Şimdi Ara

Kız arkadaşım benden tamamen soğudu onu nasıl geri getirebilirim ? ( 7 aylık ilişki)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
12.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eski sevgilimle benim takıntılarım ve kıskançlığım yüzüne , 1 aydır ayrıyız . Kızla son 1 haftadır hergün görüşüyürduk ama kız tüm arkadaşlarına ve benim arkadaşlarıma artık o benim için bitti falan demiş.
    1 haftadır onun sevdiği şeyleri yapıyoruz / geziyoruz . Kız beni sorumsuz biri olarak gördü , ilk başlarda çok olgundun sonradan çocuklaştın falan dedi , bide 15 gün önce ben bunun biraz gururunu kırdım eski sevgilinle neler yaşadın vs diye üzerine gittim çok sinirliydim sonradan pişman oldum.
    kız benle 1 haftadır çok mutlu hatta benim düzeldiğimi de söylüyor , yeniden güvenimi kazanıyorsun diyor ama en fazla samimi bir arkadaşım olursun diyor , senle birlikte olmak sana umut verecekse hiç görüşmeyelim diyor ya da anı yaşayalım bak suan mutluyuz arakdaşken diyor.
    Benim ailem biraz kızı istemiyordu kız buna da cok üzüldü , beni çok seviyordu benden baska biriyle bir çay içtiğini bile görmedim ama bana söylediği kelime şu senden bir anda soğumadım zaman içinde soğudum ve şuan benim için bittin diyor çok düzgün bir insan bile olsan benim senle olan geleceğime bir inancım yok diyor , ee benleyken de cok mutlu hatta bana her gün iltifat da ediyor ne kadar tatlı olmuşsun bugün falan diye , kız hiç ihtimal yok benden umut buluyorsan hiç görüşmeyelim diyorsa sizce de gerçekten hiç ihtimal yok mudur ? daha önce en fazla 1 gün ayrı kaldık ama bu 30 gün çok zor geldi , seni özlesem bile sana geri dönmem diyor . Bugün bende ona madem öyle pek fazla üstüne gitmeye gerek yok akışına bırakalım dedim , 8 saattir de mesaj atmıyorum simdi napıyorsun yazdı eve geldim yazdım . 7 aydır sevgilim idi , sizce geri kazanmak için bir yöntem var mı ? kız çok kararlı gözüküyor ama , bir kaç arkadaşım kendini geri plana çek o sana döner dedi ama tam olarak nasıl bir şey yapmalıyım ... (not : kızın aklında ya da hayatında başka bir erkek yok kendisi her gün teyit ediyor ve yakın arkadaşları da kimseyle konustugu yok diyor , yanımda oldugu zaman dilimlerinde de hiç arayan mesaj atan olmuyor ) kız gerçekten iyi biri kaybetmek istemiyorum neler yapabilirim ? not en fazla 1 ay vaktim var bu vakit içinde döndüremezsem memleketine dönecek , eğer sevgili olursak yaz okula kalır benle ...
    deneyimli kişilerden taktik bekliyorum

• Yalvar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zor iş bu bıraksan daha iyi. Yapılabilecek bazı şeyler var (işe yaramadı olasılığı düşük tabi) ama o konuyu benden daha iyi anlatımı olan @Charismatic Enigma 'ya bırakıyorum.

• düzenli yazsaydin okurdum kütük gibi yazmişin
  • Sanki kıza muhtaçsın,aptal mısın oğlum sen? Aşırı sinirleniyorum şöyle ...leri görünce.

• 'bana söylediği KELİME şu;senden bir anda soğumadım zaman içinde soğudum ve şuan benim için bittin diyor.'

• @Yav he hee selamlar hocam yeni gördüm, aslında siz olması gerekeni söylemişsiniz.

