Bu konuyu burada paylaştığın için ve ne yapman gerektiğini bilmediğin hiç seni acemi olark görüyorum. bunun ötesi varmı sence dostum, kapatacaksın defteri başka olur yanı yok.
arkadas defteri kapatmanın dısında nasıl bır ıntıkam almam lazım dıye soruyor sanırım
eğer intikam alma derdinde ise arkadaşımız, en güzel intikam kaçmaktır. mutlaka kovalayacaktır peşini. sürüm sürüm süründür.
quote:
Orijinalden alıntı: ayhandemiray
quote:
Orijinalden alıntı: ilker322
quote:
Orijinalden alıntı: ayhandemiray
Bu konuyu burada paylaştığın için ve ne yapman gerektiğini bilmediğin hiç seni acemi olark görüyorum. bunun ötesi varmı sence dostum, kapatacaksın defteri başka olur yanı yok.
arkadas defteri kapatmanın dısında nasıl bır ıntıkam almam lazım dıye soruyor sanırım
eğer intikam alma derdinde ise arkadaşımız, en güzel intikam kaçmaktır. mutlaka kovalayacaktır peşini. sürüm sürüm süründür.
böyle lerinin alninda neden yazmiyor
Yaş kaçtı? Eğer Liseliysen Bir planım var(Bu plan üstünde 2 gün çalıştım). [Henüz test edilmedi, ama işe yarıyor]
Seni aldattığı kişinin senden haberi olmayabilir, olsa bile onu darp ederek en fazla kendine zarar verirsin.
En güzeli bir mesajla olanlardan haberdar olduğunu söyle ve bitir. Onsuz yapamam deme ayrıca, insan kendi olmadan bile yapabiliyor.
eksik etek şarkısını sana armağan ediyorum de.
lan oğlum fifa 11 'in demosu çıktı siz hala ne saçmalıyorsunuz yav gidin yatın
quote:
Orijinalden alıntı: karagoz90
lan oğlum fifa 11 'in demosu çıktı siz hala ne saçmalıyorsunuz yav gidin yatın
Hatırlatma yaw. Açaçak bilgisayar varmı dıye sorsana
git kızla son kez görüş ye ye ye em onu ardından borcum ne de yüzüne tükür tokatla ve ayakkabısına çiş yap yanındaki erkegide onuda döv
Suçu kendinde ara.Unutma tecavüz eden kadar tecavüze uğruyandada suç vardır tahrik etmese kimse cesaret edipte tecavüz etmez.
mont la
Üzücü...
Karşısına geçip gayet sakin aldırmaz bir tavırla "yaşattıkların için teşekkür ederim, hayatımda güzel bir tecrübe olarak kalacaksın" deyip ceketini alıp cık bukadar Üzülmeye-düşünmeye değmez...
değmez üzülmeye değmez ..
aynı olay başıma geldi bak sana anlatayım kız başkasıyla mj laşmış 1.5 yıllık kız arkadaşımdı ama nese çocuğa haber saldım çocukta hiç suç yok kardeşim senle çıktığını biliyordum kendimden uzak tuttum mj attı hep ben atmadım dedi sana söylemeye çalıştım ama olmadı üzülceğini biliyordum hiç mj atmadım ona dedi sonra aldım bu çocuğu kızın yanına gittim şok oldu yüz ifadesi inanılmazdı kaçmaya çalıştı dersanenin altında tuttum neden yaptın dedim 1.5 boşamıydı dedim oda bana çok zarar veriyodun sadece mj attım arkadaşım gibi gördüm dedi o anda kaynar sular kafama boşaldı birtane vurdum kafasına sert duvara çarptı kafasını bikere daha vurdum bu ben değildim sinirdim çıldırıyodum çocuk tuttu kolumda bağıra bağıra küfür ettim sokakta ağza alınmıcak küfürler ağladı diz çöktü ama bitmişti gittim herneyse 2 hafta sonra dönmek istedi ağlıyordu .... çektim ve bitti içimde hiçbirşey yok 1.5 yıla rağmen kardeşim
kamuya aç,özelleştir,halka arz et
şöyle bi mesaj at. önceden sensiz yapamıyorum diyenler, şimdi başka ellerde nefes nefeseler diye
Karşısına al ve sakin bir dille " Beni aldattığını biliyorum , lütfen inkar etme. Yaptığın kişiliksizlikten başka birşey değil. Beni üzdün , bunu haketmiyordum. Neyse , sen bilirsin hayat senin. Birgün gelir şimdiki duygularımı sen yaşarsın , hayat bu. " diyip kalkacaksın oradan ve arkadan birdaha bakmayacaksın. Ama sakin ol , sakın bağırma..
eve atmaya çalış anladın sen onu caktırma şimdilik yap o işi ondan sonra s..tir git de ayrıl bak bakeyim peşinden nasıl koşuo senin
quote:
Orijinalden alıntı: ` quaD.
Karşısına al ve sakin bir dille " Beni aldattığını biliyorum , lütfen inkar etme. Yaptığın kişiliksizlikten başka birşey değil. Beni üzdün , bunu haketmiyordum. Neyse , sen bilirsin hayat senin. Birgün gelir şimdiki duygularımı sen yaşarsın , hayat bu. " diyip kalkacaksın oradan ve arkadan birdaha bakmayacaksın. Ama sakin ol , sakın bağırma..
bence sen kendini peygamber falan sanıyorsun içten içe..veya böyle çok üstün bi insan sanıyosun..çok ciddiyim
bence kıza da cocuga da hic bi sey yapma...boyle karakterde bi kızla birlikte oldugun icin kendine kızıp anında bırak...boyle bi olaydan sonra bence sende ask falan kalmamalı...ne kadar yıkılsanda bırakmalısın...intikam olayları da faso fiso...yapsan ne gececek eline...