Şimdi Ara

Kız arkadaşım artık eskisi gibi değil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, herkese iyi günler dilerim. Buraya başlık açmayı sevmiyorum ama şu anda epey yalnız hissettiğim ve kimseye açılamadığım için sizlere danışmak istedim. Kız arkadaşımla ilk tanıştığımızda uzun saçlı, havalı bir motora sahiptim ve o zamanlar kız arkadaşımla yeme, içme, gezme, tozma ve cinsellik(gizlememe gerek olmadığını düşünüyorum) konusunda çok iyiydik ve haftanın 3 günü görüşürdük. Bazı nedenlerden dolayı saçımı kestirdim ve motorumu sattım. Ferrarisini satan Bilge gibi hissettim yani Aynı evde kaldığı arkadaşlarından (kız) 24 saati birlikte geçirmelerine rağmen ayrılmak istemiyor, bir yere davet ediyorum gelmiyor, önceden haftada bir cinsellik oluyorsa şimdi anca ayda bir oluyor. Evlerimiz arası mesafe 40-50 metreyi geçmemesine rağmen görüşemiyoruz ve bunları sürekli son senesi olduğu İçin tez hazırlama, formasyon alma vb gibi sebeplere bağlıyor. Beni aldattığını asla düşünmüyorum ama benden soğuduğu aşikar. Eskisi kadar yakışıklı değilim sanırım Bu arada ilişkimiz yaklaşık 2,5 yıllık bir ilişki. Ve ben bu insanla evlenmek istiyorum, o benden çok daha fazla istiyor. Ancak daha sevgiliyken böyleysek ileride nasıl oluruz bilmiyorum. Yapıcı şekilde olursa eleştirilerinize de açığım teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_dre -- 12 Mart 2020; 9:32:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son senenin telasi bitene kadar bekle,baktin bittikten sonra da ayni sekilde devam ediyor ayrilmanin vakti gelmistir. 8 senelik iliskisini bitiren biri olarak soyleyebilecegim budur sana.

Cok da takma boyle olmasina,disarda tonla hatun var ondan cok daha iyileri kötüleriyle birlikte seni bekliyor. Yasind daha genc anladigim kadariyla, 23 yasinda filan olsan en guzel yillarini evlilik dusuncesiyle heba etme.

• quote:

Orijinalden alıntı: fernandao

Son senenin telasi bitene kadar bekle,baktin bittikten sonra da ayni sekilde devam ediyor ayrilmanin vakti gelmistir. 8 senelik iliskisini bitiren biri olarak soyleyebilecegim budur sana.

Cok da takma boyle olmasina,disarda tonla hatun var ondan cok daha iyileri kötüleriyle birlikte seni bekliyor. Yasind daha genc anladigim kadariyla, 23 yasinda filan olsan en guzel yillarini evlilik dusuncesiyle heba etme.
    8 yıllık ilişkiyi bitirmek zor olmadı mı? Sonrasında neler yaptınız
  • Yani açıkca eski tipim ve motorum olmadığı için soğudu benden demeye getiriyorsun, olabilir.

Son yılı, haliyle bir telaş var buda sebebi olabilir, düşük ihtimal ama

Sana, cinselliğine, sevgine doymuş olabilir, eskisi gibi onu heyecanlandırmıyor olabilirsin. İnsan ömrü gibi insan duygularının da bir ömrü vardır. O ömrün sonu gelmiş olabilir. Bu ihtimal en kuvvetli olanı.

Başka birisi olabilir mi? Olabilir. Düşük ihtimal.

Bu iş kısa vade de olmasa da orta vade de biter. 1 kere soğuyan kızın eskisi gibi olması çok zor, tecrübeyle sabit. Sen şuan bu ilişkiyi heryerinden tutup tek başına ileriye taşımak istersen seninle gelme ihtimali yüksek. Ama senin bu heves ve isteğini o kızda da göreceğini sanmıyorum. O doymuş sana. Sende ona doyduğunda veya bunu gördüğünde bu iş biter. Buda kişisel kanaatim

Ki bu durum son derece normaldir yani. Sende veya kızda bir suç yok. Evlilikle adı konmayan her ilişkinin seyri budur. Evliliklerdeyse böylesi durumlarda boşanmalar vs olsada birçoğunda çocuk faktörü veya aile/toplum baskısı yüzünden evlilik devam ediyor.

Durum bu genç arkadaşım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkese ilgisinden ve yanıtlarından dolayı teşekkür ederim. Dün itibari ile ilişkimize en azından bir süreliğine ara verme kararı aldık. Kendisinin tez, formasyon, son senesi olması dolayısı ile ve okuldan sonra ailesinin yanına dönecek olmasından dolayı(köyde yaşıyor) zor zamanlar yaşadığına kanaat getirdim. Yaptığım küçük bir soruşturmayla üniversite son sınıf öğrencilerinin son bir kaç ayda gerçekten ciddi bir buhran sürecine girdiklerine emin oldum. Tamamen koparmış değiliz, kendisi bana sık sık yazıyor, rol icabı ve vicdan rahatlatma olmadığını düşünüyorum.
  • Ona kimin patron oldugunu göster dostum. Arkandayiz.

• Iyi yapmissin hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Bu kız güzel mi ?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_dre

Herkese ilgisinden ve yanıtlarından dolayı teşekkür ederim. Dün itibari ile ilişkimize en azından bir süreliğine ara verme kararı aldık. Kendisinin tez, formasyon, son senesi olması dolayısı ile ve okuldan sonra ailesinin yanına dönecek olmasından dolayı(köyde yaşıyor) zor zamanlar yaşadığına kanaat getirdim. Yaptığım küçük bir soruşturmayla üniversite son sınıf öğrencilerinin son bir kaç ayda gerçekten ciddi bir buhran sürecine girdiklerine emin oldum. Tamamen koparmış değiliz, kendisi bana sık sık yazıyor, rol icabı ve vicdan rahatlatma olmadığını düşünüyorum.
    Ara vermelerin sonu erkek açısından hep kötü bitiyor. Hayırlısı olsun. İnsanın evlenmeyi düşündüğü kişiyle böyle üniversite, kariyer, gelecek planları yüzünden ayrılması çok kötü gerçekten

• yıl olmuş 2020, hala türk kızıyla evlilik planları yapanlar var. araya soğukluk girmiş bir kere sudan sebeplerden dolayı bugün yarın bitecek o ilişki. geçmiş olsun. umarım yanılan ben olurum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.