@hotgames konu sahibi arkadaşa gelince;

kız sana bizzat "senden soğudum" diyor, "arkadaş kalalım" diyor, daha fazla üzerine gitme yol ver, 7 ay geçirmişsiniz öyle 5 yılını verdiğin bir insan değil zaten, gerçi öyle bile olsaydı kızın kafasında bittikten sonra değmez.

yalnız gözüme çarpan başka noktalar var, illet oldum biraz, diyorsun ki geçmişini sordum üzerine gittim, gururu kırıldı, eğer bundan gururu kırılıyorsa demek ki gurursuz davranışları olmuş, geçmişini elbette soracaksın bu senin en doğal hakkın, kız sana bunu için trip attıysa o an bile yol verebilirdin, işe adam alırken bile cv soruyoruz, lütfen ilişkilerde saf olmayalım, ilk günden konuşulmaz tabi bunlar ama 7 aylık ilişkide konuşulması gerekir, abes kaçmaz.

kızı başkasıyla çay içerken bile görmedim diyorsun ama ortada başka bir erkek olabilir yoksa bir kız kolay kolay vazgeçmez, üzgünüm ama bu olay hep böyledir.

demem o ki, nasıl ayrıldığınızı aslında tam yazmamışsın ama kızın şuanki tavrı buysa sen de buna uygun davran uzak dur, geri gelse bile artık kabul etme, değmez, bir kere soğuyan kadın tekrar aşka düşmez. ex den next olmaz diye boşuna demiyorlar, sakın arkadaşlığa devam etmek gibi bir hataya düşme.

bunlar hep tecrübedir, olaya böyle bak, hayat devam ediyor, kendini üzmeye bile değmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaçan kovalanır

• Jon snowu dirilten karıya git

• Kız tarafından parmağında oynatılan bir abaza mı desem ne desem
  • yahu bosver artik yol alin, yalvar yakar ikna etsen bile iliskinin rengi degisir hep sen kole konumunda kalirsin hep o trip atar fln tadi kacar. guzel bisey yasanmis bitmis cok zorlamak iyi degil hayat ogretiyo bunu.
  • Bu adamı dinle.Bi klişe olarak sana kız mı yok ?
  • Ona küçük sürprüzler yap.

• Eski sevgilisiyle ne yaptığını sorduktan sonra ayrıldıysanız çok sıcak olaylar yaşanmıştır. Bas tekmeyi gitsin. Aşk denen şeyin gerçek olmadığını evlenince anlayacaksınız zaten.

• Harem Kralı kullanıcısına yanıt
    Senin ben var ya ...

• quote:

Orijinalden alıntı: AnkaraYolcusu

Senin ben var ya ...

bişi mi oldu hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Harem Kralı

Jon snowu dirilten karıya git

• Giden gitmiştir
    Gittiği gün bitmiştir
    Ben onu değil
    O beni kaybetmiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma

@Yav he hee selamlar hocam yeni gördüm, aslında siz olması gerekeni söylemişsiniz.

@hotgames konu sahibi arkadaşa gelince;

kız sana bizzat "senden soğudum" diyor, "arkadaş kalalım" diyor, daha fazla üzerine gitme yol ver, 7 ay geçirmişsiniz öyle 5 yılını verdiğin bir insan değil zaten, gerçi öyle bile olsaydı kızın kafasında bittikten sonra değmez.

yalnız gözüme çarpan başka noktalar var, illet oldum biraz, diyorsun ki geçmişini sordum üzerine gittim, gururu kırıldı, eğer bundan gururu kırılıyorsa demek ki gurursuz davranışları olmuş, geçmişini elbette soracaksın bu senin en doğal hakkın, kız sana bunu için trip attıysa o an bile yol verebilirdin, işe adam alırken bile cv soruyoruz, lütfen ilişkilerde saf olmayalım, ilk günden konuşulmaz tabi bunlar ama 7 aylık ilişkide konuşulması gerekir, abes kaçmaz.

kızı başkasıyla çay içerken bile görmedim diyorsun ama ortada başka bir erkek olabilir yoksa bir kız kolay kolay vazgeçmez, üzgünüm ama bu olay hep böyledir.

demem o ki, nasıl ayrıldığınızı aslında tam yazmamışsın ama kızın şuanki tavrı buysa sen de buna uygun davran uzak dur, geri gelse bile artık kabul etme, değmez, bir kere soğuyan kadın tekrar aşka düşmez. ex den next olmaz diye boşuna demiyorlar, sakın arkadaşlığa devam etmek gibi bir hataya düşme.

bunlar hep tecrübedir, olaya böyle bak, hayat devam ediyor, kendini üzmeye bile değmez.

Sasssskeeeeeeeeeeeeeee

• Şımartmışsın,zktiret sal bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.