Şimdi Ara

KIZ ARKADAŞA HEDİYE (acil yardım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

forumu hergün takip eden biri olmama rağmen çok fazla yorum yazan biri değilim.

yaklaşık 3 haftadır görüştüğüm bir kız arkadaşım var. yarın doğum günü ve ben ne alacağıma karar veremedim. birbirimize değer veriyor, ve düzeyli bir şekilde arkadaşlığımız devam ediyor. (daha sevgilim, aşkım vs. moduna giremedik )

ilişkimizde tam olarak oturmadığı için, neleri sevdiğini vb. tam olarak bilmediğim, ve ilişkinin yeni olmasından dolayı alacağım hediyede zorlanıyorum.

aslında altın kolye veya bileklik almak istiyordum ama dediğim gibi. yeni olduğumuz için sınırımı aşmak, ve kızıda zor durumda bırakmak istemiyorum.

şimdi aklımda olan hediyeler: şal, çanta, ve kız koyu bir gs´li olduğu için gs storeden lisanslı bir ürün düşündüm.

(forması var, bende lisanslı bir eşofman takımı almayı düşündüm ama, yukarda da dediğim gibi ilişki yeni olduğu için eşofman abes kaçarmı?

yada gs store´den tavsiye edeceğiniz ürün olursa belirtebilirsiniz. çok uçuk olmadığı sürece para sorun değil.

bu arada yaşım 30. lütfen seviyeli cevaplar yazmanızı rica ediyorum.

• şal bence çok güzel bi fikir
    altın değil de gümüş kolye ve bileklik iyi fikir
    sürekli kullanacağı bişey
  • cevabınız için teşekkür ederim.

o zaman sanırım şal alacağım.

bu arada neden altın değilde, gümüş dediniz?

aşağıdaki şal modellerinden hangisini tavsiye edersiniz.

http://shop.mango.com/TR/page/mango/aksesuarlar/fularlar-ve-esarplar/?n=1

http://shop.mango.com/TR/page/mango/aksesuarlar/fularlar-ve-esarplar/?n=2

• Saat alabilirsin.

Yukarıdaki şal modellerinden yıldız desenli güzel gibi. Tabi tarzı mıdır bilemem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da en mantıklı şal geldi. Fakat galatasaray atkısı olmaz mı? Kışta geldi nasıl olsa?
  •  KIZ ARKADAŞA HEDİYE (acil yardım)
  • dewre D kullanıcısına yanıt
    İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. AMA SAAT DÜŞÜNMÜYORUM. YENİ OLDUĞUMUZ İÇİN.
  • @CardaQue

sizde şal diyorsunuz iyice gaza geliyorum sanırım şal alacağım. 2 saat içinde halletmem gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MACHİNA -- 16 Kasım 2013; 19:19:46 >
  • @BenKimimSizce

daha değil ama benim gözümde dünyalar güzeli

sizede teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MACHİNA -- 16 Kasım 2013; 19:18:52 >
  • arkadaşlar vakko dan güzel bir şal aldım. hatırı sayılır bir paraya

ilişkinin durmunu bilmeden hediye almak gerçekten zormuş bunu anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MACHİNA

arkadaşlar vakko dan güzel bir şal aldım. hatırı sayılır bir paraya

ilişkinin durmunu bilmeden hediye almak gerçekten zormuş bunu anladım

Ayrıcawww.surprizim.net 'e bakarsan manevi birsey de bulup yapabilirsin. Hem daha seviyeniz belli degilse daha iyi olabilir, kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GS storedan forma alın ve en sevdiği futbolcuya imzalatın zor olabilir ama twitterdan mention atınca genelde bakıyorlar.Ya da onu maça götürüp inanılmaz bir gün yaşatın.Bütçe ne kadar? ona göre daha yaratıcı olablirim.Mesela yurtdışı şampiyonlar ligi maçına gitmek gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.