
quote:
Orijinalden alıntı: SeZo
anladık kız arkadaşın var
oturup heavy rain i beraber bitirin,bir film izliyomuşcasına heyecanlanırsınız,bazen çok üzülür,bazense çok neşelenirsiniz..bir başyapıta kendiniz şekil verirsiniz
ne abarttım he,ama çift kişilik değil..
Alıntıları Göster
Worms, Angry Birds, Little Big Planet, Guitar Hero fakat Little Big Planet'i gördükleri zaman "Ayy o ne öyle" deyip oturuyorlar. Şöyle bir sıkıntısı var karakter costumize'ı biraz uzun sürebilir e sonuçta kız
Resistance ve resdnt evil 5 bitirdik.... Fps seviyosaniz guzel oynaniyor. Ama ekran 2ye bolunmese daha iyi olcak